Şimdi Ara

Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
17.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfn101

Yanlış anlaşılacak birşey yok haklı olabilirsiniz ama ben sadece bir model üzerine konu açılması ilgi çeker diye düşündüm çünkü herkes aynı modeli kullanıyo olucak ilginiz içinde teşekkür ederim.

Merhaba,
    Rica ederim,ayrıca yanlış anlamadığınız için sevindim.Ben 500d veya başka bir model ile ilgili ayrı bir konu başlığı açılmasına tamamen karşı değilim.Sadece ana konu başlığı çok fazla dağılmasın demek istemiştim.
    İyi günler,hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 9 Haziran 2011; 15:56:31 >
  • arkadaslar bende bi 500 d almayo dusunuyorum spotlarin fiyatlari ne alemde siz merelerden aldiniz
  • Ben hayyam pasajından 2.el aldım 1150liraya sıfırını sorduğumda 1300-1400lira civarı demişlerdi ama şu anda tam olarak fiyatını bilmiyorum
  • 1300 demısler bır arkıma spotuna hayyamda
  • Yarın Hayyama gıdıcem fıyat arastırması yaparım
  • bir canon sx130is kullanıcısı olarak yeni açmış olduğunuz konu münasebeti ile sizi kutlarım.

bu arada her model için ayrı konu açılması bence daha mantıklı çünkü bu şekilde tam adres belli oluyor ihtiyacı olan daha kolay bilgiye ulaşabiliyor saygılar...
  • Bende ilk çıktığı günlerden bugune 500D kullanıcısıyım şimdilik iyi anlaşıyoruz hiç sorun çıkarmadı 18-55Is artı 70-300Is usm ile beraber kullanıyorum makınayı.Klub yoktu iyi oldu
  • Fotoğraf ve yeni bilgi paylaşımlarını bekleriz oz aman...
  •  Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü
    DIGIC 4. Canon Rebel T1i yeni DIGIC 4 görüntü işlemcisi kullanır. Yeni işlemci işleme hızı gelişmeler makul hızı ile 15.1-megapiksel dosyaları işlemek için gerekli teklif söyleniyor. Canon T1i DIGIC 4 işlemci aynı zamanda daha küçük piksel rağmen, bizim testlere göre, aşağı zaman Canon XSi göre gürültü tutar. DIGIC 4's büyük bir güç T1i genişletilmiş ISO menü animasyonları arasında, aşağıdaki geliştirmeleri birçok katabilir nedenidir.

Menü değişir. Flaş kontrolü ve ilk Kayıt menüsü, mantıklı bir değişiklik Rebel T1i ikinci Ayarlar menüsünden taşındı ikinci bir Playback menüsünü Git ayarları menü öğesi için izin eklenmiştir. Maalesef, 50D ve 5D Mark II gibi Flaş Pozlama telafisi şimdi, Flash kontrol menüsü gömüldü. Ve Periferik aydınlatma düzeltme Rebel T1i ilk Tutanak menüsünde artık. Tüm yeni Canon dijital SLR olduğu gibi, size gerektirmeden menü ekranları arasında sağ veya sol ok gezindiği basarak, ekranın üst kısmında sekme için çalışmak çok daha hızlı bir şekilde ilerleyin. son öğe sürekli iki özel öğeleri değiştirerek olduğunuzda büyük olan, aynı zamanda vurgulanan kalır Rebel T1i's ekranlarında her vurgulanır. Öğeler ve ekranlar arasında taşıma de navigasyon düğmelerinin her basın ile dışarı ve solmaya hızlı bir ile animasyon.
     Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü
    Periferik aydınlatma düzeltme. 50D den getirilen üzerinde, Rebel T1i's periferik aydınlatma düzeltme objektif köşelerinde vinyet dengeler. Objektif monte hangi göre düzeltme değişiklikler; bu seçenekle kamera ve algıladı hangi lens ya etkinleştirmek veya bu fonksiyonu devre dışı görebileceğiniz bir ekran açar.

ISO Genişleme. İlk kez, bir Rebel serisi fotoğraf makinesi ve mevcut ISO yayılışa sahip olan bu durumda genişleme miktarı önemlidir. Sadece Canon T1i ama, ISO 3200 sunan ilk Rebel olan iki genişleme ayarlarını her zamankinden daha düşük ışıkta tüketici Canon meraklıları büyük fırsatlar sunan ISO 6400 ve 12800 etkinleştirin. Ayrıca Highlight Tone Önceliği modu için D + gösterge gösteren bir ekran görüntüsü sol serisi dahil. Aktif hale getirildiğinde, Canon T1i hiçbir Yüksek ISO seçenekleri ile, 3200 ISO 200 den bir dizi sınırlıdır.

Yaratıcı Auto modu. İlk Canon EOS 50D üzerinde, Canon'un Creative Auto modu Rebel T1i geldi tanıttı. Mod kadranı üzerinde bir "CA" ile işaretli, bu modu Otomatik ve Program modları arasında haç. CA moduna ayarlandığında, Canon 50D Flash, çözünürlük, sürücü modu ve Picture Style ayarlamak için izin verir. Ayarı diyafram ve pozlama arka plan bulanıklığı daha kolay kavramları dönüştürülür (bulanık ya da keskin), ve maruz kalma düzeyi (koyu ya da parlak) Hızlı Kontrol kadranı ile ayarlanmış olan bir kaydırıcı ile. Daha karmaşık pozlama kararlar CA modunda Canon T1i kontrolü altında kalır. pozlama kaymak bir daha anlaşılabilir EV ayarı gibi duran, daha yararlıdır. Bazen bulanıklık veya alan derinliği kaydırıcının mevcut değildir, gibi T1i flaş otomatik olarak dağıtıldığı Rebel çünkü, iç çekerken. , Bu denetim getiriyor flaş açma rağmen, bu yüzden aslında tam otomatik olarak T1i flaş Rebel devre dışı bırakabilir ki kullanışlıdır.

Arkadaşlar İlgilizce dilinden çevrilmiştir devrik cümleler olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfn101 -- 10 Haziran 2011; 15:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TKAY

bir canon sx130is kullanıcısı olarak yeni açmış olduğunuz konu münasebeti ile sizi kutlarım.

bu arada her model için ayrı konu açılması bence daha mantıklı çünkü bu şekilde tam adres belli oluyor ihtiyacı olan daha kolay bilgiye ulaşabiliyor saygılar...

Teşekkürler tkay desteğiniz için ayrıca kullanmakta olduğunuz makina hakkında biraz bilgim var iyi seçim yapmışsınız...

• En kısa zamanda çalışmalarımı buraya ekliyeceğim 500d ye hakettiği ilginin verilmediğini düşünüyordum çok iyi oldu bu konu
  •  Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü
    Live View modu. Canon T1i Live görünüm modunu oldukça fazla Quick modu, Canlı modu ile Canon 50D Live View, aynı şekilde çalışır ve Live Algıla modu Yüz. Sonuncusu modu XSi dahil değildi. Live View modunda yani Rebel T1i Yaratıcı alan modlarında, Program, Enstantane, Diyafram, Manuel, A-DEP, şaşırtıcı, kullanılabilir. Bu modların sipariş Live Modu ile başlayan T1i Rebel üzerinde ters oldu, sonra da Live nihayet Hızlı Mod ve Algılama Yüz.

kimse şikayet önce, özellikle hızlı Rebel T1i canlı görünüm otofokus modu hiçbirinin işaret edeceğiz. Bir digicam kullanmaya alışık değilseniz, ancak, en kontrast tespit edilen iki Live modları, alışmış olacağım. Sen ve kamera odaklama ekranda görebilirsiniz Canon T1i bu odaklanmaya karar nerede söyleyecektir; ya da odak elde edilir kez alan yeşil olur yüzen kutusu ile bir odak alanı, seçtiyseniz. alan odakta gerçekten olup olmadığını yeni yüksek çözünürlüklü LCD sayesinde, kabaca söylemek mümkün olacak. yeterince önemliyse, hatta geri kameranın sağ üst Canon T1i's büyütme düğmesine basarak kontrol edebilir ve beş ya da 10 kat yakınlaştırma.

Seçmek Canlı ve Algılama modu Yüz Canon T1i bulabilir ve hem pozu ayarlamak ve odak kadar 35'e, bulur yüzler dayalı.

Eğer daha kesin bir otomatik netleme noktasını seçmek istiyorsanız, sizin Hızlı Mod ve kullanımı birine geçmek için Canon T1i dokuz otofokus puan (faz-vs yüz algılama algılamak tespit aşaması: dil tarihçileri olacak yakın bir eşsesli var açıklamak) için. Faz-Canon T1i size optik vizörden arıyorsanız kullandığı aynı yöntemi algılamak, bu yüzden daha en deneyimli dijital SLR kullanıcılarının aşina olacağı tartışılabilir's. Tarihsel olarak daha hızlı ve daha kontrast sistemleri algılamak daha doğru ayrıca's; ancak Live View modunda burada doğru değil. Faz kullanmak için-otofokus algılamak, SLR onların otofokus sensör onlara ulaşmak için ışık ayna aşağı sahip bağlıdır çünkü canlı görüntüleme modunda terk etmek zorunda. Böylece Canon T1i arkasındaki yıldız düğmesine bastığınızda, size kamera faz-işlem tespit's yok iken bir anda Canlı görünüm kaybetmek için gidiyoruz. Canlı görüntü ve geri gelecek seçilen otofokus puan alanlar keskin odak vardır anlatmak için yanacaktır.

Tabii ki, pozlama simülasyonu da Canon T1i Live View yeteneklerinin bir parçasıdır. Kamera size olmayan flaş çekim, en azından deklanşöre bastığınızda görüntü nasıl görüneceğini ekranda gösterir. Bu her ayarlaması maruz kalma açısından size ne görebilirsiniz çünkü sen, Panjur, Diyafram, veya Manuel modda çekim yaparken, özellikle büyük bir özelliktir.

Canon T1i Canlı Görünüm modu iki ızgaraları bir seçenek sunuyor: 3x3 bloklar halinde bölen bir ekran ve bir 4x6 bloklar halinde ekrana ayıran. Izgaraları şeyler düz görünümlü tutmak için ufuk çizgileri ve bina sıraya için mükemmeldir.

Film modu. Canon Rebel T1i ile yakalama film gibi bir kamera kullanmak kadar kolay değil. Bu sıradan kullanıcılar ziyade "sanatçı" kameramanların, gerçekten hala. birinci neden yaptığımızı bizim kameralar için kullanılan konum olarak Canon T1i kadar hızlı otofokus edemeyeceğini ve sürekli otofokus etmeyecek; bir yıldız işareti ile işaretlenmiş AE-Lock/AF-Lock düğmesine (basmak gerekiyor için arka ya da yıldız) etkinleştirebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, Canon T1i's maruz kalma ve belki de işlemci iyi kontrast bulmalarına yardımcı olmak için, daha fazla ve daha az ışık izin biraz kazanacağı bir şey üzerinde oturana kadar odak etrafında hareket edecek. Ancak, bu süre kayıt yapabilir hem pozlama ve odak değişiklikleri film kaydedilecektir.

• selam arkadaşlar. bende 2 gün oldu alalı makinemi tabi bildiğiniz gibi üzerinde standart 18-55 lens var ve bu daha bana şimdiden yetmemeye başladı :) zoom amaçlı önerebileceğiniz bir lens varmı 75-300 diyolar bu ne kadar zoom kapasiteli örneğin kaç metredeki bir şeyi yaklaştırabilirim yada 75-300 den daha fazla zoom yapan fiyatlarda aşırıya kaçmayacak bir lens varmı önerebileceğiniz ?
  • 18-55mm lensi tamamlamak için 55-250mm lens öneriyolar bence onu biraz araştır ama benimde pek bir bilgim yok bu konuda...
  • 55-250 iyi bir seçim olacaktır
  • 70-300 daha iyi değilmidir ya açıkçası ben bu 70 300 yada 55 250 ile kaç metreyi yaklaştırabileceğim bu konuda bilgisi olan varmı
  • Bende 500d kullanıyorum
  • arkadaslar sizce su makineler arasinda 500D en ideali mi?

1. CANON EOS REBEL T1i (500D)
    2. CANON 450D

3. CANON EOS REBEL T3 W/18-55 mm IS LENS KIT (1100D)
    4.NIKON D3000 W/18-55 VR LENS KIT

5. CANON EOS REBEL XS W/18-55 mm DC LENS KIT (1000D)
  • Kesinlikle 500D en ideali
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.