Şimdi Ara

Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
17.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende aldım sonunda bir 500d mediamarketten güzel bir indirimle garantiside cezbetti vs. yalnız bir soruym olacak arkadaşlar ben 18-135 lense baktım bütçemi oldukça aşıyor ödemeyi zaten pesin yapamıyorum k kartı ile yapmam gerekiyo ve ekstradan birde komisyon çıkarıyorlar başımızıa sizlere sorum şu 18-55 ile giriş seviyesinde temel çekimlerimi yapabilirmiyim? örneğin 5 aylık ufaklığın en güzel tebessümlerini yakalamak dışarda bir parka götürdüğümde gezme tozma zamnalarında ve kapalı alanlarda bir düğün dernek toplantısında kısacası foto ile ilgili genel çalışmalarda (kaliyte olarak mükemmeli beklemiyorum ilk etaptaki ihtiyaç bakımından soruyorum) ...varsa önerileriniz alabilirim makinem şuan gövde olarak bende lensi almadım henüz 18 55 IS II almayı düşünüyorum şuan için fiyat olarak en uygun o geldi
  • Arkadaşlar bu makine amatöre hitap edebilir mi ? Ben 18-55 dışında uzakları çekmek için 55-250 lens daha olsun istiyorum ama bu sefer de fiyat artıyor. 18-55 amatör kullanıcıyı ne kadar tatmin edebilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim yok ama olucak yazın
  • www.fotografium.com dan alsaydın 18-55 lens veriodu yanında normalde canon 18-55 verio her makınesinin yanında ama sana vermemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlycasual

bende aldım sonunda bir 500d mediamarketten güzel bir indirimle garantiside cezbetti vs. yalnız bir soruym olacak arkadaşlar ben 18-135 lense baktım bütçemi oldukça aşıyor ödemeyi zaten pesin yapamıyorum k kartı ile yapmam gerekiyo ve ekstradan birde komisyon çıkarıyorlar başımızıa sizlere sorum şu 18-55 ile giriş seviyesinde temel çekimlerimi yapabilirmiyim? örneğin 5 aylık ufaklığın en güzel tebessümlerini yakalamak dışarda bir parka götürdüğümde gezme tozma zamnalarında ve kapalı alanlarda bir düğün dernek toplantısında kısacası foto ile ilgili genel çalışmalarda (kaliyte olarak mükemmeli beklemiyorum ilk etaptaki ihtiyaç bakımından soruyorum) ...varsa önerileriniz alabilirim makinem şuan gövde olarak bende lensi almadım henüz 18 55 IS II almayı düşünüyorum şuan için fiyat olarak en uygun o geldi

eğer almadıysan sana ücretsiz 28-90 objektif yollarım. en azından bir süre işini görür ve neye ihtiyacın olduğuna karar verirsin.

• ilyaswolf İ kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğin bu lens hakkında hiçbir bilgim yok ama öyle bir imkanın varsa ve gönderebilirsen sevinirim
  • 500D'yi yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve evladım gibi oldu kopamıyorum bir türlü :)
  • ben bunu nasıl fabrika ayarlarına dönndürcem bi kere fotoğraf çekerken fazla bekledi bende açıp kapattım
    ondan sonra m tv veya p ye getirdiğim zaman görüntü hep karanlık çıkıyor.
  • 5000 shutterda 18-55 kit lensi ile beraber 650 tl fiyat istediler.. almayı düşünüyorum.. bir de yanında canon 50 mm (230 tl) verecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlycasual

bende aldım sonunda bir 500d mediamarketten güzel bir indirimle garantiside cezbetti vs. yalnız bir soruym olacak arkadaşlar ben 18-135 lense baktım bütçemi oldukça aşıyor ödemeyi zaten pesin yapamıyorum k kartı ile yapmam gerekiyo ve ekstradan birde komisyon çıkarıyorlar başımızıa sizlere sorum şu 18-55 ile giriş seviyesinde temel çekimlerimi yapabilirmiyim? örneğin 5 aylık ufaklığın en güzel tebessümlerini yakalamak dışarda bir parka götürdüğümde gezme tozma zamnalarında ve kapalı alanlarda bir düğün dernek toplantısında kısacası foto ile ilgili genel çalışmalarda (kaliyte olarak mükemmeli beklemiyorum ilk etaptaki ihtiyaç bakımından soruyorum) ...varsa önerileriniz alabilirim makinem şuan gövde olarak bende lensi almadım henüz 18 55 IS II almayı düşünüyorum şuan için fiyat olarak en uygun o geldi

bahsettikleriniz için yeter de artar o lens. ancak uzak çekimler yada daha geniş alanları daha iyi çekebilmek için 18-135 lensi almanız faydalı olur.

• arkadaşlar 2.el 500d piyasası nedir acaba
  • 600-650 arasında değşiyor.
  • Arkadaslar elimde Canon 500D var zoom lens 75-300 ve 18-55 IS olmak uzere 2 tane lensle satmak istiyorum. Cihazda en ufak bir problem yok ust model makina alacagim o yuzden satiyorum iletisim icin 05466533973

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl sonra herkese merhaba, Canon EOS 500d fotoğraf makinesinin içinden ses geliyordu. lensini çıkarınca şu parça içinden çıktı. Bu parça lense mi ait yoksa makineye mi anlamadım. Tamiri nasıl olur bilen yardımcı olursa sevinirim

Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü

Canon Eos 500D Kullanıcıları Klubü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.