bu başlığın açılmasına sevindim, ilk bakacağım başlık olacak.
foto1
Son fotoğraf çok güzel olmuş.
arkadaşlar canon 500D yi en uygun fiyatla nerde bulabilirim? En son bi saturnde kampanya vardı 1600 civarına gidiyordu.
bende 500d kullanıyorum. 1 ay önce hayyamdan 1150 tl'ye 18-55 ıs+parasoley ile birlikte aldım.
Arkadaşlar merhaba 500d almayı planlıyorum
d3100de olabilir kafamı karıştırdı.Ne alacağım kesin birşey yok Siz ne diyorsunuz memnunmusunuz.Kötü özellikleri varmı 500d nin
Giriş seviyesi için çok ideal bir makina ben satmayı düşünüyorum eğer ilgilenen olursa görüşebiliriz daha 5500 shutter civarı çok temiz hiçbir sıkıntısı yok bi hevesle almıştım ama bana yetersiz gelmeye başladı yanlış anlaşılmasın herhangi bir sıkıntısı yok yetersiz gelmesinin sebebi d90 kullanmam daha yüksek bir makina düşünüyorum.
Bende 500d kullanıyorum (şuanlık 18-55 lens ile beraber) Burdanda takip edebilirsiniz daha yeni açtım az foto var
BENDE 500D KULLANICISIYIM ALALI 2 HAFTA OLDU DAHA TAM ANLAMIYLA CİHAZI İNCELEMEYE VAKTİM OLMADI AMA ŞU KADARINI SÖYLEYEBİLİRİM HEM GİRİŞ SEVİYESİ HEMDE YARI PROF KULLANICALARA HİTAP EDİYOR GÜZEL CİHAZ .
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 3 gün önce CANON EOS 500D aldım. Ancak bunun profesyonel ayarlarını yapamadım ve flaşh nerden kapatılıyor ? yardımcı olursanız sevinirim ..
550d ile fotoğraf çekerken iso değerini menüye girip mi değiştiriyorsunuz ayrı bir tuşu yada ayar podu var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba bizim peder canon eos 500d 15-55 75-300MM lens faturada böyle yazıyor kdv siz 1584 tl almış.fotoğraf makinalarından anlamam babammda anlamaz bu makina nasıldır.nasıl öğrenebilirm bunu kullanmasının kursamı gitmek gerekir.İyi bir tercihmi olmuş yoksa bu paraya daha iyi bişeymi alınabilirdi.
Ne zaman almış, aynı fiyat seviyesinde kit lens ile 600d alınabiliyor şöyle bir durum var, 75-300 zoom lenstir yani tripodsuz çok iyi sonuçlar alamayabilirsin kullanım tercihlerine göre araştırarak alsaydınız daha iyi olurdu. Kullanmak için temel değerleri öğrenmeniz gerekir. Manuel modda enstantane, diyafram iso gibi modlar ışık koşullarına göre fotoğrafı değiştiren modlardır. Biraz araştırma ile neyin ne işe yaradığını internetten anlatımlı olarak görebilirsiniz. Son olarak makine hiç de kötü bir makine değil en az bir iki yıl sizi idare edecektir. Hayırlı olsun
500D kullanıcıları artık uğramıyor sanırım. kısmetse bende 500D ye karar verdim. 500D + 18-135 lens
quote:
Orijinalden alıntı: toşu
500D kullanıcıları artık uğramıyor sanırım. kısmetse bende 500D ye karar verdim. 500D + 18-135 lens