Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-canon-eos-550d-600d-rebel-t2-icin-battery-grip-bg-e8-89127324/detay/

Satılık battery grip. 550D uyumlu
    120 TL
    Kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1982

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sok-indirim-arti-tripod-eklendi-canon-550d-88970693/detay/

makinamı satıyorummm

sanalpazar'da ilan verin bence. Ben eski 1000D'yi ilan verdim 3 saatte satıldı.. Gerçi GET istemiyorum demişsiniz.. o şekilde işiniz zor..

evet gerçekten çok almak isteyenvar ama 1750 tl yi bir anda herkes veremiyor. eh bnde daha önce getle bi telefon sattım. adam işe yarar parçaları almış eskisini takmış iade etti. ben para beklerken tecavüze uğramış telefon geldi. yapacak bişey yok. ahirete bıraktım hesabı. napalım beklicez öneriniz için teşekkür

• Bugün vapura bindim karşıya geçerken, güneş tepedeydi çekilecek ortam yoktu, dönüşte çektim biraz ancak fotoğraflar resmen fiyasko çıktı, manuel ayarda manuel focus ile çektim ama benim netlediğim kısımlar bilgisayarda o kadar da net gözükmüyor manuel'de o ince ayarı tutturamadım gerçi vapurun hareket halinde olması da etkiledi beni ama yine de üzüldüm, manuelde çekerken vizörde netlenilen kısımlar neden bilgisayarda o kadar da net olmuyor yani o ince ayarı yakalamak için lcd ile mi çekmeli ne yapmalı?

Düzeltme; @mcroses, hocam 50 mm fotoğraflar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyofobi -- 18 Haziran 2012; 22:27:48 >
  • 550d ile fotoğraf çekerken iso değerini menüye girip mi değiştiriyorsunuz ayrı bir tuşu yada ayar podu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

550d ile fotoğraf çekerken iso değerini menüye girip mi değiştiriyorsunuz ayrı bir tuşu yada ayar podu var mı acaba?

makinenin deklanşörtuşunun oldugu tarafta iso tuşu var oraya basıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

550d ile fotoğraf çekerken iso değerini menüye girip mi değiştiriyorsunuz ayrı bir tuşu yada ayar podu var mı acaba?

makinenin deklanşörtuşunun oldugu tarafta iso tuşu var oraya basıyoruz

çok teşekkürler bilgi için.
  • Arkadaşlar 550d'de AF Confirm Sesini yani beep lemesini nasıl ayarlarım? M42 lensle kullanmam gerekiyor bu özelliği....
  • 17-50

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • Tv( Shutter Speed ) 20
    Av( Aperture Value ) 8.0
    ISO Speed 100
    Lens 17-50mm
    Focal Length 17.0mm

• Su an sifir tr garantili cihaz icin en iyi fiyat nerede olabilir acaba?
    Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mcroses son fotodaki mavi ışık dalgalanması neden oldu acep_? Bir de fotoğraflardan sanki şu gözlemledim. 17-50 mm ortalama bir 50 mm den daha iyidir yada aynıdır yada 50 mm de daha kötü bir sonuç vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersss

@mcroses son fotodaki mavi ışık dalgalanması neden oldu acep_? Bir de fotoğraflardan sanki şu gözlemledim. 17-50 mm ortalama bir 50 mm den daha iyidir yada aynıdır yada 50 mm de daha kötü bir sonuç vermez.

mavi ışık dalgalanmasını isteyerek yapmadım ama hoş olmuş, bana kalırsa diyaframı biraz daha kıssaydım o dalgalanma ya hiç olmazdı ya da
    daha az olurdu, üst tarafta ışık biraz daha fazla herhalde. 50mm ile hiç uzun pozlama yapmadım, ama gündüz çekimlerinde şaşırtıcı derecede keskin.
    17-50 ise manzara, portre, uzun pozlama hepsinin hakkını veriyor. Fotograflar tam boyda bile çok net, velhasıl tam fiyat performans lensi 17-50.
  • 87sn

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

87sn

çok iyi bir foto ancak gökyüzündeki sırasıyla siyah beyaz geçişleri çözemedim :)
  • caner_Fe
    teşekkür ederim.
    hdr den kaynaklanıyor o geçişler.
  • Herkese selam arkadaşlar. Yaklaşık 3 ay önce 550d aldım ama henüz burda paylaşım yapmak nasip omadı. Bütün mesajları takip ediyorum ve çok yardımcı oluyor.
    550D almamın nedenlerinden biri de video çekimiydi. Ancak video montaj işini hesaba katmamışım :)
    Buradaki videoları izledim gayet güzel çekimler. Şimdi bilenlerden ricam montaj programı tavsiyesi. Nette araştırdım herkes aynı dertten muzdarip ayrıca çok teknik kelime var ve ben hiç anlamıyorum.
    Şöyle kesip - ekleyecek, yavaş ve hızlı çekim gösterimi yapabilecek, bir program arıyorum. Çok profesyonel birşey değil. Bilgisayar sistemimde o kadar sağlam değil zaten. Efekt falan da kullanmayacağım. Dediğim gibi çok basit birşey işimi görür ilk olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevluts

Herkese selam arkadaşlar. Yaklaşık 3 ay önce 550d aldım ama henüz burda paylaşım yapmak nasip omadı. Bütün mesajları takip ediyorum ve çok yardımcı oluyor.
    550D almamın nedenlerinden biri de video çekimiydi. Ancak video montaj işini hesaba katmamışım :)
    Buradaki videoları izledim gayet güzel çekimler. Şimdi bilenlerden ricam montaj programı tavsiyesi. Nette araştırdım herkes aynı dertten muzdarip ayrıca çok teknik kelime var ve ben hiç anlamıyorum.
    Şöyle kesip - ekleyecek, yavaş ve hızlı çekim gösterimi yapabilecek, bir program arıyorum. Çok profesyonel birşey değil. Bilgisayar sistemimde o kadar sağlam değil zaten. Efekt falan da kullanmayacağım. Dediğim gibi çok basit birşey işimi görür ilk olarak.

en basit ve kullanışlısı Ulead VideoStudio 11 bir basamak üstü sony vegas,
    uleadla başla zaten bir süre süre sonra ihtiyaçlarına cevap vermez vegasa geçersin
    bir de şöyle birşey var daha basit cyberlink powerdirector

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mevluts

Herkese selam arkadaşlar. Yaklaşık 3 ay önce 550d aldım ama henüz burda paylaşım yapmak nasip omadı. Bütün mesajları takip ediyorum ve çok yardımcı oluyor.

en basit ve kullanışlısı Ulead VideoStudio 11 bir basamak üstü sony vegas,
    uleadla başla zaten bir süre süre sonra ihtiyaçlarına cevap vermez vegasa geçersin
    bir de şöyle birşey var daha basit cyberlink powerdirector

Çok teşekkür ederim. Ulead ile denemeye başlıyorum. Bu arada videolarınızı takip ediyorum güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Özellikle müzik seçimleriniz on numara :)

• mevluts

teşekkür ederim, çalışmalarını bejliyoruz...
  • quote:

mevluts

teşekkür ederim, çalışmalarını bejliyoruz...

Ulead video studio yükledim ama 550d videolarını kabul etmiyor. Bunların formatlarınımı değiştirmem gerek acaba? nasıl bir yol izlesem kalite kaybı yaşamam. Videoları 720p de çekiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.