Tamron 17-50 ile kullaniyorum ND filtre alicam b+w.. filtre mm kac olmali? bir de tripod onerisi olan var mi*
quote:
Orijinalden alıntı: mevluts
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
mevluts
teşekkür ederim, çalışmalarını bejliyoruz...
Ulead video studio yükledim ama 550d videolarını kabul etmiyor. Bunların formatlarınımı değiştirmem gerek acaba? nasıl bir yol izlesem kalite kaybı yaşamam. Videoları 720p de çekiyorum.
ben de ilk başta ulead kullandim, kabul etmeme bir sıkıntı olmadi bir yerlerde yanlis yapiyorsunuzdur
chinaski diyafram biraz açık kalmış sanki, ışıklar fazla parlamış. ufuk çizgisinde de biraz eğrilik var.
tripodsuz ve betona dayiyarak cektim.. fotograf cekmek yasakti. dikkat edemedim cok.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: chinaski
tripodsuz ve betona dayiyarak cektim.. fotograf cekmek yasakti. dikkat edemedim cok.. :)
DPP programı ile 30 saniyede düzeltebilirsin bu eğriliği, tripod ile cekerken genelde zeminden kaynaklanan bir eğrilik oluyor. fotografin exif bilgileri ne?
f11, 30sn, iso 100, 17mm
@mcroses son fotoğraf 50mm hakkını vermiş
arkadaşlar bu makinanın ikinci el piyasası kaç civarında gidiyor ortalama ?
Canon EOS Rebel T3i 18 MP CMOS APS-C Sensor DIGIC 4 Image Processor Full-HD Movie Mode Digital SLR Camera with 3.0-Inch Clear View Vari-Angle LCD and EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS Lens
Beyler yeni bebeğim
Makinayı Amerikadan Akraba aracılığı ile 850 dolar gibi bir meblağaya aldım.Türkiyedeki mağazalara bakınca gerçekten iyi ettim dedim ama sorun çıkartınca nasıl bir çözüm üreteceğime henüz karar veremedim.Daha önce Yurt dışından ürün alıpta hasar sorunu yaşayan oldu mu acaba?
Bu arada Makina için yorumlarınızı eksik etmeyiniz, fazla kimseye danışamadım.
teşekkürler 50mm çok garip bir lens, kimi zaman çamur gibi fotograf cekiyor, kimi zaman netligi ile sasirtiyor.
@Mat_Cuborn öncelikle hayırlı olsun Fakat söylediğin fiyat hiç cazip değil Türkiye ile karşılaştırıldığında. Bu fiyata Türkiye'de kit lensle zaten çoğu yerde satılmakta garantisiyle beraber. Amazona baktığımda $500 dolarlı fiyatları görüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: omersss
@Mat_Cuborn öncelikle hayırlı olsun Fakat söylediğin fiyat hiç cazip değil Türkiye ile karşılaştırıldığında. Bu fiyata Türkiye'de kit lensle zaten çoğu yerde satılmakta garantisiyle beraber. Amazona baktığımda $500 dolarlı fiyatları görüyorum.
Teşekkür ederim hocam.
Hocam biraz araştırdım, tabi Teknosa, Darty gibi mağazalarda baktım.Amerika'dan almaya kalktığımda 500-700 lira arası fark oluyordu o yüzden burdan fazla tercih etmedim.Tabi bu piyasayı çok bilmediğim için daha düşük fiyatlarda bulabileceğim bir yer bulamadım.Artık aldık inşallah uzun süre dayanır bana
quote:
Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn
quote:
Teşekkür ederim hocam.
Hocam biraz araştırdım, tabi Teknosa, Darty gibi mağazalarda baktım.Amerika'dan almaya kalktığımda 500-700 lira arası fark oluyordu o yüzden burdan fazla tercih etmedim.Tabi bu piyasayı çok bilmediğim için daha düşük fiyatlarda bulabileceğim bir yer bulamadım.Artık aldık inşallah uzun süre dayanır bana
Bu dediğin yerler pek Türkiye değil uzay fiyatlarıyla satarlar genelde Aslında satmak istemezler. Satmasak da olur derler.Çünkü aynı yerde epilatör mikrodalga vs satarak sürümden kazanırlar. Benim demek istediğim yerler başka. Sırf dslr ve ekipmanları satan dükkanlar Usa ya kadar zahmete gerek yok. Neyse bekleriz artık fotoları.
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ederim hocam.
Bu dediğin yerler pek Türkiye değil uzay fiyatlarıyla satarlar genelde Aslında satmak istemezler. Satmasak da olur derler.Çünkü aynı yerde epilatör mikrodalga vs satarak sürümden kazanırlar. Benim demek istediğim yerler başka. Sırf dslr ve ekipmanları satan dükkanlar Usa ya kadar zahmete gerek yok. Neyse bekleriz artık fotoları.
İnşallah hocam, makina'yı ayın 1'inde kuzen getiricek benimde elime büyük ihtimalle 2 sinde geçicek.Küçük Anadolu turu yapıcam ordaki resimleri burada paylaşıcam. Tabi benden fazla birşey beklememek gerekir, ümidinizi kırmayayım sonra
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ederim hocam.
İnşallah hocam, makina'yı ayın 1'inde kuzen getiricek benimde elime büyük ihtimalle 2 sinde geçicek.Küçük Anadolu turu yapıcam ordaki resimleri burada paylaşıcam. Tabi benden fazla birşey beklememek gerekir, ümidinizi kırmayayım sonra
Estafurullah. Yola çıkmadan önce bazı temelleri öğrenmen yeterli ilk etapta.