Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

canon tüketici dijital SLR makineleri uzun doğrultusunda son duyurdu, Rebel T2i (EOS 550D). Highlights 1080p HD video kaydı tam manuel kontrol () ile bir 18MP CMOS, sensör 3 1040k ile 3:2 inç LCD de ilk EOS 7D görülen çözünürlük ve 63-nokta iFCL ölçüm sistemi nokta. Yeni Rebel da daha az dikkat bir avuç-yükseltmeleri kapma, yeniden tasarlanmış düğmeleri, 3.7 kare / sn sürekli çekim dahil, size, + / -5 durur pozlama telafisi ve Göz için UI-Fi kartları. Biz önceden biraz zaman harcanan üretim 550D geçen hafta ve EOS Beta örnekleri galerisi ayrıntılı eller önizleme ve () hızlı üretilen var - bağlantı sonra check it out ...

18MP, 1080p HD Filmler, ISO 6400: Canon EOS 550D ile tüketici DSLR sınırlarını yeniden tanımlıyor

Londra, 8 Şubat 2010 -- Canon bugün bir çığır açan yeni ek duyurdu, genişleyen dünya-Dijital SLR fotoğraf makinelerinin ünlü EOS aralığı -- EOS 550D.

EOS 550D, kompakt ve hafif gövde tüketiciler tarafından tercih içine teknolojileri ve daha yaygın olarak bulunan özellikleri yarı-profesyonel DSLR birleşmeyle Canon'un tüketici DSLR aralığının sınırlarını yeniden tanımlıyor. Bir yeni-) APS-C CMOS sensör, Canon'un gelişmiş DIGIC 4 görüntü işlemcisi ve yeteneği Full HD filmler çekmeye birleştiğinde 18 megapiksel (MP gelişmiş, fotoğraf meraklıları yaratıcılık yeni düzeylerini keşfetmeye yetkilidir.

Kaliteden hiç taviz ile Yaratıcı kontrol
    EOS 550D, Canon'un güçlü görüntüleme teknolojisi tüketiciler için erişilebilir yapar. Canon'un gelişmiş DIGIC 4 görüntü işlemci ve 100 18MP sensör desteği standart ISO - 6400 (12.800 kadar), ise gelişmiş kamera gürültü engelleme teknolojisi artırır, düşük ışık koşullarında performansı genişletilebilir. Sisteminin 14-bit görüntü işleme de yumuşak tonlama ve yüksek kaliteli baskılar ve ekran ekran için doğal görünümlü renkler üretiyor.

Hızlı ve doğru odaklama için, EOS 550D ile 9 noktalı AF sistemi özellikleri ekstra bir duyarlı cross tip noktası f/2.8 veya daha hızlı lensler için merkezinde. EOS 550D aynı zamanda yüksek hızlı, saniye (fps başına 3,7 kare sürekli çekim) destekler. Bu özellikleri fırsat onların görüntüleri üzerinde daha fazla kontrol uygulamak için, onların split yakalamak için kolaylık ve doğruluk ile ikinci anları izin sunar.

Yeni teknoloji Filtreleme Sürekli Canon'un gelenek ve aşağı ileri ve profesyonel DSLR yelpazemizden özellikleri, EOS 550D iFCL ölçüm sistemi ilk EOS 7D başlatılan içerir. Yeni EOS için yeteneği otomatik ISO üst sınır belirlemek için, kullanıcıların fotoğraf gürültü azami miktar kontrolü sağlayan. EOS giriş seviyesi, pozlama telafisi ve bracketing için ilk olarak ayarlanabilir artı veya eksi beş ve iki durur sırasıyla, fotoğrafçı bir iyi maruz görüntü yakalama sağlamak için aynı çekimin farklı sürümleri maruz kalan bir dizi çekmek için izin vermeye zor ışık koşullarında bile.

"Dijital SLR fotoğraf dünyada tüketicilerin hayal gücünü zorlamaktadır," Kieran Magee, Ürün Planlama Müdürü, Tüketici Ürünleri, Canon Avrupa. "Her yıl daha fazla bireylerin dedi rakipsiz kalite veya test ile önemli yaşam olayları kaydetmek için arıyoruz yaratıcılıklarını keşfedin. EOS 550D, teknolojiler koyarak giriş seviyesi DSLR kategori yeniden tanımlıyor ve daha önce profesyonel bir tüketicinin eline korumak - onları çarpıcı sonuçlar sağlayan özellikler. EOS 550D ile, tüketiciler kendi yaratıcı vizyon sınırlarını keşfetmek için serbesttir. "

EOS Filmler: yaratıcı kontrolü ile tam HD video
    Yetenek Tam HD video kaydetmek olarak giderek daha önemli hale Canon, multimedya işlevleri için sanayi kriter belirler DSLR teknoloji sunmak için devam ediyor. 1920x1080p tam HD çözünürlükte EOS 550D kayıtları video, fotoğrafçı kare hızı 30, 25 ve 24fps gelen yanı sıra tercih edilen 60 ve 50fps de 720p video sunan seçmek için sağlar. EOS 550D Ayrıca, görüntü yakalama harici mikrofon kullanımı sağlayan bir 3.5mm stereo mikrofon soket içerir.

Fotoğrafçılar da pozlama ayarları üzerinde daha fazla yaratıcı ateş bulanıklık alan ve derece hareket derinliği değişen manuel kontrol alabilir. , Sesi öncelikli (SDP) vurgulamak mümkün olan en iyi video kalitesi sağlamak için bağımsız film çekimi için, ayarları, sabit görüntü yakalamak değiştirmeden ayarlanabilir. Durumlarda konu daha uzakta ise, algılayıcının merkezi 640x480 piksel alanı EOS 550D Film Bitki fonksiyon kayıtları, yaklaşık yedi kez etkili bir büyütme oluşturmak. EOS 550D EOS ilk film kırpma özelliği aralığı verir tüketicilerin daha fazla esneklik hangi istiyorsunuz aksi halde olması çok uzak önemli anları yakalamak için.

Senin dünya net bir görünüm
    EOS 550D fotoğrafçıların da engelsiz netlik kendi görüntüleri ve video görüntülemenize olanak sağlar. 1.040 k olan bir 7.7cm (3.0 ") 3:2 Clear View LCD ekran çözünürlüğü nokta bu sınır ile çekilen görüntülerin% 100 görmek mümkün kılar. Anti-da daha kolay parlak ortamlarda ekran ve açıların çeşitli görmek için yapar yansıtıcı, su itici kaplama.

EOS inşa - Canon kalitesi
    Tüketicilerin bir EOS DSLR, EOS 550D bekleyebileceğiniz yüksek kalite özellikleri için kurulmuştur. Bu özellikleri daha büyük olan kullanıcılar geribildirim aşağıdaki yeniden tasarlandı daha sezgisel düğmeleri. Bu geribildirim dayanarak, EOS 550D de, diyafram ayarları kamera ile dikey konumda çekim değiştirilebilir sağlayarak, vücudun reorient zorunda kalmadan yeni batarya grip ek bir düğmeye sahip.

Arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın an
    EOS 550D fotoğrafçılar için mükemmel fotoğraflar ve video çekim sadece bir ilk adımdır. Tümleşik HDMI bağlantı noktası Yüksek uyumlu-Definition Multimedia Interface - Tüketici Elektroniği Control (HDMI-CEC), video ve görüntüler sayesinde EOS 550D bir HD-ready TV ve TV uzaktan ile kontrol görüntülenebilir saklanır.

Olan kablosuz içerik aktarmak isteyen kullanıcılar için, EOS 550D Göz içerir-Fi* bağlı fonksiyonlar. EOS 550D adanmış Göz-Kullanıcı Arabirimi Fi bölümünde özellikleri ve otomatik güç kapama, bir Eye-Fi kartı fonksiyonu devre dışı bırakır aktarıldığını - kullanıcıların kolayca içerik aktarmak ve kesintisiz izin**.

Aksesuarlar
    EOS 550D Tüm Canon EF ve EF-S objektifler ve EX serisi Speedlite flaş birimleri, kompakt Speedlite 270EX dahil uyumludur. EOS 550D aynı zamanda yeni RC-6 Uzaktan Kumanda, fotoğrafçılar kamera gövdesi değmeden yüksek kaliteli fotoğraf ve Full HD video yakalama sağlayan uyumludur. Ince kızılötesi denetleyicisi beş metre uzaklıkta, kullanıcıların çekimlerinde ya derhal serbest bırakılmasını ya da daha fazla esneklik için bir iki saniyelik bir gecikme seçebilirsiniz ile gelen deklanşör tetikleyebilir. Yanı sıra, RC-6 da EOS 450D, 500D, 7D ve 5D Mark II ile uyumlu olan EOS 550D desteklemek.

CANON - paylaşmanın öyküleri
    Canon EOS 550D sahipleri CANON Ürünleri, bunun kolay onların fotoğraf ve video paylaşmak için yapar Canon kullanıcıları için ücretsiz bir çevrimiçi tesisi katılabilirsiniz. Kullanıcıları için 2GB kişisel depolama alanınız olması, yüksek kaliteli görüntüler yüzlerce yeterli oda oluştururken yararlanabilirsiniz. Mobil tarama da kolay arkadaşlar ve aile için hareket fotoğraflarınızı görüntülemek için yapım desteklenir.
    Özellikleri bir bakışta:

* 18 Megapiksel APS-C CMOS sensör
    * ISO 100-6400 12.800 için (Genişleme) DIGIC 4 işlemci
    * 3.7fps at Sürekli çekim
    * Manuel seçilebilir kare oranları ile Full HD görüntü kaydı
    * 7.7cm (3.0 ") 3:2 Clear View LCD 1.040 K nokta ile
    * iFCL ölçüm sistemi ile 63-zone Çift katmanlı Ölçüm Sensör
    * Hızlı Kontrol ekran çekim ayarlarını değiştirmek için
    * Pozlama telafisi + / -5 durur.
    * Otomatik ISO seçin maksimum değeri
    * Harici Mikrofon soketi
    * Film kırpma fonksiyonu
    * Eye-Fi bağlantılı fonksiyonları uyumluluğu

Canon EOS 550D spor biraz farklı tasarım 500D küçük bir düğme tweaks dinletir ama gözlük yolu farklı gibi karşılaştırıldı. Kapağın altındaBu yeni ürün de çok, en fazla 18 megapiksel tam HD film modu (1920 x 1080 - kadar 30 kare / sn, 720P 60/50 fps çözünürlük artırma ile), manuel iyi kontroller, harici mikrofon soketi, ve yeni bir geniş ekran (3:2) LCD paneli.

Canon EOS 550D Mart ayında tahmini satış fiyatı için ABD pazarında vuracaktır $800 (sadece gövde) Ve $900 bir EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 objektif kiti IS (ile).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 30 Nisan 2010; 10:34:57 >

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

Can sıkıntısı

Yeni model alacaklara kafayı yedirmek için 50 50 gidiyo modeller, hayırlısı olsun
  • Ahh ahhh. Nikon d5000 yerine bunu alırdım sanırım. Body'si güzelleşmiş.
  • çok küçük duruyor
  • arkadaşlar nikon buna misilleme yeni bir modelini piyasaya sürebilir diye içimden geçiyor ama

D90 s gibi mesela bence sabredin piyasa kızışıck 2 ay içinde..

Kaynak : Yalçınlar (nikon yetkili bayii)
  • herkes body e bakmasın. body satın almak altı delik kumbara gibidir. bi kere alıncak ve lenslere ekipmanlara para yatırmak altına yatırmak gibidir deger kaybetmezler. Profesyonel arkadaşlar body e bakmaz lenslere bakar... Herkes keşke bunu alsaydım vs saçma yorumlar yapmasın. metrelerce baskı almıcaksak en yuksek mp yi almak şart değil. Zaten Yüksek mp lerde sağlıklı olmuyor. biraz daha ilerleyince sensorde piksel yogunlugu yuzunden fotograf kalitesi duşecek! herşeyin bi sınırı var. tıpkı türkiyedeki insan nufus yogunluğu ile çin nufus yogunlugu gibidir. piksel artı video da dahada ısınacak ! zamanında firmalar yuksek mp en iyisidir die aşılamışlar. Ki biz farkındayız...

Kusura bakmayın mesaj sert oldu rahatladım !
  • adaş yine döktürmşsünn korkulur senden korkulur

4Eva - Sigma + Nikon
  • Tam 500D alma arefesindeyken oldu mu şimdi bu

Nan nasıl bir pazar bu
  • 18MP...

öeeh
  • dpreview etiketsiz halleri, temiz görüntü

• 500D aldım. Memnunum. Hala 350D ile harikalar yaratan arkadaşlar da var. Sonuç olarak çıksın :)
  • hala s200exr ın yeni versiyonunu bekliyorum.. 550d fiyatı göklerde olur..gereksiz mp artısı var yine..
  • mp3 player işine çevirdiler bu işi
  • @netün benden 3-4 saat kadar önce davranmışsın ben buna minyatür 7d dicem.. lcd büyüklüğü nereye kadar gidicek çok merak ediyorum.. bigün bodynin sırf arkasını lcd olarak görebilecek miyiz? giriş seviyesi ancak 550d gerçekten çok şey ümit ediyor..
  • Video özellikleri ile @photo_canon1 dediği gibi 7D yi andırıyor. 500D den sonra video da manuel ayarlara izin vermesi çok iyi olmuş.Bu özelliği 500D kullanıcıları firmware taleplerinde belirtmişlerdi , belki eklenir ümidiyle... Ama ne yazık ki 550D model duyurusu ile bu imkan artık yerini çok düşük bir yüzdeye bırakıyor.Pazarlama stratejisi olarak yine mpx artımına gidilmiş.Sensör boyutlarını bilemiyorum. Nasıl anlaşırlar sensörle... En azından teknik bir incelemenin gelmesi lazım.Sensör yapısı ve işlemci 500D ile aynı , sensör boyutlarını bilemiyorum ama işlemci açısından fazla bir hız farkı yaşanmayacaktır bu 2 model arasında... Ama tabiki 18mpx gereklimiydi , müşteri çekmek için miydi onuda incelemelerde görücez artık.

550D nin bence dişe dokunur özelliği videodaki gelişme olsa gerek.

1920x1080p tam HD çözünürlükte EOS 550D kayıtları video, fotoğrafçı kare hızı 30, 25 ve 24fps gelen yanı sıra tercih edilen 60 ve 50fps de 720p video sunan seçmek için sağlar. EOS 550D Ayrıca, görüntü yakalama harici mikrofon kullanımı sağlayan bir 3.5mm stereo mikrofon soket içerir.

Hem fps oranları hemde mikrofon jack bulundurması modeli bir adım öne çıkarıyor bence... Videoya meraklı ve aşina olanları memnun edicek özellikler bunlar.7D ye performansı bakımından imrenenler uygun fiyatlara aynı video performansına ulaşabilir kılıyor belkide... (yinede test sonuçlarına ve kullanıcı video örneklerine bakmak lazım.)

Şimdi ise asıl konu yeni dslr makine alacak olanlara. 500D mi 550D mi soruları ile cebelleşmeye başlayacaklar.(Hele birde 500D de karar kıldılarsa...) Eğer ki vaad edilen fiyatı ile Canon EOS 550D Mart ayında tahmini satış fiyatı için ABD pazarında vuracaktır $800 (sadece gövde) Ve $900 bir EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 objektif kiti IS (ile). çıkacaksa , hayyamdaki sıfır spot fiyatları ile aynı değerde hemen hemen. Ama olaki yurdum esnafı yeni üründür biraz yolumuzu bulalım mantığı ile bakacaklarsa ki öle gözüküyor.Bu durumda işiniz acele ise 500D , hayır beklerim , içimde kalır i uykularım kaçar diyorsanız ozaman 550D uygun gözüküyor.

Birkaç gün içinde bende 500D alıcaktım.Bu başlığı gördüm bi msj atıp kendimi dışarı vurmuştum.Yağmurlu İstanbul havasında kendime gelip nacizane üstün körü bir karşılaştırma demiyelimde basit bir gözlem yazdım.

Bilmiyorum , düşünüyorum... O halde varım.

• 18mp saçmalamışlar,
  • artsında fotograf kalitesi düşecek !! nerdeyse d3x e yaklaşıyor ! (24mpx)
  • O sensör nasıl çıkartır 18 mp'yi. Misal, 5DMII ve Dengi değerde makinelerin hakkını yemek de istemem lakin çeken 350D iile de harikalar çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 9 Şubat 2010; 1:28:09 >
  • bilemiyorum tabiki interpolasyon yoksa
  • Bende 400d kullanıyorum ama bu xxxD serisinden adam olmaz. Tüketicileri çok fazla sömürüyorlar. 300D ile çekilen fotoğraf ile bunla çekilen bir fotoğrafı 900*600 yapsak ne kadar fark görebilirizki
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.