Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Nikon D5000 yerine alınabilir ama D90 yerine alınmaz diye düşünerek ekliyorum ? Canon CCD kullanmıyor muydu hep ?

Hayır Canon uzun zamandır CMOS kullanır
  • kiss x4 olan makinenin ne farkı var arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

kiss x4 olan makinenin ne farkı var arkadaşlar?

Hiçbir farkı yok.

Rebel T2i - Kiss X4 - 550D

Üçü de aynı makineler
  • şuan vatanda 1800 lira değermi sizce arkadaşlar 350 d vardı arkadaşımda bunu almak istior size soraym dedim hd film çekmek dışında farkı yok sanırım
  • Sanirsam lens kiti ile beraber. Fiyat bence iyi garantili cihaz sonucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

şuan vatanda 1800 lira değermi sizce arkadaşlar 350 d vardı arkadaşımda bunu almak istior size soraym dedim hd film çekmek dışında farkı yok sanırım

350D ile 550D arasında dağlar kadar fark var. 550D nikon D90 ayarında bir gövdedir.
  • 500d ile 550d arasında bile bi çok fark var... 550d 600d arasında pek fark yok...

pek tabii insan aldığı malı daha çok sevmek için güzel şeylerini söylerde 550d de yani yerlere atılmış yazık...

fotografiumda ..
    Canon 550D & 18-55 IS - 55-250 Zoom - 50mm f1.8 Portre Lens Kit / Çanta - 8GB Kart + Yedek Batarya Hediye Kampanyası

var 2750 tl... açıkcası fiyat normal düşünürsek çok fazla... ama bu büyük bir zevk ve 10 yıldır bu heyecanın kurbanıyım :) elime fot. mak. geçmesin..

neyse lensler zaten 700 tl + 300 tl vs hediyelerde cabası... sahibindende karambole alıp paramı riske atmam daha... 2000 tl body + kit ... 700 tl ye de değeceğini düşünüyorum kısmetse 1 aya almış olurum ne düşünüyorsunuz bu konuda ...

Saygılar...
  • arkadaşlar 18-55 is ile 18-55 is ll arasında bi fark varmı,hangisi daha iyidir?

• Canon EOS 550D Rebel T2i ile çekilmiş. 1080p video çekimi başarılı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Canon EOS 550D Rebel T2i ile çekilmiş. 1080p video çekimi başarılı görünüyor.

Slow motion yaptığına göre 720P çekmiş 60 ya da 50 FPS çekebilmesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resident

quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Canon EOS 550D Rebel T2i ile çekilmiş. 1080p video çekimi başarılı görünüyor.

Slow motion yaptığına göre 720P çekmiş 60 ya da 50 FPS çekebilmesi için.

50-60 fps neyse, izlenişi süper keyifli bir şey yapmış. Bir de böyle bir şey çekmişler:

• Bir arkadaşım için bende bu makineden almak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum ve garantili olarak almam gerekiyor.
    Tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa paylaşırsanız sevinirim.
    BU arada bende fotografium.com., vatan bilgisayar ve foto zeynepten fiyatlara bakıyorum ama sanırım bu aralar fiyarlar biraz yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bohem75

Bir arkadaşım için bende bu makineden almak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum ve garantili olarak almam gerekiyor.
    Tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa paylaşırsanız sevinirim.
    BU arada bende fotografium.com., vatan bilgisayar ve foto zeynepten fiyatlara bakıyorum ama sanırım bu aralar fiyarlar biraz yüksek.

Gittigidiyorda garantisiz kaçak 1499'a, garantili 1800 civarında satan kullanıcılar var. Garanti için fazladan 300 lira vermeye değer mi, bence değmez.
  • gittigidiyordan o güne özel indirim ve üç taksitle 1460 aldım yedek pil lcd ekran koruyucu birde filtre :)
    sıra 18-270 tamron lens almada
    18-55 ilede epey çalışma yapılabiliyor
    hd filimler ve fotoğraf kalitesi ayarlar ile oynadıkça muhteşemleşecek gibi görünüyor
    japon 550d si, oldugu için (kissx4) menü japocaydı ingilizceye cevirdim türkçe ye ihtiyaç hissedilmiyor
  • bende bu makina var standart lensi ile birlikte, yeni bir lens almayi dusunuyorum standart 18-55 lensle gelmisti, ilerletmek icin ne onerirsiniz? ya da bu konuda nerelere bakmam gerekir?
  • 18-55 ile ne size eksikliğini hissettiriyor? Geniş açı mı? Tele mi? Daha çok ne çekiyorsunuz/çekeceksiniz? Manzara, portre, kuş vsvs
  • aci eksikligi var diyebilirim sanirim (ben cok yeniyim bu iste). yeni aldigim lensle daha cok macro cekimler yapmayi dusunuyorum- portrede de kullanabilirim sanirim boyle bir lensi?
  • Açı eksikliğini sormuştum zaten, daha dar mı ihtiyaç yoksa daha geniş mi

Makro ve portre için düşünüyorsanız 60mm ila 105mm arası bir 1:1 makro prime alabilirsiniz. Örneğin Canon 100mm f2.8 ya da Sigma 70mm f2.8 vs vs gibi. Tabii prime lens demek zoom aralığı olmaması demek, yani 18-55'teki gibi 18mm geniş açıdan 55mm tele kadar bir aralığınız olmayacak, sadece sabit 100mm gibi.

Eğer çok yeniyseniz 18-55 ile biraz daha pişin derim. Zaten ilerleyeceğiniz doğrultuda alacağınız lense vakti gelince kendiniz karar verebileceksiniz.
  • neden bilmem aklimda 50mm f/1.8 diye bi sey kalmis ama belki de biraz daha pismem iyi olacak yeni bir lens almak icin, tesekkurler!
  • Fiyat/performans canavarıdır. f1.8 diyafram açıklığı ve fiyatına göre verdiği keskinlikle güzel lenstir. Aslında alabilirsiniz, bütçeyi yormaz. Portre için güzeldir ama makro kısmını beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.