Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adorama, Amerika'nın en güvenilir sitelerinden biridir. Orada yaşıyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Biri sizin için bavulda getirecekse sorun yok, ama posta ile isteyecekseniz, kargo masrafı + gümrük vergisi, gümrükten çıkarma için harcanacak zaman illaki sıkıntı yaratır...
  • Bugün tekrar baktığımda 599$ a düşmüş. Kargo masrafı olarak UPS için 62,5$, Fedex için 107$, Fedex Priority için 120$ diyor. Ki bunları eklediğimizde bile çok uyguna geliyor. :S Ayrıca teşekkürler bilgi için.
  • Katılabilir miyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Katılabilir miyim??

tabii. gerekli evraklar aşağıdadır;

12 adet resim,
    1 adet ikametgah,
    1 adet nufus suretı.
    tam teşekküllü hastaneden saglık raporu
  • quote:

Orijinalden alıntı: si_minor

quote:

Katılabilir miyim??

12 adet resim,
    1 adet ikametgah,
    1 adet nufus suretı.

Tamam abi yarın söz getircem :D :D, katılabiliyor muyuz yoksa cık git mi diyorsunuz???????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 1 Mart 2012; 20:45:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: si_minor

quote:

Katılabilir miyim??

12 adet resim,
    1 adet ikametgah,
    1 adet nufus suretı.

Tamam abi yarın söz getircem :D :D, katılabiliyor muyuz yoksa cık git mi diyorsunuz???????????????

makinan hakkında bol bol bilgi vereceğine, konuyu sürekli canlı tutacağına söz veriyorsan tabii katılabilirsin. aramıza hoş geldin

• Arkadaşlar merhaba

Ben de 4 gün önce aldım makineyi. Yeni katıldım yani aranıza :D Gerçi konu pek canlı değil ama biz canlandıracağız ins :D
  • Bu konu biraz arkada kaldığı için aktif olamamış.550D ciler toparlar burayı inşallah
  • Arkadaşlar bende 3 gün önce Canon eos 550d makinamı aldım yalnız 28 mart'ta elime ulaşacak. El elden konumuzu canlandıralım, ve yardımlaşalım ki bilgilerimizi arttıralım (: Makinam elime ulaşınca daha aktif olacağıma emin olabilirsiniz...
  • aynen bende az önce canon 550d siparişi verdim netten japonyadan geliyor 10-15 gün sonra elimde olur
  • Yurtdışından alacak arkadailar gümrük olayını dikkate alın lğtfen.her ihtimale karşı veririm diyenler de UPS,DHL gibi özel şirketleri tercih etmesinler.Fotoğraf mak. için özel bir durum yoksa özel şirket harici gümrükte kalırsa %20 vergi olur.Ancak özel şirketlerde sıkıntı olabilir.
  • bende aranıza katıldım gerçi malineyi alalı 2 hafta falan oldu ama henüz havalardan dolayı dışarı çıkıp fotoğraf çekemedim, en kısa zamanda paylaşımlara başlarım.
    ayrıca 550d bu kadar popüler bir makine olmasına rağmen bu konu niye bu kadar durgun anlamadım yeni katılan arkadaşalar hadi el atın konuya tekrar canlansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

bende aranıza katıldım gerçi malineyi alalı 2 hafta falan oldu ama henüz havalardan dolayı dışarı çıkıp fotoğraf çekemedim, en kısa zamanda paylaşımlara başlarım.
    ayrıca 550d bu kadar popüler bir makine olmasına rağmen bu konu niye bu kadar durgun anlamadım yeni katılan arkadaşalar hadi el atın konuya tekrar canlansın

Bugün geçmiş mesajlarımdan aynı şeyi yazmak için girecektim. Bu konu neden cansız? Carrefour olsun başka firmalar olsun ekmek peynir gibi 550D satıyor, her gün indirim her gün fırsat kitlesi yok ortalıkta.

550D ile çekilmiş bir İstanbul videosu: 1080p ayarında tam ekran izlemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 6 Mart 2012; 21:34:26 >

• bence kullanan çok kişi var ama genel başlığa yönelip burayı ihmal ediyorlar, konunun canlı kalması için 4-5 arkadaşın paylaşım yapması yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

aynen bende az önce canon 550d siparişi verdim netten japonyadan geliyor 10-15 gün sonra elimde olur

sanalpazar yıldız hocamızdan mı aldın bndde ondnn aldımda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

bende aranıza katıldım gerçi malineyi alalı 2 hafta falan oldu ama henüz havalardan dolayı dışarı çıkıp fotoğraf çekemedim, en kısa zamanda paylaşımlara başlarım.

Bugün geçmiş mesajlarımdan aynı şeyi yazmak için girecektim. Bu konu neden cansız? Carrefour olsun başka firmalar olsun ekmek peynir gibi 550D satıyor, her gün indirim her gün fırsat kitlesi yok ortalıkta.

550D ile çekilmiş bir İstanbul videosu: 1080p ayarında tam ekran izlemenizi öneririm.

paylaşım için teşekkürler.yüksek çözünürlükte izledim başım döndü

• Gerçekten çok iyi olmuş video. Odaklar çok iyi acaba direk makinayla mı yaptı :D
  • tilt-shift lensle yapılmış herhalde. ya da sonradan eklenmiş :)
  • Son paylaşılan Time Lapse yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

aynen bende az önce canon 550d siparişi verdim netten japonyadan geliyor 10-15 gün sonra elimde olur

sanalpazar yıldız hocamızdan mı aldın bndde ondnn aldımda :D

evet ta kendisinden
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.