Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500D ile jpeg kareler 8 mb tutuyor. en kalitelide. RAW 18-20 mb arasında değişiyor... Fotoları bilgisayara attığımda bilgisayar kasılıyor resmen Kim bilir bunda kaç mb olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Bende 400d kullanıyorum ama bu xxxD serisinden adam olmaz. Tüketicileri çok fazla sömürüyorlar. 300D ile çekilen fotoğraf ile bunla çekilen bir fotoğrafı 900*600 yapsak ne kadar fark görebilirizki

• artık üreticilere ccd sensör çekici gelmiyormu ? neden cmos

Yüksek mpx. + iyi bir sensör + türünün te örneği bir lens

bu hangi makinede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lande

artık üreticilere ccd sensör çekici gelmiyormu ? neden cmos

Yüksek mpx. + iyi bir sensör + türünün te örneği bir lens

bu hangi makinede var

nikon d3x veya canon 5d mark II . nikon 20milyar civarı

• FF sensore 24mp yakışır :) ama 50mp olursa olmaz bence :D d3x in çektiği fotograflara bakın ne kadar kırpsanızda bozulmuyor sonuçta ikisi ticari amaçla kullanılan makinelerdir. boynuna geçirip çekilecek maikne değillerdir
  • Müşteri toplama amaçlı abartılmış mp değerine sahip gereksiz bir üst model.
  • netün'e noolmuş yav, sakin bir arkadaşımızdı.
  • ben biliyorum simdi 500d leri satip bundan alicak bi ton kapitalizm kurbanimiz var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir

ben biliyorum simdi 500d leri satip bundan alicak bi ton kapitalizm kurbanimiz var...

Gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir

ben biliyorum simdi 500d leri satip bundan alicak bi ton kapitalizm kurbanimiz var...

Gerek yok

tabiki gerek yok
  • İnceleme & 7D ile karşılaştırma:
    http://www.cameratown.com/reviews/canont2i_vs_7d/index.cfm

• millet buna parayı yatırsın piyasasını coştursun da 450D ye talep yok diye talepleri düşürsünler bizde 450D alıp havamıza bakalım :D HD video olsa ne yazar olmasa ne yazar düğüne gidip 2 saat video mu çekeceksiniz o makineyle :D
  • 550D ile alakalı aklına takılanları arkadaşlar burdan sormaya devam etsinler
  • Güzel alet tavsiye ederim.

Fakat ikinci el ürün satabilen biriyseniz yani al sat işlerinden anlıyor ve satarken zarar etmiyorsanız. Yeni başlayanlar ikinci el bi 450 falan alabilirler uygun fiyata sonra satar daha üst sınıf bişey alaiblirler. Fakat ben satamam derseniz(örneğin benim her mal elimde patlar ) Sıfır olarak alınacak güzel bir alet uzun süre kullanırsınız.

Şu yaşıma kadar bir iğne satamadım. SAtmak istediğim hep ölü fiyat teklif ettiler. 230 liraya aldığım tv box 'ı aynı ay satmak istedim başka model almak için gelen mesajlar hep 150 140 liraya ver alayım yönündeydi. O yüzden sıfır alırım zamanın en iyi ürününü alırım uzun süre kullanırım :) Kimileri vardır çok güzel ikinci el satış yapar onlar düşük model ürünlerle başlayıp satarak üst model alsınlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 29 Nisan 2010; 20:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Müşteri toplama amaçlı abartılmış mp değerine sahip gereksiz bir üst model.

Çok gereksiz bir yorum olmuş.Kesinlikle Video olarak 7D ayarında bir makina 550D fakat body olarak kalitesi biraz düşük.Tek eksiği o.
  • bende 550d aldım, aklınıza takılanlar varsa cevaplamaya çalışırım.

çok talihsiz yorumlar görüyorum, yok video su ne işe yararmış vs... yok yüksek mp dezavantajmış, bu aletin cmos teknolojisi geliştirilmiş durumda ve sınıfının en yüksek çözünürlüğüne sahip, canon 7d nin küçük hali.
    bu makinelerle sinema filmleri,dizi ler müzik klipleri çekiliyor milletin haberi yok, millet nereye saldıracağını şaşırdı,bilgisizlik diz boyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

bende 550d aldım, aklınıza takılanlar varsa cevaplamaya çalışırım.

çok talihsiz yorumlar görüyorum, yok video su ne işe yararmış vs... yok yüksek mp dezavantajmış, bu aletin cmos teknolojisi geliştirilmiş durumda ve sınıfının en yüksek çözünürlüğüne sahip, canon 7d nin küçük hali.
    bu makinelerle sinema filmleri,dizi ler müzik klipleri çekiliyor milletin haberi yok, millet nereye saldıracağını şaşırdı,bilgisizlik diz boyu.

Manzara fotoğraflarım için polarize filtre almayı düşünüyorum ama çok para verecek durumum yok şu anda. 40-60 lira arasında, cokin miydi ne öyle bir marka var. Onlar nasıldır idare eder mi beni hocam.

Birde tripod alıcaktım bugün ama vaz geçtim, digiport diye bir mark vardı 55 liraya media marktta, ayakları çok sağlam geldi üstüne bastırdım baya kapanma yoktu ama açılma açısı biraz dar gibiydi ilerde büyük bi lens alırsam öne doğru gider mi makine acaba diye korktum. Birtande 90 liraya vardı Vanguard diye bir marka. Onunda açısı aynıydı fakat biraz daha kaliteliydi kafa kısmı, makinenin bağlanan kısmı altına zarar vermicek şekilde ama 3 ayağıda tutan ortadaki 3 sopa plastikti ve kırılsa bir işe yaramıcak tripod almaktan vaz geçtim en sounda bende :)

• Makineyi merak edenler için örnek video ve fotoğraflar ,

http://web.canon.jp/imaging/eosd/samples/eos550d/
  • Apple ın taktıgını uyguluyor canon.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.