Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

bende 550d aldım, aklınıza takılanlar varsa cevaplamaya çalışırım.

çok talihsiz yorumlar görüyorum, yok video su ne işe yararmış vs... yok yüksek mp dezavantajmış, bu aletin cmos teknolojisi geliştirilmiş durumda ve sınıfının en yüksek çözünürlüğüne sahip, canon 7d nin küçük hali.
    bu makinelerle sinema filmleri,dizi ler müzik klipleri çekiliyor milletin haberi yok, millet nereye saldıracağını şaşırdı,bilgisizlik diz boyu.

Manzara fotoğraflarım için polarize filtre almayı düşünüyorum ama çok para verecek durumum yok şu anda. 40-60 lira arasında, cokin miydi ne öyle bir marka var. Onlar nasıldır idare eder mi beni hocam.

Birde tripod alıcaktım bugün ama vaz geçtim, digiport diye bir mark vardı 55 liraya media marktta, ayakları çok sağlam geldi üstüne bastırdım baya kapanma yoktu ama açılma açısı biraz dar gibiydi ilerde büyük bi lens alırsam öne doğru gider mi makine acaba diye korktum. Birtande 90 liraya vardı Vanguard diye bir marka. Onunda açısı aynıydı fakat biraz daha kaliteliydi kafa kısmı, makinenin bağlanan kısmı altına zarar vermicek şekilde ama 3 ayağıda tutan ortadaki 3 sopa plastikti ve kırılsa bir işe yaramıcak tripod almaktan vaz geçtim en sounda bende :)

Tripod için aşağıdaki konuyu incelemenizi öneririm.

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=29021968

• Teşekkürler inceliyeyim bakim
  • Arkadaşlar patronlarım şu an amerika da bende bu makinayı almalarını istedim.Fakat Fiyatların vergilerden dolayı orada da yüksek olduğunu TR ile 150-200 TL fiyat farkı olduğunu söylediler.Kendilerine bile almamışlar bu yüzden.
    Ama netteki amerikanın online satış sitelerine bakıyorum TR ile yarı fiyatına nerdeyse.Amerikada uygun fiyata alınabilecek Satış mağazaları varmı ? Amerikada yaşayan yada bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • hokkabaz amerikada 799$ burada 1700 1800 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

hokkabaz amerikada 799$ burada 1700 1800 arası

Online satış sitelerinde öyle gözüküyor.Ama sormuşlar vergilerden dolayı fiyat yükseliyormuş.Bana netteki fiyattan satış yapan adresiyle birlikte mağazalar gerekiyor.Patronları o mağazalara yönlendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

hokkabaz amerikada 799$ burada 1700 1800 arası

Online satış sitelerinde öyle gözüküyor.Ama sormuşlar vergilerden dolayı fiyat yükseliyormuş.Bana netteki fiyattan satış yapan adresiyle birlikte mağazalar gerekiyor.Patronları o mağazalara yönlendireceğim.

BH Photo New York SuperStore aşağıda adresini bulabilirsiniz.
    9th Ave. @ 34th St.
    New York, NY 10001
  • canon rebel t2i (kit) amerıkadan aldım sıfır acılmamış kutusunda ilgilenen olursa 539 551 90 68 noyu arayıp bana ulaşabılırler....
  • Bu alet zaten yokmuydu ya

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • Selamlar ben bu ürünü almayı düşünüyorum birkaç sorum var.

1-Ürünün kit lensini almaya gerek var mı zira.900dolara body yada kit lens ile birlikte 1000 dolara veriyorlar.Ben portre çekeceğim için 50mm alacağım ama sonradan kit lens işime yarar mı elimde patlar mı diye düşünüyorum.Sizce nereler de yarar?

2-Ürünün yanında Full hd video ve arka arkaya resim çekmek için en ideal hangi kartı almak gerekli piyasada bir sürü kart var hızlarına göre fiyatları çok değişiyor.Ne önerirsiniz sorunsuz kullanmak için yada siz ne kullanıyorsunuz bu cihaz ile birlikte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 6 Haziran 2010; 21:22:12 >
  • lens konusunda bir şey diyemeyeceğim aslında 18-55 alsanız fena olmaz,
    kart konusunda ise en az class 6 bir kart almanız full hd de sıkıntı çıkarmaz
  • Kit Lens işe yarar bence kit lens e göre de çok kaliteli IS özelliği falan var.Normalde 100$ a alamassın.Alıcaksan Kit lens al derim.
    Nerden almayı düşünüyorsun?Yurtdışındamı?
  • 1 ay kadar önce canon usa den ısmarladım arkadaş kısmetse haftaya dönecek kamera ile... kampanya vardı EOS Rebel T2i EF-S 18-55IS Kit + EF-S 55-250mm IS = 950$ aldığımız dükkanda çanta+küçük tripot+lcd koruyucu jelatin hediye etmiş... beklemedeyiz bakalım...
  • Amerikada şuan için pahalı kamera avrupada tax free olarak 670 700 euro arası bulunuyor $ zaten arttı bildiğiniz üzere.Amerikadan almanın bir esprisi yok artık
  • ya merak ettim neden rebel t2i ve 550d diye iki isim oluyor? bilmiyorum da, açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

ya merak ettim neden rebel t2i ve 550d diye iki isim oluyor? bilmiyorum da, açıklarsanız sevinirim

biri amerika pazarındaki ismi (t2i), diğeri avrupa piyasasındaki ismi(550d)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

ya merak ettim neden rebel t2i ve 550d diye iki isim oluyor? bilmiyorum da, açıklarsanız sevinirim

biri amerika pazarındaki ismi (t2i), diğeri avrupa piyasasındaki ismi(550d)

hm anladm, teşekkür ettim

• Nikon D5000 yerine alınabilir ama D90 yerine alınmaz diye düşünerek ekliyorum ? Canon CCD kullanmıyor muydu hep ?
  • Birisi bana T1i modelinin ne olduğunu söyleyebilirmi 500D mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Birisi bana T1i modelinin ne olduğunu söyleyebilirmi 500D mi ?

t1i = 500d
    t2i = 550d
  • merhaba,
    2. el temiz 550D arıyorum..
    satmak isteyen arkadaşlar olursa öm den irtibata geçebilirler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.