Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hocam çok sağolasın, kısa zamanda ipliyi alacağım hatta lens koruyucu da almam lazım. şu flaş yeri için aldığın parça niye? açıkta kalmasında bir mahsur mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

hocam çok sağolasın, kısa zamanda ipliyi alacağım hatta lens koruyucu da almam lazım. şu flaş yeri için aldığın parça niye? açıkta kalmasında bir mahsur mu var?

Tozlanmasın sağa sola dönerken bi yere takılmaısn diye aldım :) Metal çıkıntılı bi yer gözüme pek hoş gelmedi :) Parça zaten kargo dahil 2 lira
  • buda benden ilk denemem..... yorumlarınız bekliyorum daha acemiyim bu konuda......

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repeat-after-me -- 30 Haziran 2012; 20:27:55 >
  • Madem sayfa şenleniyor. Ben de henüz kimseyle paylaşmadığım 3 aylık oğlumun görüntülerinden oluşan videoyu paylaşayım.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ve 720p olarak izleyin.

edit: embed sorunu giderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 30 Haziran 2012; 22:49:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Madem sayfa şenleniyor. Ben de henüz kimseyle paylaşmadığım 3 aylık oğlumun görüntülerinden oluşan videoyu paylaşayım.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ve 720p olarak izleyin.

edit: embed sorunu giderildi

Maşallah diyelim

• synthesizer
    öncelikle Allah bağışlasın çok sevimli maşallah. Videoya gelince güzel olmuş eğlenceli ve renkli. Video cekimleri icin guzel cinestyler var onlari
    internetten arastirirsaniz videoda daha guzel tonlar yakalayabilirsiniz.
  • Canon EOS 550D & Canon EOS 600 D Karşılaştırma...
    http://kiyas.la/fotograf-makinesi/karsilastir/canon-eos-550d-vs-Canon-EOS-600D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://500px.com/photo/9073412 50 mm 1.8 imzayı canerdemir yerine camerdemir atmışım ahaha rezaletim ya :D 500px hesabımı takip ederseniz sevinirim

arkadaşlar makinenin kavrama yeri soyulmaya/sökülmeye ( 4 parmanıgınızı koydugunuz yer ) başladı daha önce bir arakdaş link attı oolmaz dedik ama oldu bana yani dikkatli kullanın sizede olabilir
  • caner_Fe , aynı sıkıntı bende de var çok sinir bozucu bir durum.fotoğrafınız nude içerik diye gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlux -- 2 Temmuz 2012; 10:29:35 >
  • Videonun sonunda ki su olayı 550D için geçerli mi ? Baya iyi...
    http://www.youtube.com/watch?v=Kj7ipMTfYZM&feature=youtube_gdata_player

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

synthesizer
    öncelikle Allah bağışlasın çok sevimli maşallah. Videoya gelince güzel olmuş eğlenceli ve renkli. Video cekimleri icin guzel cinestyler var onlari
    internetten arastirirsaniz videoda daha guzel tonlar yakalayabilirsiniz.

Beğenmenize sevindim. Caner sana da teşekkürler.

Video'ya gelince, aslında elimde daha çook malzeme var. şimdiden onlarca gb video oldu ama sahne seçimi yapmak çok zor :) Bir de müzik seçimi var ki bence bu konuda birbirimize yardımcı olmalıyız.. Arka fonda çalan müzik çok önemli ve ben 3-4 gün uygun bir parça aradım. En ideali sanırım bir arşiv oluşturmak.

Bahsettiğiniz cinestyler'a çok üstün körü bakabildim ama daha detaylı inceliycem şuan telefonun netinden bağlanıyorum.

*****************************************************************************************************************

Bu arada 550D seçimimde kendisinin çok büyük payı olan Dave abimiz daha önce 5D Mark II ile yaptığı karşılaştırmanın bir benzerini bu kez 5D Mark III ile yapmış. İzlemenizi tavsiye ederim. fotoğraf yönünü bir kenara koyarsak video konusunda bizim 550D 5D Mark III'ün hemen ensesinde ;)

• video muzikleri ve videolar icin ayri bir klasor yapabilirsin.
    videonun ritmine gore muzik secebilirsin.
  • makinenin af'sinde bi problem var şöyle ki eskisi kadar hızlı değil. sorun şu ki acaba bunun nedeni tozdan mı yoksa kit lenslerde bi yerden sonra ortaya çıkan bir problem mi kendi kendime karar veremedim. bir de size sorayım dedim. bodyle ilgili bir problem olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skatterbireyin

makinenin af'sinde bi problem var şöyle ki eskisi kadar hızlı değil. sorun şu ki acaba bunun nedeni tozdan mı yoksa kit lenslerde bi yerden sonra ortaya çıkan bir problem mi kendi kendime karar veremedim. bir de size sorayım dedim. bodyle ilgili bir problem olmadığını düşünüyorum.

çok karmaşık yerlere tuttuyasnız yada yakın yerlere odaklamada gecikme olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlux

caner_Fe , aynı sıkıntı bende de var çok sinir bozucu bir durum.fotoğrafınız nude içerik diye gözüküyor

allah allah neden öyle oluyoki ya acaba footğrafları yüklerken bir soru soruyolarya onlara no dedim ondan mı :D
  • fotografi kaydederken güvenli içerik mi diye soruyor ona yes demek lazim, editten duzeliyor.
  • Bir sitede alan arkadaşın böyle bir sorunu varmış. Kullanan arkadaşlar sizde de bu sorun var mı ?

ALINTI:
    "merhabalar.
    eos 550d aldım memnunum ..
    yanlız ufacık bir sorun var.
    resim çekerken lcd ekranda ve sonrasında izlemeye
    aldığım karede ufak 1-2 piksel nokta bozukluğu
    mevcut makineyi satın aldığım mağazayı aradığımda
    üretici firma 3-4 pixele kadar olagan bir arıza olarak
    görüyorlarmış.. bilginiz varmı acaba?"

• bende yok

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.