Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    : 9 fokus noktası. AF mikro ayar hafızası yok

Bu ne demek arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebelin farkı amerikada üretilmiş sanırım, türkçe menü olmadığından tercih edilmiyor. İngilizce biliyorum fakat sorun yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paptes

Rebelin farkı amerikada üretilmiş sanırım, türkçe menü olmadığından tercih edilmiyor. İngilizce biliyorum fakat sorun yaşar mıyım?

ben japon versiyonunu kullanıyorum yani kiss x4 versiyonu , ingilizcede bir sorun yaşamazsınız emin olun genelde fotoğraf ile ilgili terimmler zaten image den dışarı çıkmıyor gibi :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: paptes

Rebelin farkı amerikada üretilmiş sanırım, türkçe menü olmadığından tercih edilmiyor. İngilizce biliyorum fakat sorun yaşar mıyım?

ben japon versiyonunu kullanıyorum yani kiss x4 versiyonu , ingilizcede bir sorun yaşamazsınız emin olun genelde fotoğraf ile ilgili terimmler zaten image den dışarı çıkmıyor gibi :d

Avrupa modellerinin pahalı olmasının sebebi Türkçe menü sadece dimi? Onun dışında bir farkı yok
  • herşey aynı gönnül rahatlığıyla alabilirsin
  • Canon 550D & Canon 5D
    http://www.youtube.com/watch?v=YkFwZjuTues&feature=youtube_gdata_player

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_0441 by endoflive, on Flickr

Bu fotoğrafı çekerken güneş bana sağ taraftan vuruyodu ve fotoğrafta sarı noktalar oluştu bunu nasıl önleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 5 Temmuz 2012; 15:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_0441 by endoflive, on Flickr

Bu fotoğrafı çekerken güneş bana sağ taraftan vuruyodu ve fotoğrafta sarı noktalar oluştu bunu nasıl önleyebilirim?

parasoley ile

• Bunları kameranıza uygulamayın :)
    https://www.youtube.com/watch?v=D1tTBncIsm8&feature=youtube_gdata_player

• quote:

parasoley ile
    Geçen hafta sipariş vermiştim elime geçsin hemen deneyeceğim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlux

transcend class10 8gb kartım var fakat video çekerken on saniye sonra otomatik kapanıyor sebep ne olablir

550 D şu an elimde bu makına var ama ne hikmetse D90 nı cok merak edıyorum hatta elımde 2 adette mercek mevcut D550 yede D90 nada oluyor mercekler.
  • bende 550D CANON var ama ben D90 nı da cok merak edıyorum elimde 2 adet mercek mevcut hem D90 na hem de 550 D ye oluyor kıyaslama yapmama lazım :)
  • Merhaba arkadaşlar...Yaklaşık 6 aylık 3000 shutter da çok çok temiz Canon 550D ve 18-55mm kit lens ile beraber 50mm lensimi birlikte satıyorum.Tüm parçalar sıfır gibi ve çantasında korunmuştur.İlgilenen arkadaşlar PM atıp İstanbul'dan elden inceleyip alabilirler...
    1)- Canon 550D body
    2)- 18-55 mm Kit lens
    3)- 50 mm f/1.8 lens
    4)- Herbir lens de filtre vardır.
    Hepsi için toplam 1400 TL Fiyat düşünüyorum...İlgilenen arkadaşlat PM atabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbey -- 9 Temmuz 2012; 15:26:37 >
  • Portre için hangi lensi tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

Portre için hangi lensi tavsiye edersiniz.

ucuz yollu ve kaliteli 50mm f/1.8 II
  • Dahili mikrofon mono mu ? stereo mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Dahili mikrofon mono mu ? stereo mu ?

mono
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: salom

emeğine sağlık güzel fotoğraf olmuş ama çocugu biraz daha sağda bıraksaydın daha etkili bir fotoğraf olacakmış gibi geliyor , yinede tebrikler :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salom

emeğine sağlık güzel fotoğraf olmuş ama çocugu biraz daha sağda bıraksaydın daha etkili bir fotoğraf olacakmış gibi geliyor , yinede tebrikler :))

teşekkürler:) buraya atmamın etkisi sensin:) kadrajı düzgün tutmaya çalışırken gözden kaçırdığım bi nokta olmuş.teşekkürler yorum için :)

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.