Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akadaşlar bende beyaz renk Samsung S3 var ama ( pasaport kayıtı yok ) önceden pasaport kayıtı vardı dışarıda kullanıyordum ama pasaport kayıtı düşünce kullanmamaya başladım telefonum evde duruyor slr makina ile takas yapmayı düşünüyorum düşünürseniz kutusu vs. hepsi duruyor

Düşünürseniz Cevap Olarak pm mesaj atarsınız yeter ki arada para alma verme durumu olmasın kafa kafaya değişmek istiyorum.
  • 550D tamron 17-50 Yongnuo Speedlight YN 468 II TTL

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • Arkadaşlar 550d 50 mm ile bir klip çektim. Iso ayarını manuel yapmayı unutup otomatik olarak çektiğim için bazı yerler kumlu çıktı.. Isonun önemini bbu klipte daha çok anladım.

Leyla The Band- yokluğunda parçasını işaret diline çevirdim. Umarım beğenirsiniz..

www.youtube.com/watch?v=SUbKQwvheAQ
  • mevluts M kullanıcısına yanıt
    Uzun bir aradan sonra merhabalar. Bütün sayfaları baştan sona okudum bugün, biraz aktifleşmek lazım, buralar iyice ıssızlaşmış.
    Video güzel olmuş ben beğendim, sizin de tespit ettiğiniz üzere kum problemi haricinde bir sorun görmedim, video işiyle uğraşıyorum mcroses hocamıızın da dediği gibi zaman alıyor, emek ve sabır işi, daha iyiye gidecektir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevluts

Arkadaşlar 550d 50 mm ile bir klip çektim. Iso ayarını manuel yapmayı unutup otomatik olarak çektiğim için bazı yerler kumlu çıktı.. Isonun önemini bbu klipte daha çok anladım.

Leyla The Band- yokluğunda parçasını işaret diline çevirdim. Umarım beğenirsiniz..

kamera cok fazla sallanmış izlerken yoruyor,
    guzel klip cektikce hatalar azaliyor.
  • bu da benim en son cektigim video, okuldaki din kulturu ogretmenin istegi uzerine cekmistim.
    yasadigim yerde baya bir begeni topladi hatalar illaki var, ama video cekmeye devam

Vimeo
    Kutlu Doğum Saraylar
    http://vimeo.com/64321610

• Merhabalar. Araştırmaktan sıkıldığım ve hevesimin kaçmaması adına artık video için birkaç şey sipariş etmek istiyorum. Son kez sizde bir fikir almak istedim.
    Üç seçeneğim var aradaki kullanım farkları açısından hangisini seçeyim dersiniz? Belki fiyatı daha düşüğü bile olabilir ama bir iki dolar değil mesele, işimi görmesi.

Bir tane ucuzundan iş gören "follow focus"

Fiyatı çok olmayan, video başlangıç amaçlı ürün tavsiyesi de verebilirsiniz, bunları yurtiçinde doğubank, hayyam'da bulabilir miyim bir de?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Arkadaşlar 550d 50 mm ile bir klip çektim. Iso ayarını manuel yapmayı unutup otomatik olarak çektiğim için bazı yerler kumlu çıktı.. Isonun önemini bbu klipte daha çok anladım.

Sallanma bilerek yapıldı. Klibin orijinali de böyle olduğu için oijinale benzesin istedim.

Ama bu videom da çok daha iyi oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=npFPdAYkLac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevluts -- 5 Eylül 2013; 23:42:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Sallanma bilerek yapıldı. Klibin orijinali de böyle olduğu için oijinale benzesin istedim.

Ama bu videom da çok daha iyi oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=npFPdAYkLac

güzel olmuş, ilk bir dakikadan sonra kendini tekrar etmiş. oynayanların enerjisi cok güzel.

• KissX4 ve Tamron 90mm f2.8 macro ile camın arkasından:
     Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • 18-55 is mi 50mm 1.8 mi? 550d için
  • Ne çekeceğinize göre değişir. Manzara için 18-55, portre için 50mm 1.8.
  • her ikisi :D manzara ve prtre :)
  • O zaman mecburen 18-55. 18-55 ile arka planı çok fazla öldüremeden 55mm'de f5.6 ile portre çekebilirsiniz, ama 50mm ile manzara çekemezsiniz. Canon crop gövdede 80mm'ye denk geliyor o mercek, açısı çok dar kalır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

O zaman mecburen 18-55. 18-55 ile arka planı çok fazla öldüremeden 55mm'de f5.6 ile portre çekebilirsiniz, ama 50mm ile manzara çekemezsiniz. Canon crop gövdede 80mm'ye denk geliyor o mercek, açısı çok dar kalır..

peki. teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar yeni ikinci el eos 550d makine aldım. Yeni yeni çözmeye çalışıyorum aleti. Size sormak istediğim soru şu;
    video çekerken 1920*1080 30 fps( ntsc) enstantane hızı 1/50 ve 1/100 iken sorun yok fakat diğer enstantane değerlerinde siyah şeritler hareket ediyor ekranda, sanki eski crt monitörleri videoda çekiyormuşsunuz gibi. Pal yayına aldığımda yani 25 fpsde ise herhangi bir sorun gözükmüyor. Bilmediğim bir şeyden dolayı mı böyle yoksa benim aldığım makinede mi sorun var? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • makinasını satmak isteyenler lütfen özelden fiyat yazabilirler mi?
    teşekkürler
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • Konu ölmüş iyi mi. Ben de yeni aldım.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.