Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu makineyi almayı düşünüyorum ne dersiniz? Alınır mı veya üzerine 3-5 koy bu daha iyidir dediğiniz model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Bu makineyi almayı düşünüyorum ne dersiniz? Alınır mı veya üzerine 3-5 koy bu daha iyidir dediğiniz model var mı?

üstüne 3-5 daha koy kaliteli bir lens al derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Bu makineyi almayı düşünüyorum ne dersiniz? Alınır mı veya üzerine 3-5 koy bu daha iyidir dediğiniz model var mı?

üzerinde 55lik var. ne almam gerek? Kaliteli resim olması benim için önemli portre, manzra, aşırıya kaçmadan makro çekmek istiyorum bu istekleri karşılayan lens nedir
  • quote:

quote:

quote:

üzerinde 55lik var. ne almam gerek? Kaliteli resim olması benim için önemli portre, manzra, aşırıya kaçmadan makro çekmek istiyorum bu istekleri karşılayan lens nedir

burada ayrıntılı bir yazı var

• quote:

quote:

quote:

quote:

baktım hiç birşey anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baktım hiç birşey anlamadım

550D artı tamron 17-50 kullaniyorum tavsiye ederim, her turlu isini gorur.

• Arkadaşlar herkese merhaba... Uzun zamandır bir slr makina almayı düşünüyordum ama imkan yoktu. Cuma günü Ankara Kentpark'ta bulunan Darty'den teşhir ürünü 550 d aldım. 1079'a ayrıca 1 yılda Darty Garantisi aldım 123'e. Shutter sayısına bakmadım ama bugün bir ara bakarım. Canon Eurasia Garantili. 18-55 IS II lens var. Sizce nasıl pahalı mı normal mi fiyat. Fikrinizi almak istiyorum.
  • @mcroses

tamron 17-50 ile ne çekilir ne çekilemez onu bilmiyorum

• Fotoğraflar güzel fakat ne kadar yakındaki objeyi çekebilir ve ne kadar uzağı?
  • quote:

Fotoğraflar güzel fakat ne kadar yakındaki objeyi çekebilir ve ne kadar uzağı?

17 si geniş açıdır
    35 ile sokak falan cekersin
    50 ile portre.

makro ve uzaktaki nesneleri cekmen icin ayri lensler bakman lazim.

bir tek lens bunlarin hepsini yapmaz yaparsada cok bir hayır bekleme zaten.

ne kadar az aralık o kadar kalite.
  • quote:

quote:

17 si geniş açıdır
    50 ile portre.

bu resim biraz kasılmış gibi bunu bilerek mi yapıyorlarhttp://www.flickr.com/photos/59025582@N04/8196966951

bu arada güzel fotoğraflar cekiyor beğendim. bu yeter mi dersin ? veya başka önerin var mı? yüksek makro veya çok uzağı çekmek istemiyorum zaten.

''17 si geniş açıdır
    50 ile portre.''

bu söylediğin iyi oldu

• quote:

quote:

quote:

17 si geniş açıdır
    50 ile portre.

bu resim biraz kasılmış gibi bunu bilerek mi yapıyorlarhttp://www.flickr.com/photos/59025582@N04/8196966951

bu arada güzel fotoğraflar cekiyor beğendim. bu yeter mi dersin ? veya başka önerin var mı? yüksek makro veya çok uzağı çekmek istemiyorum zaten.

''17 si geniş açıdır
    50 ile portre.''

bu söylediğin iyi oldu

forumlarda çeşitli öneriler var ben alırken hepsini okudum fiyat performans olarak en iyisinin bu olduğuna kanaat getirdim.
    ki biraz arastirirsan ayni sonuclari cikaran cok insan oldugunu gorursun.
    o kasılma geniş açının etkisi ile olabilir, ön taraf daha büyük çıkmış arka taraf daha basık.

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

• bu makine 550D'den iyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 26 Şubat 2013; 18:39:12 >
  • Herkese merhabalar,
    Ilk makine olarak 1100d bakiyordum ama arada fiyat farkinin 300 tl oldugu bir sitede 18-135 is lensli 550d gorunce aklim karisti. Lutfen yardim edin hangisinde karar kilmaliyim. 550d muhakkak daha iyidir ama ilk makinem olacagi icin yuksekten baslamasammi diyorum obur taraftanda 300 tl taksiite pek fark yaratmaz 550d alim diye dusunuyorum. 18-135 lens iyimidir. Yorumlariniz icin simdiden teskkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirridak33

Herkese merhabalar,
    Ilk makine olarak 1100d bakiyordum ama arada fiyat farkinin 300 tl oldugu bir sitede 18-135 is lensli 550d gorunce aklim karisti. Lutfen yardim edin hangisinde karar kilmaliyim. 550d muhakkak daha iyidir ama ilk makinem olacagi icin yuksekten baslamasammi diyorum obur taraftanda 300 tl taksiite pek fark yaratmaz 550d alim diye dusunuyorum. 18-135 lens iyimidir. Yorumlariniz icin simdiden teskkurler

550D ne kadar?
  • 1299 lira arabulvar diye bir sitede. Arastirdim biraz bu siteyide kendileri araci gibi calisiyor. asil muhattap baska bir magazaymis. Bilgisi olan varsa fikir verebilir mi bu site icin ve 550d+18-135 lens icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirridak33

1299 lira arabulvar diye bir sitede. Arastirdim biraz bu siteyide kendileri araci gibi calisiyor. asil muhattap baska bir magazaymis. Bilgisi olan varsa fikir verebilir mi bu site icin ve 550d+18-135 lens icin

Bilindik yerden alman daha iyi olur
  • arkadaşlar merhaba büyük bir hevesle aldığım 550d mi satmak istiyorum. 1400 çekimde, video 1 kere 30sn lik denemek için çekildi ve evde yatıyor. Taşıma çantası, 8gb class 10 hafıza kartı kutusu faturası ve kalan 9 ay garantisi ile birlikte kaça satabilirim makinamı?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.