Şimdi Ara

CANON EOS 5D MARK III KULLANICILARI KLÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bakındım göremedim her makinenin var bizim niye yok :)

CANON EOS 5D MARK III KULLANICILARI KLÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 16 Şubat 2016; 13:49:37 >

• Müdavimi olmak istiyorum bu başlığın...Lakin 5D MARK III KADAR D800e de fikrimi alt ust etmekte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende 6D almak üzereyken 2 aylık 22 ay daha garantisi olan 5D Mark 3 24-105 Lens ile birlikte bulunca kaçırmak istemedim ve aldım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makineyi denemelik olarak dahi kullanmadım ama bu makine ile ilgili merak ettiğim bir şey var:

1-Jpeq çıktıları iyi değil deniyor.
    2-Jpeg fotoğrafları 7-8mb boyutunda. Halbuki 14mpx lik k20d nin jpeq boyutları 10mb ın üzerinde. Bu daha az detay demek değil mi?
    3-Standart olarak dahili flash yok.
    4-Video olarak ta mark İİ nin gerisinde.

E bu durumda bu makine neden çok popüler?
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Hocam 5D MKIII kullanıp da jpeg çıktı kalitesi tartışılır mı, bence tartışılmaz. çünkü bu makinenin hakkını vererek kullanacaksan raw çekmen ve bilgisayar başında da yeteneklerini konuşturman gerekir.

jpeg boyutu ve sıkıştırma oranlarını bilmeden başka makinenin jpegleri dosya boyutu olarak daha büyük, daha mı kaliteli diye yargıya varmamak gerekir. (aynı ebatlarda daha düşük dosya boyutu daha az detay anlamına gelir. bu doğru.)

MKIII'ün başarılı olduğu noktaların başında ISO performansı gelir. ISO1600 - 3200 - 6400 gibi değerlerde çok rahat kullanabilirsin. daha birçok teknik artısını, bilen arkadaşlar yazacaktır. Canon'un marka imajı, genel olarak popülerliği; ayrıca Canon'un çok iyi lensleri MKIII'ü bu kadar popüler yaptı.

ama artık eskidi. 5Ds, 5Dsr, Nikon tarafında D800 serisi; bunlar da çok iyi cihazlar.

Not: Nikon kullanıyorum. MKIII'e çok baktım ama alırım, 2 ay sonra yenisi çıkar sinir olurum diye; o zaman yeni çıkmış olan D810'u tercih etmiştim. 2 ay sonra değil ama kısa süre sonra 5Ds çıkmıştı. Gövdelerine değil de canon'un lenslerine içim gidiyor

• Cihaza alışmaya çalışıyorum daha da kolay değil malesef. Kullanma klavuzu ansiklopedi gibi bitmez bu okumayla :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Canon EOS 5D Mark III
    7 yıl önce açıldı
    CANON EOS 6D KULLANANLAR KULÜBÜ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam güzel karaler. Lens nedir acaba?
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. İlk 2 fotoğraf 10-22, diğerleri 100-400.

• 4 bin dolarlık makinenin klübü mü olur ya . Bu cihazı hobi olarak kullanan adam ne arar burada zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi olmayan çok az kullanılmış 5d mark 3 ü ne kadara satabilirim ortalama

Shutter:120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 23 Ağustos 2016; 17:49:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.