Bildirim
Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
teşekkür ederim berke_han...çok güzel bakış açın fotoğrafında...uzay çiçeği gibi çıkmış...avatar dan bir çiçek sanki...:) -
güzel çalışmalar olmuş Odysséus...gökyüzü ile yeryüzünü birleştirip ne güzel doğa ortamları çıkmış... -
quote:
Orijinalden alıntı: MRMiÇ
güzel çalışmalar olmuş Odysséus...gökyüzü ile yeryüzünü birleştirip ne güzel doğa ortamları çıkmış...
Teşekkürler @MRMiÇ. -
-
-
@ mllm
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. -
@mllm
Ne mutlu size -
Arkadaşlar bu ürünü Ebaydan alan yada almayı düşünen varmı burda yardımcı olalım birbirimize.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ
Arkadaşlar bu ürünü Ebaydan alan yada almayı düşünen varmı burda yardımcı olalım birbirimize..
Ben 840 usd ye aldim amerikadaki adresime 1 gunde postaladilar 18-55 is2 lensle beraber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiga -- 10 Temmuz 2011; 0:13:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: exiga
quote:
Arkadaşlar bu ürünü Ebaydan alan yada almayı düşünen varmı burda yardımcı olalım birbirimize..
Ben 840 usd ye aldim amerikadaki adresime 1 gunde postaladilar 18-55 is2 lensle beraber
Nerden aldın ebaydanmı yoksa başka biryerden mi paylaşırsan sevinirim
-
Father and Son by fleeing imagery, on Flickr
Karagöl / Borçka, Artvin I by fleeing imagery, on Flickr
Karagöl / Borçka, Artvin II by fleeing imagery, on Flickr
yağmurlu bir gün de olsa foto çekmeye devam dedim :=))
-
@pandelis
Çok güzel manzaralar, çok güzel fotoğraflar... -
600d almayı düşünen varsa
http://www.sah ibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-600d-18-200-mm-made-in-japan-stoktan-53441081/detay/
yedek bataryası çantası v.s. -
quote:
quote:
quote:
E-bay den aldim arkadasim
Beachcamera saticisi, siteleride var new jersey taraflarinda bi yer, her turlu maile aninda cevap veriolar, 1 gunde arkafasimin eline ulasti , simdi sorun ameriladan gelen birilerini bulmak :)
-
Bugün satın aldığım makinenin strapını bağlarken çok heyecanlıydım. Pil hala şarj oluyor. Bense yerimde duramıyorum :) -
quote:
quote:
quote:
quote:
E-bay den aldim arkadasim
Beachcamera saticisi, siteleride var new jersey taraflarinda bi yer, her turlu maile aninda cevap veriolar, 1 gunde arkafasimin eline ulasti , simdi sorun ameriladan gelen birilerini bulmak :)
TRye kargo durumu yok yani.Yurtiçi çalışıyorlar ordan birine verip öyle getiriyorlar??
-
Trye kargolarsan gumrukde takilir kesin alet
Astari yyzunu gecer o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cem.U
Bugün satın aldığım makinenin strapını bağlarken çok heyecanlıydım. Pil hala şarj oluyor. Bense yerimde duramıyorum :)
Hayırlı olsun kardeşim, güzel bir seçim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X