Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60D daha iyi ama sizin kullanacağınız özellikler belliyse 600D fazlasıyla yeterli gelecektir. Daha önce 50D sahibiydim, geçenlerde elime 60D aldım ama uzaktan yakından alakası yok onunla. Gövde kalitesi düşmüş ciddi anlamda. 7D ile 50D gövde kalitesi benzerken (yalıtımlar hariç) 600D ile 60D'nin malzemesi birebir aynıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

d5100ü mü diyorsunuz? eğer d5100 ile 600d veya 60d arasında kaldıysanız hiç düşünmeyin d5100ü bence

yok bu 700 modelini inceliyorum , aslında 7D modelinide inceliyorum canon'da 600D modelinide burdaki yazılanlar doğrultusunda incelemeye başladım.nikon 5100 modelini hiç incelemedim ve düşünmedim.
  • d700 yeni değil, fiyatı da $2700 civarı sadece gövde. Siz bayaa karışık inceliyorsunuz anlaşılan
  • quote:

d700 yeni değil, fiyatı da $2700 civarı sadece gövde. Siz bayaa karışık inceliyorsunuz anlaşılan

bütçeyi 2000-2500 tl civarı tutuyorum.
    iyi bir gövde alıp artık lens yatırımı yapmak istiyorum sadece
    bu yüzdende tüm seçenekleri değerlendiriyorum
    600D , 60D , 7D v.s
  • @wildermess: dostum bence sen hiç düşünme bir nikon d7000 falan al :)

@odysseus teşekkürler yorumların için birkaç paylaşım daha yapayım o zaman :)

18-55 ile:
     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Gloomy by fleeing imagery, on Flickr

ve 50mm 1.8 farkı :)

Gorgeous Eyes by fleeing imagery, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandelis -- 3 Temmuz 2011; 20:15:46 >

• 50mm F1.8

• @synchro

Neden hiç düşünmeyin d5100 alın dedin?
  • @ Ege. , 60d - 600d - d5100 arasında kaldıysanız d5100 almayın bence demek istemiştim, yanlış anladınız galba
  • quote:

@ Ege. , 60d - 600d - d5100 arasında kaldıysanız d5100 almayın bence demek istemiştim, yanlış anladınız galba

haa :D Peki neden düşünmeyeyim? Yani ben de 600D ve D5100 arasındayım da.
  • quote:

@ Ege. , 60d - 600d - d5100 arasında kaldıysanız d5100 almayın bence demek istemiştim, yanlış anladınız galba

benimde seçenekler arasında bu 5100 hariç diğer 2 model
  • @ Ege., ben kendi fikrimi söyledim, fotoğraf kalitesi açısından çok farkı yok ama video ve ufak ayrıntılarda 600d'nin önde olduğunu ve canonun lens avantajı olduğundan bence 600d bir adım önde buyrun aradaki farklar :http://forum.donanimhaber.com/m_50335093/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50372980 kendinize uygun olanı seçersiniz

@ wildermess, bütçeniz tam olarak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege.

Ben de uzun süre bu iki makina arasında kaldım ama lens fiyatlarını da düşünerek 600D ye karar verdim. 700 TL ye hem 50 mm F 1.8 hem de 55-250 IS aldım. Nikonda bundan daha fazla ödemek gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

quote:

Ben de uzun süre bu iki makina arasında kaldım ama lens fiyatlarını da düşünerek 600D ye karar verdim. 700 TL ye hem 50 mm F 1.8 hem de 55-250 IS aldım. Nikonda bundan daha fazla ödemek gerekirdi.

Gövde olarak hangisi?
  • bende bıktım kompakt makinalarda dslr almanın zamanı geldi ama çok pahalı yaaaa
  • quote:

Gövde olarak hangisi?

Canon 600D aldım, kit lensle beraber. Yanına da 50mm ve 55-250 IS aldım.
  • Yani hangisinin gövdesi daha iyidir (sensör vs.) diye şeyetmiştim. Lens avantajının haricinde düşünecek olursak hangisi?
  • quote:

quote:

Gövde olarak hangisi?

Canon 600D aldım, kit lensle beraber. Yanına da 50mm ve 55-250 IS aldım.

Fİyat bilgisi paylaşmanızı rica edebilir miyim?

Ayrıca garantili olarak 18-55 kitlens ile beraber ortalama fiyat nedir?Hiçbir bilgim olmadığından kıyaslama yapamıyorum fiyatları.Aralarında uçuk farklar olan çeşit çeşit fiyatlar görüyorum ama güven vermeyen yerler.

NEreden almamı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Ayrıca garantili olarak 18-55 kitlens ile beraber ortalama fiyat nedir?Hiçbir bilgim olmadığından kıyaslama yapamıyorum fiyatları.Aralarında uçuk farklar olan çeşit çeşit fiyatlar görüyorum ama güven vermeyen yerler.

%25 indirimin olduğu bir gün vatandan aldım makinayı, (1870/6 taksit), kit lensle beraber.

50mm için 260 TL
    55-250 için de 460 TL ödedim. (12 taksit)
  • quote:

Yani hangisinin gövdesi daha iyidir (sensör vs.) diye şeyetmiştim. Lens avantajının haricinde düşünecek olursak hangisi?

Her iki makina da beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Kit lensle kullanmak yeterli olacaksa D5100 tercih ederdim sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

%25 indirimin olduğu bir gün vatandan aldım makinayı, (1870/6 taksit), kit lensle beraber.

50mm için 260 TL
    55-250 için de 460 TL ödedim. (12 taksit)

Teşekkür ederim.Gerçekten aldığınız fiyat çok iyi.Şimdiki 6 taksit fiyatına siz + olarak 50mm lens almış olmuşsunuz.

Aynı fiyata tekrar bulmam mümkün olur mu acaba?Vatanın böyle özel günleri belirli mi?Yada başka bir yerden bu fiyata alabilmem mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.