Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilgilendiğiniz için ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :)
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Elimizden geldiğince yardımımız dokunduysa ne mutlu..
  • Arkadaşlar vizörden fotoğraf çektiğimde 4.3 ama Led ekrandan çektiğimde 16.9 oluyor haliyle tv veya bilgisayarda fotoğraflara bakarken 4.3 hiç hoş görünmüyor. 16.9. Led ekrandan çekmektense vizörü tercih ediyorum ama 4.3 oluyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz.
  • 600D ile aranızdayım artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaga20 Z kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin güzel kardeşim. yakaladığın güzel karelerini bekliyoruz..
  • Yeri gelmiskem sorayim. Fotograflari 4:3 mu 16:9 mu cekiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam bende artık aranizdaym :) filtreler ile ilgili bir sorum olacaktı 18-55mm 50mm 75-300mm lenslerim var hepsine 58mm filtremi almam gerekiyor uygun görüntüyü cok bozmayan bir filtre önerirseniz sevinrm. Birde sanırsam 3 yada 2 tane almam gerekecek.

• Merhaba Arkadaslar,

Dubai de yasiyorum.

Bende bulunan canon 600D yi sattim.
    Satma sebebim de Sony Cyber-shot DSC-RX10 almak istememdi. Merak edip yerinde inceledigimde makineye oldukca isindim ve cok begendim gercekten. Canon 600d ye bu kadar isinmamistim.

Suan bir karar verme asamasindayim, sizden bu konuda yardiminizi talep ediyorum.

Sony Cyber-shot DSC-RX10 1331 $ ( dubai satis fiyati )

CANON 70D 18-55MM F/3.5-5.6 IS STM KIT + CANON EF 24-105MM F4.0 L IS USM LENS bu sete ise toplamda 1856 $ vericem.

Siz olsaniz ikisinden hangisini tercih ederdiniz.

Sony gercekten iyi bir makine cikarmis buna lafim yok ama iste sensorunun digerine gore kucuk olmasi,
    canon un bu lensi ileride body de degistirsem kullanabilecegimi dusunerek birde bu alternatifi ekledim.

Cevabiniz icin simdiden tesekkur eder saygilarimi sunarim.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk.

Adex Drift Academy' deki antremanımızdan bir kare ile giriş yapıyorum

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

not : Facebook' a yüklendiğinden biraz kötü gözüküyor sanırım
  • 600d televizyona nasıl bağlanır arkadaşlar

• Arkadasım direk hdmi kablosuyla bağlıyacaksın.hatırladığım kadarıyla bir ucu mini yada mikro? olması gerek makineye uyacak şekilde ona dikkat et.
    arkadaşlar 75-300mm lens almayı planlıyorum canon.sahip olan arkadaşlar varsa pmden veya burdan 18-55-75-300 mmden aynı pozisyonda fotoğraf çekip ulaştırabilirse çok sevinirim
  • Arkadaşlar ben de kulübe katılmaya hevesli ve niyetliyim yalnız bu işlere yeni gireceğim için tavsiye almak istedim. makineyi araştırırken hepsiburada da 3 adet lens ile birlikte satıldığı bir kampanya var linkini de aşağıya veriyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/canon-eos-600d-18-55-75-300-ef-50mm-f-18-lens-is-18-mp-30-lcd-slr-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftslrcan600dbund&categoryId=1100301
    bu linkteki makinenin bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir acaba ? lenslerin IS değerlerinde bir sorun mu var yoksa almışken burdan almamı tavsiye eder misiniz?

• yaz adımı hocam 6 aydır kullanıyorum :D
  • EKLEYİN BENİDEEEE
  • rastik R kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bende uzun zaman araştırdım enson 600d aldım . sana tavsiyem alma . yani hepsiburadadan dan alma . 75-300 dediği lens te is özelliği yok ve onu kullanırken tripod kullanman gerekecek haliyle tripod da hep taşınmıyor . yani pişman olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardesenli

arkadaşım bende uzun zaman araştırdım enson 600d aldım . sana tavsiyem alma . yani hepsiburadadan dan alma . 75-300 dediği lens te is özelliği yok ve onu kullanırken tripod kullanman gerekecek haliyle tripod da hep taşınmıyor . yani pişman olursun :)

aynen o linkteki lenslerden alınacak tek lens 50mm gerisi çöp...
    bu lenste heryerde 250 TL zaten

bu arada beni de kulübe eklerseniz sevinirim

anthypathy 55-200 lenste is özelliği pek farketmiyor demişsin 200mm'ye alıp 6 enstantane değerinde aynı yeri is açık ve kapalı olarak çekersen çok daha iyi anlarsın
    bende 18-135 is stm lens var 135 mm'de sana dediğimi yaptım is kapalıyken bırak titremeyi 2 görüntü birden oldu sanki 3D görüntüye gözlüksüz bakıyormuşsun gibi
    ama is açıkken aynı kaliteyi 0,3 saniye pozlamaya kadar alabiliyorum

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismissed_fear -- 14 Temmuz 2014; 23:31:03 >

• ardesenli A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır arkadaşlar o zaman ilk etapta üzerindeki lensle başlamak en iyisi teşekkürler yardımlarınız için:)
  • @dismissed_fear
    Deneyeceğim hocam dediğinizi.

@rastik
    En mantıklısı lensli gelicekse makinanız elbette zamanla ihtiyaca göre lens almak. Aceleci olmayın. Daha şşe başlamadan fazla para yatırmanızı önermem.
  • HB sette hiçbir lenste is yok. 18-55 ve 50 mm de çok farketmezde 75-300 is olmadan çöp olur
  • 650d nin dokunmatik ekranı işlemcisi ve videoda otomatik focusu var. Ve bunların hepside öteye atılacak özellikler değil. Video çekecekseniz kesinlikle 650d. Ayrıca dokınmatik ekran çok büyük bir avantaj ve akıllı telefonlardan alışık olduğumuz rahatlık. Ayrıca alacak arkadaşlara 18-135 ile tavsiye ederim. Zira 18-55 çok daha amatör kaçar.

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.