Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Beyler, 600D + IS lens 600 shutter'da 1000 TL iyi fiyat mı sizce ?

2- Benim asıl derdim makro çekim yapmak (böcek möcek). Makro lens olarak ne almalıyım?
  • arkadaşlar lensin önündeki odaklanma şeyi adı neyse bilmiyorum . ufak bi boşluk var sağa sola oynatmaya çalışınca tık tık yapıyor normal mi
  • Bahsettiğim cihazı aldım, Cuma günü elimde olur sanırım. Yazın beni de gardaşlar.
  • slm arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım...fotoğrafçılıkta acemiyim.umarım sizinde yardımınızla acemiliğimi atacağım.bu makine ile ilgili öncelikle önerebileceğiniz neler var..şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canon 50 mm f/2,5 macro lens işinizi görür aşağı yukarı 700 TL civarıdır( sıfır fiyatı )
  • iyi günler bende almak istiyorum ama tek bişey merak ediyorum kaç optik zoomu var acaba uzagı nasıl yakınlastırıyor şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_sahip

iyi günler bende almak istiyorum ama tek bişey merak ediyorum kaç optik zoomu var acaba uzagı nasıl yakınlastırıyor şimdiden teşekkürler

Makinada zoom yok .

Lens alirsiniz, aldiginiz lense gore degisir zoom'u.

• hmm ben uzak çekimde yapmak istiyorum canon sx50hs modeli nasıl acaba sizce
  • arkadaşlar geçen hafta aldığım makinanın yanında verilen lenslerin ıs mi yoksa dc mi olduğunu nasıl anlarım...herhangi bişey yazmıyor lenslerin üstünde....sadece sonlarında II yada III var...satıcı lensler için ıs demişti ama şüphelendim ben....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavaklı_alper

arkadaşlar geçen hafta aldığım makinanın yanında verilen lenslerin ıs mi yoksa dc mi olduğunu nasıl anlarım...herhangi bişey yazmıyor lenslerin üstünde....sadece sonlarında II yada III var...satıcı lensler için ıs demişti ama şüphelendim ben....

Hayirli olsun. Lensin onunde yazar. Ayrica AF/MF anahtarinin hemen yaninda IS ozelligini acma kapama anahtari olur. Lensler nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

arkadaşlar geçen hafta aldığım makinanın yanında verilen lenslerin ıs mi yoksa dc mi olduğunu nasıl anlarım...herhangi bişey yazmıyor lenslerin üstünde....sadece sonlarında II yada III var...satıcı lensler için ıs demişti ama şüphelendim ben....

Hayirli olsun. Lensin onunde yazar. Ayrica AF/MF anahtarinin hemen yaninda IS ozelligini acma kapama anahtari olur. Lensler nedir?

Cevap için teşekkürler....lensler;

canon EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 III
    canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III
    canon EF 50 mm f/1.8 II

hiçbirinde IS yazmıyor ve o anahtar yok...yani bunlar DC denilen lenslerden mi...en azından 18-55 mm kit lenste olmalıydı sanırım...daha 4 gün oldu alalı iade etmelimiyim yoksa bunlarda işimi görürmü...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Cevap için teşekkürler....lensler;

canon EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 III
    canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III
    canon EF 50 mm f/1.8 II

hiçbirinde IS yazmıyor ve o anahtar yok...yani bunlar DC denilen lenslerden mi...en azından 18-55 mm kit lenste olmalıydı sanırım...daha 4 gün oldu alalı iade etmelimiyim yoksa bunlarda işimi görürmü...

50mm de zaten yok diye biliyorum.
    18-55 o kadar onemli degil ama zoom lenste is cok buyuk nimet.

• quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

canon 50 mm f/2,5 macro lens işinizi görür aşağı yukarı 700 TL civarıdır( sıfır fiyatı )

100mm 2.8'liği öneriyorlardı ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

canon 50 mm f/2,5 macro lens işinizi görür aşağı yukarı 700 TL civarıdır( sıfır fiyatı )

100mm 2.8'liği öneriyorlardı ama ?

En de makroda biraz daha dar acinin daha iyi olacagi dusuncesindeyim

Canon 100mm yada Tamron 90mm tavsiye ediliyor genelde.

• o lenste olur fiyatı uygun diye yazdım 50mm olanı...
  • Ben 1 yıldır 600d kullanıyorum. Gelin damat dış çekimleri ve iç katalog çekimleri yapıyorum. Beni 1 kere bile yolda bırakmadı. Çok memnunum. Ben çok popüler ve bu işten çok iyi para kazanan birinin hala 400d kullandigini bildigim için değiştirmeyi de düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: everydayforus

Ben 1 yıldır 600d kullanıyorum. Gelin damat dış çekimleri ve iç katalog çekimleri yapıyorum. Beni 1 kere bile yolda bırakmadı. Çok memnunum. Ben çok popüler ve bu işten çok iyi para kazanan birinin hala 400d kullandigini bildigim için değiştirmeyi de düşünmüyorum.

Bana da meselenin daha çok lens meselesi olduğu gibime geldi.

Şahsen aldığım cihazla birlikte gelen 18-55mm IS II lensle çektiğim fotoğraflardan ağzımı açık bırakan bir şey çıkmadı henüz, belki benim yeteneksizliğimdir.
  • bikaç örnek resim eklemek istiyorum ama bi türlü olmadı...bunun en kısa yolu nedir....
  • bunlarda benim nacizane acemi çekimlerim tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirmiyim...

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavaklı_alper -- 24 Temmuz 2014; 18:23:14 >

• Çok güzel. Devam edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.