Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webislander

benim 450d 2008 den beri hala taş gibi
    düşürme vs olmazsa uzuun yıllar gider

Anladım hocam teşekkürler :)
  • video çekerken kayıtı kendisi sonlandırıyor.Sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

video çekerken kayıtı kendisi sonlandırıyor.Sorun ne olabilir?

hafıza kartı dolmuş yada yazma hızı yavaş olduğu için video sonlandırılıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

video çekerken kayıtı kendisi sonlandırıyor.Sorun ne olabilir?

hafıza kartı dolmuş yada yazma hızı yavaş olduğu için video sonlandırılıyor olabilir

Hafiza karti bombos ayrica hafiza kartinin hizina yeterli demislerdi.Ayarlari kurcaladim ama sorun devam ediyor.

•  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
    Beach at Night 2 by EgemenKırpıcı, on Flickr

600D & 18-55mm ( 479'' | f/10 | ISO400 | 18mm )
    Gece Çekilmiştir

• Merhaba arkadaşlar,

Bende dün aranıza 600D alarak katıldım. Şimdiye kadar canon 130sx ile idare ediyordum ama artık DSLR'ye geçiş yapma zamanı geldi sanırım.

Önümüzdeki hafta Çine gideceğim. Makine ile ilgili ıvır zıvırları oradan toplamak niyetindeyim ancak bu işe biraz yabancı olduğum için sizlerden fikir almak istedim. Araştırıp aklımda kalanlar şunlar;

Makina 18 55 IS ile geliyor dolayısıyla 55 250 Lens alma niyetim var. Bunun yanında 50 mm f 1.8 ile takımı tamamlamak istiyorum. Lensleri canon marka alma niyetim var ama dediğim gibi sizlerden gelecek tavsiyelere açığım. (Farklı marka - model lens)

Bunun yanında araştırırken çeşitli filtreler olduğunu gördüm ama açıkçası ne işe yarar gerekli midir değil midir bilemedim. Çantayı ve tripodu buradan aldım ama bunun yanına neler eklemeliyim size sormak istedim.

Kısaca Çine gitseniz kit makineye neler alırdınız? :)

• arkadaşlar canon 600d makinam için hafıza kartı alacağım. mevcut 4 gb sd cardıma video kayıt yapamıyorum. sanırım yazma hızı ile ilgili bir sıkıntı oluyor.
    hangi kartı önerirsiniz? ve nereden uygun bulabilirim?
    teşekkürler.
  • Beograd kullanıcısına yanıt
    Transcend 8 gb class 10 kullanıyorum. HD videolarda bile hicbir sorun çıkarmiyor. Bi ara 7 gb a kadar dolmuştu yinede müthiş bir hızla fotolari açıyordu. Fiyatı da uygun bu markanın.

• MF modundayken zoom halkasının önündeki odak halkasını elimizle çevirsek sıkıntı olur mu? Kullanım klavuzunda odak halkasına asla dokunmayın gibi bişey yazıyorduda. MF modunda nasıl odaklanıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

MF modundayken zoom halkasının önündeki odak halkasını elimizle çevirsek sıkıntı olur mu? Kullanım klavuzunda odak halkasına asla dokunmayın gibi bişey yazıyorduda. MF modunda nasıl odaklanıcaz

mf modunda zoom halkasınıda odak halkasınıda sen ayarlıyorsun..asla dokunmayın dediği AF modunda...
  • bi deneme ekleyelim....

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavaklı_alper -- 14 Ağustos 2014; 0:09:57 >
  • arkadaslar err5 dahili flas acilamadi hatasi veriyor ne yapmaliyin

• arkadaşlar hayyamdan canon 600d 18-135 lens güncel fiyatı bilen var mı yada yakın zamanda alan var mı canon 600d 18-55
  • merhaba arkadaşlar canon 600d makinem 1 gün evde odada güneşim altında durdu şimdi açılmıyor. sizce neden ne olabilir?
    not:bataryı başka bir makineye taktim çalışıyor.
  • Merhabalar Canon 600 D için uygun fiyatlı pahalı olmayan bir flash almak istiyorum. Öneriniz var mı acaba? ve alırken hangi özelliklere nelere dikkat etmek gerekir. Biligisi olan bana fikirlerini yazarsa çok sevinirim. Saygılar.. (Ayrıca 18-135 lens kullandığımı da belirteyim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Elde gece çekimleri

Samsunda sın sanırsam

• Evet :)

Hasan Baba efsanedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Evet :)

Hasan Baba efsanedir..

kesinlikle ben samsun çiftlikteyim
  • Gerçi artık Canon kullanmıyorum ama ben de Kılıçdede de oturuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenya64 -- 9 Eylül 2014; 23:39:54 >
  • beyler bir yardımcı olun.

bir zaman önce makinanın lcd ekranı birden çalışmamaya başladı. menü falan gitti haliyle. vizörü daha sık kullandığım için sorun etmedim ama ekranın gidişi video çekimini de etkiledi nedense ve makinanın video modu işlevsiz kaldı.
    neyse sorun o değil. makina hiçbir sorunu yokken açma tuşuna bastığım an kendiliğinden çekim yapıyor ve takılı halde seri çekim sesi veriyor. fakat hafıza kartına giden bir fotoğraf falan yok. sadece deklanşör takılı kalmış gibi seri halde sürekli çekiyor. modlarla oynadım, hafıza kartını çıkartıp denedim, pili söküp taktım, bilgisayara bağlamaya çalıştım ama hiçbir tepki yok. şu an çantasında duruyor. geçen tekrar denemek için açma tuşuna bastım, basmamla gene seri deklanşör sesi gelmeye devam ediyor.
    servise götürürsem video modu çalışmıyor, ekran çalışmıyor ve şimdi de bu problem çıktı. şayet daha önce bu sorunu yaşamış biri varsa çözüm imkanı varsa çözemeye çalışacağım, yoksa zaten servis parasıyla yeni makina almak aynı rakama çıkacağından yenisine bakacağım. var mı çözümü olan?
    makinayı aldıktan sonra sokak fotoğrafçılığı yapmaya başladım. eos m alacağım. hem işlemcisi daha yeni hem de ebat olarak sokak fotoğrafçılığı için daha uygun.
    soruna çare olacak bir yorum olmazsa bunu çöpe atıp yenisine bakacağım.
    şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.