Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hiç Açılmamış sıfır kutusunda satılıktır.

http://www.sanalpazar.com/Canon-600d-18-55mm-Dc-Iii-Lens-Kit-Dslr__isp31195470
  • arkadaşlar 50 mm 1.8 lens alacağım aranızda temiz satan var mı?bir de uygun fiyata nereden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 D

18X55 mm macro

ilk deneme çekimlerim

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Bunlarda benden

18-55 DC

• DEĞERLİ ABİLER TECRÜBELERİNİZDEN İSTİFADE ETMEK ÜMİDİYLE ARANIZDAYIM CANON 650D18-55 IS II
  • Merhaba

Video çekimi için yaka mikrofonu arıyorum. Hiç bir bilgim yok. Proje kapsamında röportaj serisi yapacağım ve uzaktan çekimler olacağından ses için mikrofon lazım.
    Teşekkürler.
  • Fiyat gayet makul alırken sensorde çizik toz vs olup olmadığını kontrol edin,lenslerde herhangi bir çizik yada kalıcı leke olup olmadığını kontrol edin.Kısık diyaframla (f22 gibi)gökyüzü çekip yanınızda laptop varsa %100 yakınlaştırıp fotoğrafı iyice inceleyin söylediğim sorunların görünüp görünmediğine bakın.Body temizliği size aşağı yukarı makina hakkında fikirde verecektir.Yanınızda laptop getirirseniz internetten eosmsg sayfasına bir foto yükleyip shutter sayısınıda kontrol edin.Bazen 600d shutter ı göstermeyebiliyor o sayfada göstermezse dert etmeyin artık adamın dediği shutter a güvenmek zorunda kalırsınız okadar.
  • beni de yazın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAGD

Merhaba

Video çekimi için yaka mikrofonu arıyorum. Hiç bir bilgim yok. Proje kapsamında röportaj serisi yapacağım ve uzaktan çekimler olacağından ses için mikrofon lazım.
    Teşekkürler.

Hocam bende yaka mikrofonu değilde el mikrofonu arıyorum. Bir mikrofon vardı evde onu denedim ama o mono mikrofonmuş kayıttan sonra dinlendiğinde ses tek hoparlörden geliyor. Stereo el mikrofonu var mıdır bizim makinelere uyumlu makul fiyatta. Yaka mikrofonu bulursanız konuya yazarsanız sevinirim hocam onu incelerim olmadı.
  • Arkadaşlar Merhaba.bir sorunum var ve tam olarak çözemedim.

Canon 600d makinam içini bir elektronik olmayan Makro uzatma tüpü aldım.bunun diyafram ayarını bir türlü bulamadım arkadaşlar bir yardımcı olsanız
  • Dun itibariyle bende 600d kullanicisiyim. 18-55 is lens+uzaktan kumanda+yedek batarya ve 100tl bonus kampanyasiyla 1499a 9 taksitle gold bilgisayardan aldim. Canon tr garantilo ve kapali kutu.
    Sizce fiyat nasil? Oyle profesyonel bir kullanici olmayacagim. ozellikleri bana yeter diye dusunuyorum.
    Bundan sonra gerekli olan bi 70-300 ve bir adet 50mm lens mi? Baska biseye gerek var mi?
    Cevaplariniz icin simdiden.tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

Dun itibariyle bende 600d kullanicisiyim. 18-55 is lens+uzaktan kumanda+yedek batarya ve 100tl bonus kampanyasiyla 1499a 9 taksitle gold bilgisayardan aldim. Canon tr garantilo ve kapali kutu.
    Sizce fiyat nasil? Oyle profesyonel bir kullanici olmayacagim. ozellikleri bana yeter diye dusunuyorum.
    Bundan sonra gerekli olan bi 70-300 ve bir adet 50mm lens mi? Baska biseye gerek var mi?

70/300 almayın. Tele alacaksaniz 55/250 alın. Ama önce 18/55 ile biraz çekim yapın ne istediğinizi anlayın. 50mm superdir. Nasıl olsa alacaksınız onun için birşey demiyorum güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Dun itibariyle bende 600d kullanicisiyim. 18-55 is lens+uzaktan kumanda+yedek batarya ve 100tl bonus kampanyasiyla 1499a 9 taksitle gold bilgisayardan aldim. Canon tr garantilo ve kapali kutu.

70/300 almayın. Tele alacaksaniz 55/250 alın. Ama önce 18/55 ile biraz çekim yapın ne istediğinizi anlayın. 50mm superdir. Nasıl olsa alacaksınız onun için birşey demiyorum güle güle kullanın.

Sen nerelerdesin forrest yaa :)

Resimlerini göremez oldum konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Sen nerelerdesin forrest yaa :)

Resimlerini göremez oldum konuda.

oğlum olunca uzak kaldım. yarın öçıkacağım ama çekmeye :)

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    eyvallah cevap için :) 50 mm seve seve gelecek diyorsunuz, tamamdır onu alacağız. 55\250 için daha zaman var nasılsa. yaza doğru onu da alırız. onun dışında aksesuar filtre vs önerileriniz olur mu?
  • oomerozer kullanıcısına yanıt
    Şimdi güzel fotoğraf çekmek dışında merak salacaginiz konulardan biriside uzun pozlama olacak. Onun için tripot alırsanız iyi olur. Bu iş kısım kısım ilerler. İlerledikçe aksesuar alırsınız. Şu an sadece çekim tekniklerine konsantre olun. Ama şimdilik bir tripot lazım ilerde filtre de lazım olur. Yavaş yavaş ilerler.

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    monopod mu daha avantajlı tripod mu? siz hangisini kullanıyorsunuz? artısı eksisi nedir acaba?
  • quote:

monopod mu daha avantajlı tripod mu? siz hangisini kullanıyorsunuz? artısı eksisi nedir acaba?

Monopot daha hafif ve taşıması kolaydır. Ama anlık çekimler için daha güzel uygundur. Kullanım olarak rahat rahat uzun pozlama için hafif bir tripot öneririm. Şimdi kış dış çekimler için rüzgardan etkilenmeyecek güzel bir tripot alabilirsiniz. Ben tripot kullanıyorum. Ama grup gezilerinde gündüz vakitlerinde monopot daha kullanışlı olabilir. Bu noktada seçim size kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.