Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusya'dan musterime sipariş ettiğim makine bugün elime geçti, 200 sayfanın 3\1ini beklerken okudum sanırım ilk olarak class10 sd için tavsiye,ikincisi koruyucu uv filtre ve hayyamda ikinci el objeltif aksesuar vs. için guvendiğiniz bir mağaza var mı? Ve konu sahibi listeye eklerse sevinirim. ilk dslr'ınızda haftasonunu beklemek sizin için de bu ladar zor muydu,gece gece zor tutuyorum kendimi sokağa çıkmamak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caésar kullanıcısına yanıt
    Evet ilk olarak en az 16gb clas 10 tavsiye ederim. UV filtreyi ben genelde lenslerimi korumak için aldığımdan fazla yüksek fiyatlı bişi almıyorum. yaklaşık 8-10 ayda 2 tane kırıldı filtre.
    İyi sen gene bekleyebiliyorsun ben gece çıkmıştım.
    Mağaza olarka da ikinci el bir ürün sadece 55-250 canon lens aldım. Ama tam hangi mağazadan aldığımı hatırlamıyorum baya oldu alalı.
  • merhaba arkadaslar bende objeye odaklaniyorum ama flas ya gec geliyo yada erken resim karanlik oluyo ne yapa bilirim bilginiz varmi

• ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim
    class 10 alacağımı biliyorum da benim kararsızlığım marka ve markanın da modeli,
    hadi markayı seçtik ultra-extreme-ultimate vs. bi ton model var yau tecrübeyle sabit bi tercihi olan var mıdır onu merak etmiştim,
    filtre için canonturk'te 100liradan aşağısı faydadan çok zararlıdır diye yazmış biri
  • caésar kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun fiyata Hama gibi bilindik markalarıda bulabilirsin. Ben 17-50 tamron kensime aldım memnunum. Sonuçta güneş gözlüğü değil aldığımız. Fiyata göre zararlı demek ise inanılmaz bir düşünce. 100 liralık filtrenin uyrt dışı fiyatına bakarsan zaten dediğimi anlarsın hocam.
    Hafıza kartı için ise ben kendi adıma sandisk extreme kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım laptopumdaki kart okuyucu ile aktarımımda iyi bir sürede gerçekleşiyor.
    Sonuçta fotografçılıkta beklenti isteklerinize göre aksesuarlarınızı zamanla edineceksiniz. Size hitap etmeyen en iyi aksesuar elinizde yatacaksa çok da anlamı yok. o yüzden başlangıç için abartı ürünleri çok da tercih etmemenizi öneririm. Zaten araçtırdıkça makinayı kullandıkça isteklerinize göre lens filtre vs edineceksiniz.
    Sonuçta benim beğendiğim tamron 17-50 ye başka fotografçı cacık diyebilir. kendince haklı olduğu yönler var. (Birisi dedide zaten ama arkadaşımız 2000 dolarlık lens kullanıyor.)
    Ama size önerim su terazisi düzgün olan ayarları düzgün yapılabilen bir tripod almanız. Özellikle gece manzara çekimlerinde şahsım adına çok güzel görüntüler yakalayabilirsiniz.
    Keyifli çekimler.

• Arkadaslar Merhaba yeni 2 gun once canon 600D aldım.
    Fakat lcd ekranda 1 tane ölü pixel var surekli beyaz o pixel sizde de ölü pixel var mi? Bunu sorun etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fickle -- 1 Şubat 2015; 17:56:06 >
  • 50mm lens için 192 lira nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

50mm lens için 192 lira nasıl ?

Sıfır ise alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal FC

quote:

Sıfır ise alınır.

2 yıl sony garantili sıfır hocam

• quote:

quote:

quote:

Sıfır ise alınır.

Piyasada bu fiyata daha ucuz bulabileceğini sanmıyorum, spot ya da teşhir ürünü dışıda.

Yalnız anlamadığım sony garantili nasıl oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sıfır ise alınır.

Piyasada bu fiyata daha ucuz bulabileceğini sanmıyorum, spot ya da teşhir ürünü dışıda.

Yalnız anlamadığım sony garantili nasıl oluyor?

Eurasia garantili hocam aynı anda ps4'te bakınca aklım oraya gitmiş.

• quote:

192 liraya nerde buldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

monopod mu daha avantajlı tripod mu? siz hangisini kullanıyorsunuz? artısı eksisi nedir acaba?

Monopot daha hafif ve taşıması kolaydır. Ama anlık çekimler için daha güzel uygundur. Kullanım olarak rahat rahat uzun pozlama için hafif bir tripot öneririm. Şimdi kış dış çekimler için rüzgardan etkilenmeyecek güzel bir tripot alabilirsiniz. Ben tripot kullanıyorum. Ama grup gezilerinde gündüz vakitlerinde monopot daha kullanışlı olabilir. Bu noktada seçim size kalıyor.

peki bir soru daha :) kardeşim 600d yi çok sevdi aldım ben bunu dedi. ben 600d yi ona verip yerine 18-55 dc lensli bi 650d yada 100d alsam mı? su anki lens 18-55 is lens.

18-55mm de dc ye is ye fazla takılmayın. Nasıl olsa degistireceksiniz. 650d iyi olur. 600d ile çok farkı yok ama fiyatlar yakınsa tabiki 650d alınır. 100d yi özellik olarak çok bilmiyorum. Onun için yorum yapamam.

Aynen öyle arkadaş özetlemiş.

100D ye gelecek olursak, özellik olarak 650D ile aynı. farklı olan faktörler Gövdede. 100D Daha küçük bir gövde ve bunun etkisi olarakda Ekran sabit, 650D deki gibi dokunmatik.

• quote:

Orijinalden alıntı: hero0

quote:

N11'de hocam %10 indirim ve 25 lira çek kampanyalarıyla.Birazda puanım var,hala yazı beklesem mi diye düşünüyorum öğrenci olunca zor geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hero0

quote:

N11'de hocam %10 indirim ve 25 lira çek kampanyalarıyla.Birazda puanım var,hala yazı beklesem mi diye düşünüyorum öğrenci olunca zor geliyor.

güzel fiyat alabilecek durumunuz varsa alın
  • fickle F kullanıcısına yanıt
    Sıfır aldıysan yenisiyle değiştirme şansını dene, bazı firmalar değiştiriyor. Bir de asıl önemli olan sensöründe problem olmasın, fotoğraflarını kontrol et bazen sensörde de ölü pikseller olabiliyor. O zaman kesinlikle değiştirmelisin.
  • Gittim konustuk servis de bakti sensorde vs hicbir sorun yokmuş :) sadece ekranda bi tane sag ustte olu piksel var ama gözükmüyor bile takmiyorum zaten 1 tane olu pikseli. Cok sagolun yardimlariniz icin.

• Ekrandaki ölü piksele garanti yok galiba ha? Neyse kolay kolay bozulacağını sanmıyorum ama olur da başka bir sıkıntı olursa ekranı da araya sokmaya çalışırsın artık.
    İyi günlerde kullan...
  • Fotoraf makinesi satıyorum ulaşmak isteyen arasın 05322366047

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.