Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

monopod mu daha avantajlı tripod mu? siz hangisini kullanıyorsunuz? artısı eksisi nedir acaba?

Monopot daha hafif ve taşıması kolaydır. Ama anlık çekimler için daha güzel uygundur. Kullanım olarak rahat rahat uzun pozlama için hafif bir tripot öneririm. Şimdi kış dış çekimler için rüzgardan etkilenmeyecek güzel bir tripot alabilirsiniz. Ben tripot kullanıyorum. Ama grup gezilerinde gündüz vakitlerinde monopot daha kullanışlı olabilir. Bu noktada seçim size kalıyor.

peki bir soru daha :) kardeşim 600d yi çok sevdi aldım ben bunu dedi. ben 600d yi ona verip yerine 18-55 dc lensli bi 650d yada 100d alsam mı? su anki lens 18-55 is lens.

• quote:

quote:

quote:

monopod mu daha avantajlı tripod mu? siz hangisini kullanıyorsunuz? artısı eksisi nedir acaba?

Monopot daha hafif ve taşıması kolaydır. Ama anlık çekimler için daha güzel uygundur. Kullanım olarak rahat rahat uzun pozlama için hafif bir tripot öneririm. Şimdi kış dış çekimler için rüzgardan etkilenmeyecek güzel bir tripot alabilirsiniz. Ben tripot kullanıyorum. Ama grup gezilerinde gündüz vakitlerinde monopot daha kullanışlı olabilir. Bu noktada seçim size kalıyor.

peki bir soru daha :) kardeşim 600d yi çok sevdi aldım ben bunu dedi. ben 600d yi ona verip yerine 18-55 dc lensli bi 650d yada 100d alsam mı? su anki lens 18-55 is lens.

18-55mm de dc ye is ye fazla takılmayın. Nasıl olsa degistireceksiniz. 650d iyi olur. 600d ile çok farkı yok ama fiyatlar yakınsa tabiki 650d alınır. 100d yi özellik olarak çok bilmiyorum. Onun için yorum yapamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

18-55mm de dc ye is ye fazla takılmayın. Nasıl olsa degistireceksiniz. 650d iyi olur. 600d ile çok farkı yok ama fiyatlar yakınsa tabiki 650d alınır. 100d yi özellik olarak çok bilmiyorum. Onun için yorum yapamam.

konuya zıplar gibi oldum ama bende geçenlerde 650d alacaktım tam sipariş vermek üzere iken 600d ile karşılaştırdım ve öyle cazip edecek bi farkı olmadığını fark ettim o yüzden 600d aldım..

sadece bilgi olsun diye söylüyorum hocam bi üst segmente geçmeyecekseniz eğer pek gerek yok derim..

• Bende Canon eos 600D var 18-55 lens var buna makro geniş açı lensi aldım şimdide Walimex pro 500mm f / 6.3 DX Tele siparişi verdim öğlen gibi elimde olur sizce iyimi ettim kötümü ben doğa ve hayvan , gün batımı , çiçek ve renkleri çekmeyi seven birisiyim bana uygun olurmu başka uygun fiyatlı alabileceğim önereceğiniz lens objektif varmıdır
  • Walimex pro 500mm elime geçti ama adaptör lazım canon 600d için nerden bulabilirim acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yok mu yavv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manzara fotoğrafı için uygun fiyatlı lens tavsiye edermisiniz ?

• kendim kullanmadım fakat tokina 11-16 veya canon 10-22 tavsiyeleri görmüştüm, iki lensi de inceleyin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 12 Aralık 2014; 20:42:00 >
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar bana çok pahalı geldi.benim bütçe max. 600-700 tl arası
  • canon 10-18'e bakabilirsiniz, sıfırı 999tl, 2.el olarak bütçenize uyacaktır.
  • Arkadaşlar şu an makine D&R sitede 1099 TL, bu fiyata alınır mı?

İlk Makinem olacak, bütçe olarak sıkıntı yok gibi 2000 TL e kadar, önerebileceğiniz başka bi makine var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karateboy

Arkadaşlar şu an makine D&R sitede 1099 TL, bu fiyata alınır mı?

İlk Makinem olacak, bütçe olarak sıkıntı yok gibi 2000 TL e kadar, önerebileceğiniz başka bi makine var mı?

600d güzel makina fakat imkanım var demişsin az daha eklenerek 60d almanı öneririm

• merhaba arkadaşlar

bende aranıza yeni katıldım aslında 550d almak istiyordum bir arkadaşımda 3 yıllık temiz bir cihaz vardı 800 tl istiyordu fakat media markt indirimini görünce 600d almaya karar verdim bugün itibari ile 600d + 18 55 dc lens ile media markt dan 1199 tl ye almış bulunuyorum 18 55 lensin ıs ile dc arasında beni etkiliycek bir fark olurmu ek olarak 50 mm f 1.8 lens de almak istiyorum
  • Arkadaşlar yardımınız gerek Canon 600d makinam içini bir elektronik olmayan Makro uzatma tüpü aldım ancak bunun diyafram ayarını bir türlü yapamadım D00 diye bir değer beliriyor sürekli arkadaşlar bir yardımcı olsanız ..
  • Arkadaşlar merhaba. elimde 2012 yılında alınmış, canon 600d + 50mm 1,8 lens var. sanırım 5000-7000 arası bi shutter değeri var. yanında çantası ve 4gb kartı ile beraber ne kadara satabilirim?

ilanlara baktığımda 800-900tl civarı rakamlar görüyorum ama 50mm ile satılanı pek göremedim.
  • chianti C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Görmüş olduğunuz ilanlarda 600d sanırım kit lens ile satılıyor.
    Kit lens ile 50mm 2.el değerleri birbirine yakın, siz de aynı fiyatları düşünebilirsiniz.

• yeterki Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Dc ile isII nin farkı gece ortaya çıkar tahminimce. Bunun haricinde ışıklı ortamlarda benzer performans alırsınız.

• Değerli arkadaşlar merhaba bu hafta fotoğrafçılık Serüvenine bende giriyorum
    Asıl isteğim 50 mm 1.8 canavar lensi takıp portre Çekerek başlamak ondan sonra manzara ve başka tarz devam etmek.Ve başlamadan 2 sorum var
    1)600d alırsam 650 almadığıma pişman olur muyum
    2)18-55 DC ve IS lensler arası fark beni etkiler mi , ki makineyle beraber 50 mm alacağım
    Teşekkürler hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

Değerli arkadaşlar merhaba bu hafta fotoğrafçılık Serüvenine bende giriyorum
    Asıl isteğim 50 mm 1.8 canavar lensi takıp portre Çekerek başlamak ondan sonra manzara ve başka tarz devam etmek.Ve başlamadan 2 sorum var
    1)600d alırsam 650 almadığıma pişman olur muyum
    2)18-55 DC ve IS lensler arası fark beni etkiler mi , ki makineyle beraber 50 mm alacağım
    Teşekkürler hepinize

Son kez yazayım.

1-650d nın bariz farkları yok. 3 haneli rakamlara sahip ürünler genelde aynı. 550D-600D-650D-700D vs.vs.vs.
    50D-60D-70D ye geçmediğin sürece bir fark göremezsin.
    2-IS görüntü sabitleme demek. Akşam çekimlerinde farkı görürsün. Is olması her zaman avantajdır.

• ekleyin :d
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.