Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde hiç kullanmadığım (kullanamadığım) Orjinal lisanslı Adobe Photoshop Lightroom 4 var.Aldığım SLR fotoğraf makinesinin içinden hediye olarak çıktı.İsteyene makul bir fiyata satacağım.İlgilenenler PM den ulaşabilir.İstanbuldayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucingfb

Yeni 18-55 i cok keskin diye okudum internette o yuzden ole sordum :) benim kit lenste biraz sikinti var o yuzden tekrar 18-55 diye sordum

Bir 18-55 ne kadar keskin olabilir? Bütçenize göre sigma ya da tamron 17-50 en iyi tercih olacaktır. Tabi 24-105 alacak durumunuz yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makineyi aldığım günden veri Video Çekiminde, "Video Otomatik Durduruldu" Sinirlerim bozuldu.

Hafıza Kartımı makineyi alırken bana satan canon cudan aldım Class10 ScanDisk markası, kartı iade edip sorunsuz bir kartla değiştirirler mi acaba?
    Bimex den aldım
  • Arkadaşlar merhabalar
    Uzun zamandır bir cihaz almak istiyorum 600d ve 650d arasında kaldım. Bütçe önemli ve az önce bunu buldum ne kadar güvenli, ne kadar sağlıklı bir üründür bilenler yardım lütfen.. Bu arada henüz bu işin başındayım resim çekmeyi seviyorum, beni bir kaç yıl idare edecek bir cihaz istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapz01

Arkadaşlar merhabalar
    Uzun zamandır bir cihaz almak istiyorum 600d ve 650d arasında kaldım. Bütçe önemli ve az önce bunu buldum ne kadar güvenli, ne kadar sağlıklı bir üründür bilenler yardım lütfen.. Bu arada henüz bu işin başındayım resim çekmeyi seviyorum, beni bir kaç yıl idare edecek bir cihaz istiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-600d-18-55mm-is-ii-lens-canon-eurasia-155667780

Hocamız merhaba yukarda ilanım var. Size sıfır ayarında makinamı lens setiyle beraber satabilirim. Nasıl olsa alacaksınız bu lensleri. Çok çok uyguna almış olacaksınız eğer düşünürseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Arkadaşlar merhabalar

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-600d-18-55mm-is-ii-lens-canon-eurasia-155667780

Hocamız merhaba yukarda ilanım var. Size sıfır ayarında makinamı lens setiyle beraber satabilirim. Nasıl olsa alacaksınız bu lensleri. Çok çok uyguna almış olacaksınız eğer düşünürseniz.

Hocam kontrol ettim suan, fiyat verdiğiniz ürüne göre cok cok iyi fakat garanti konusu cok önemli benim için, elektronik esyalarda sanssizim ben kullandigim her ürünün servisiyle muhattap oldum bu zamana kadar, en önemli şey eksik bu yüzden sicak bakmıyorum, teşekkür ederim yine de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Arkadaşlar merhabalar

Hocam kontrol ettim suan, fiyat verdiğiniz ürüne göre cok cok iyi fakat garanti konusu cok önemli benim için, elektronik esyalarda sanssizim ben kullandigim her ürünün servisiyle muhattap oldum bu zamana kadar, en önemli şey eksik bu yüzden sicak bakmıyorum, teşekkür ederim yine de.

Rica ederim hocam. Kolay gelsin.

• Selam arkadaslar Canon 600d fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deafs

Selam arkadaslar Canon 600d fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?

Hocam makinenizi manuel çekim moduna alın sonra MENU yazan yere basıp açılan yerde en sağda yeşil yıldız olan menünün hemen yanındaki menüde ayarları sil yazısı var set tuşu ile tıklayıp açılan menüde istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsansa

quote:

Orijinalden alıntı: Deafs

Selam arkadaslar Canon 600d fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?

Hocam makinenizi manuel çekim moduna alın sonra MENU yazan yere basıp açılan yerde en sağda yeşil yıldız olan menünün hemen yanındaki menüde ayarları sil yazısı var set tuşu ile tıklayıp açılan menüde istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

teşekkür ederim hocam 'Menüde ayarları sil' yazcısı tıklayıp sonra fabrika ayarlamak ıcınde mı ? dun yenı aldım sıfır değil iki el

• Deafs kullanıcısına yanıt
    tüm makine ayarlarını sil deyince sıfırlar hocam bu arada hayırlı olsun iyi çekimler.
  • quote:

tüm makine ayarlarını sil deyince sıfırlar hocam bu arada hayırlı olsun iyi çekimler.

Hocam tamamen sağolun Canon'un en iyi lensi hangisi bilemiyorum sen iyi biliyorsa bana yardım edersen sevırım

www.sahibinden.com
    İkinci El ve Sıfır Fotoğraf Makinesi Lensleri, Filtreleri sahibinden.com'da
    http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-lens-filtre
    bı bakar mısın hangisi daha güzel bütcem 200 tl yeterli

• Hocam selamlar
    Uzun zamandır bir cihaz almak istiyorum bayağı araştırdım Canon 600d ile 650d arasında kaldım fakat şöyle bir durum var.. Henüz bu işin başındayım ve hiç bir bilgim yok o yüzden ciddi bir cihaz alıp zaman öldürmek istemiyorum ve uygun 0 bir 600d alıp en azından 1 yıl boyunca kullanıp işi az çok öğrenmek istiyorum daha sonra iyi bir cihaz almak istiyorum. Bir arkadaşa sordum 600d sorunlu cihaz vs vs dedi 650d almamı söyledi fakat o da şuan için biraz yüksek fiyat bana göre. 1000 TL'ye 0 600d alabilirim sizce alınır mu şuan için?

Cihazdan beklentim
    -kaliteli resimler istiyorum ( en önemlisi )
    -müzikle uğraşan arkadaşlar vs var amatör olarak videolar çekmek
    -İşim gereği manzara fotoğrafları vb şeyler

Biraz daha bekleyip daha farklı cihaz mı alsam yoksa 600d mi alsam. Yardım lütfen!

• quote:

Hocam selamlar
    Uzun zamandır bir cihaz almak istiyorum bayağı araştırdım Canon 600d ile 650d arasında kaldım fakat şöyle bir durum var.. Henüz bu işin başındayım ve hiç bir bilgim yok o yüzden ciddi bir cihaz alıp zaman öldürmek istemiyorum ve uygun 0 bir 600d alıp en azından 1 yıl boyunca kullanıp işi az çok öğrenmek istiyorum daha sonra iyi bir cihaz almak istiyorum. Bir arkadaşa sordum 600d sorunlu cihaz vs vs dedi 650d almamı söyledi fakat o da şuan için biraz yüksek fiyat bana göre. 1000 TL'ye 0 600d alabilirim sizce alınır mu şuan için?

Cihazdan beklentim
    -kaliteli resimler istiyorum ( en önemlisi )
    -müzikle uğraşan arkadaşlar vs var amatör olarak videolar çekmek
    -İşim gereği manzara fotoğrafları vb şeyler

Biraz daha bekleyip daha farklı cihaz mı alsam yoksa 600d mi alsam. Yardım lütfen!

Merhaba dün yeni aldim sıfır değil iki el canon 600D memnunum fotograf çekmek düşünmüyorum hep video cekım ıcın yapıyorum dün video çekim yaptım görüntleri kalite çok mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deafs -- 1 Nisan 2015; 10:12:08 >

hocam 18-55 vardır sizde muhtemelen ben ek olarak 70-300 canon lens almıştım ikinci el istanbuldan hayyam pasajı varmış ordan 200 liraya almıştım 2 sene önce istanbuldaysanız ordan bakabilirsiniz birde 50 mm lik lens var bununda sıfırı 250 300 arası yine ikinci el temizine bakabilirsiniz ilk başta bu lensler size her türlü çekimi yapmınıza ve lensler arasındaki farkları tanımanıza olanak sağlar
  • Rapz01 kullanıcısına yanıt
    600d başlangıç için çok uygun ben bu işi öğrenmeyi bu cihaza borçluyum sıfır garantili almıştım aldığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim. 650 d ile arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum dokunmaktik lcd dışında. kaliteli resimler konusunda kalitesi gayet iyi büyük baskılar bile alabilirsiniz rahatlıkla zaten 18-55 lensle her bir fotoğrafı 10 mb civarı bir boyutta çekiyor. video konusuna gelince video çekimini ben pek kaliteli bulmuyorum çektiği fotoğraf kalitesine oranla. bir kez deneme dışında video çekmedim sensörü erken yıpratmamak için. manzara çekimleri doğa çekimleri vs. kaliteli kareler elde edebileceğiniz işi kolayca öğrenebileceğiniz pratik bir makina olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

hocam 18-55 vardır sizde muhtemelen ben ek olarak 70-300 canon lens almıştım ikinci el istanbuldan hayyam pasajı varmış ordan 200 liraya almıştım 2 sene önce istanbuldaysanız ordan bakabilirsiniz birde 50 mm lik lens var bununda sıfırı 250 300 arası yine ikinci el temizine bakabilirsiniz ilk başta bu lensler size her türlü çekimi yapmınıza ve lensler arasındaki farkları tanımanıza olanak sağlar

ben hocam değilim sen hocasın zaten ben yenıyım canon 600D bir şey söylecem ben fotograf çekim bile düşünmüyorum sadece video çekim yapıyorum video çekim yapmak lens hangisi uygun ? 50 mm lik lens geçerli mi ?
    estağfurullah hocam :) size saygımdan o hitap klasik bir dh alışkanlığı diyelim :) 18-55 gibi geniş açı bir lens ile video çekimi olur
  • quote:

estağfurullah hocam :) size saygımdan o hitap klasik bir dh alışkanlığı diyelim :) 18-55 gibi geniş açı bir lens ile video çekimi olur

hocam olur sen bahsettiğini bu mu ?

• quote:

600d başlangıç için çok uygun ben bu işi öğrenmeyi bu cihaza borçluyum sıfır garantili almıştım aldığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim. 650 d ile arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum dokunmaktik lcd dışında. kaliteli resimler konusunda kalitesi gayet iyi büyük baskılar bile alabilirsiniz rahatlıkla zaten 18-55 lensle her bir fotoğrafı 10 mb civarı bir boyutta çekiyor. video konusuna gelince video çekimini ben pek kaliteli bulmuyorum çektiği fotoğraf kalitesine oranla. bir kez deneme dışında video çekmedim sensörü erken yıpratmamak için. manzara çekimleri doğa çekimleri vs. kaliteli kareler elde edebileceğiniz işi kolayca öğrenebileceğiniz pratik bir makina olduğunu düşünüyorum.

Bende o şekilde düşünüyorum hocam pahalı bir cıhaz alıp zamanımı onunla öldürmek istemiyorum en azından 1 sene sürecek bir şeylerin tam oturması uygun bir cihazla öğrendikten sonra daha iyi bir cihaz alabilirim.

Hızı, kullanımı, özellikleri iyidir umarım.

Bu siteden bu fiyata almayı düşünüyorum 111 worldpuan veriyorlar alınır mı sizce?
    Yanlış bir adım atmak istemiyorum açıkçası, o parayı vermişken karşılığını almak istiyorum. :)

www.n11.com
    Dijital SLR Fotoğraf Makinesi - Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/canon-600d-18-55mm-is-ii-lenscanon-garantiliayni-gun-kargo-P21738598

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.