Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle bu işe yeni başlayacağım ve aslında 700D ile başlamayı düşünüyordum. Makineyi kullanım amacım tamamen hobi amaçlı(bebeğimizin, yurt dışı gezilerimizin vs.) ve çektiğim aile fotoğrafların etrafımdaki insanlardan farklı sanatsal fotoğraflar olması. Bunları da güzelce tablo haline getirip evimizin duvarlarını süslemesini sağlamak. Başlangıç olarak biraz fazla olabilir belki ama almışken set almayı düşünüyorum. Yanlarında tabi ki bir de tripod almayı umuyorum. Şimdi ben 600D ile ilgili bir kaç tane ürün buldum bunlara kendim ekstradan 50 mm lens alacağım. Hepsinin linki aşağıda, sizce 50 mm lens ile birlikte hangisini almalıyım. Bu arada 50 mm lens teknosada 299 iken fotografium da 249 TL. Şimdiden teşekkürler.

Lens Linki :
    Türkçe
    Fotoğraf Makinesi | Fotografium.com
    http://fotografium.com/urun/canon-ef-50mm-f-1-8-ii-lens
    bunu her halükarda alacağım.

1. :

2. :

3. :

• Bildiginiz üzere bu aletlerin base isosu 160 ve katlari-. Yani 160 iso ile cekilen bir video 100 isodan daha güzel gözüküyor. Malesef cihazlarimizda bu base iso degeri konulmamis. Magic Lanter 2.3 de bu ISO'yu sadece hdr video cekim modunda iki esik deger olarak secebiliyorsunuz ama makinenin kendi ISO degeri yine 100-200-400 oluyor. Neyse bilen lütfen yardim etsin artik. ML ile yada baska bir bicimde 160 ve 320 ISO video nasil cekerim ben bu makineyle.
  • 1.150 liraya DC lens ile 600d almak mantıklı mı ? DC lens ile IS lens arasında 200 300 liraya değecek kadar fark var mı ?
  • Sa arkadaslar bir kac sorum olcakti
    Amatör icin d600 alinirmi.
    En guvenilir nerden temin edebiliriz.
    Icinden cikan lensi kullanmiyolar sanirim alanlar
    Yaninda iyi bi lensdemi almamiz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Canon 600D makinemi satıyorum.
    canon 600D + Benro a1690t tripod + 18-55mm + 55-250mm + 50mm1.8 + 16gb clas10 kart + battery grip 3 adet batarya +58mm hoya polarize filtre + 58mm green-L nd2000 nd filtre +58mm kenko uv filtre 58mm ters bağlama halkası 58mm-58mm iki lensi bağlama halkası kumanda temizlik pompası data kabloları tüm lenslerin ön arka kapakları ve parasoleyleri mevcuttur 22262jpg+19438raw toplamda 41700pozlamada makine kozmetik açıdan temizdir daha hiç düşme çarpma çizik olmamıştır..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-600d-full-ekipman-210605106/detay/

• pandelis P kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel fotoğraflar, bunları 18-55 ile mi çektiniz merak ettim? Benim de bir kaç güne elimde olacak kamera insallah
  • dsseeebetop5 kullanıcısına yanıt
    18-55 değildi. sanırım 50 mm ile çekmiştim bu fotoğrafları. malum 18-55'de bu tarzda alan derinliği olması mümkün değil.
  • Arkadaşlar 3500 tl bütçem var nasıl bir makina önerirsiniz?
  • yaz benide :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal FC

quote:

Orijinalden alıntı: timucingfb

Yeni 18-55 i cok keskin diye okudum internette o yuzden ole sordum :) benim kit lenste biraz sikinti var o yuzden tekrar 18-55 diye sordum

Bir 18-55 ne kadar keskin olabilir? Bütçenize göre sigma ya da tamron 17-50 en iyi tercih olacaktır. Tabi 24-105 alacak durumunuz yoksa.

merhaba, peki video çekimi için hangi lensi önerirsiniz
  • canon 600d video çekimi için hangi lensi önerirsiniz arkadaşlar
  • Arkadaşlar orijinalini alacak kadar param yok. Bu nedenle yan sanayiden almam gerekiyor. Önerebileceğiniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

makineyi aldığım günden veri Video Çekiminde, "Video Otomatik Durduruldu" Sinirlerim bozuldu.

Hafıza Kartımı makineyi alırken bana satan canon cudan aldım Class10 ScanDisk markası, kartı iade edip sorunsuz bir kartla değiştirirler mi acaba?
    Bimex den aldım

jemalizm1 , aynı sıkıntı bende de var, Ben de makineyi ilk aldığımda böyle bir sorun olmuyordu zamanla böyle bir problem çıktı, ben de karttan olduğunu düşünüyorum, benim kart Sandisk Ultra SDHC I Class 10 30 mb/sn . Ama farklı forumlarda yazdım, makineden kaynaklanan bir teknik sorun da olabilir dediler. Sen problemini çözebildin mi?
  • Arkadaslar Formda ve Cekimlere Yeni Basladım Aranızda % 100 Professiona İnsanlar Vardır Birisi Benımle Bir İRTİBAATA Gecebilirmi Allah Rızası İçin .. TSK EDERİM SİMDİDEN
  • Bu cihazın vidaları nerededir? İçinin açılıp açılmadığını nereden öğrenebiliriz?

• Arkadaslar gecen sene hevesle eos 600D almistim ama anladim ki bana gore degil bu is. Anca 100 resim falan cekmisimdir. 18-55 kit lens, ve cantayla vs satsam ne kadardir ikinci el degeri?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlodeZ

bende aranıza katıldım :)
    ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Polat -- 28 Kasım 2015; 9:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Polat

quote:

Orijinalden alıntı: PlodeZ

bende aranıza katıldım :)

bu adam dolandırıcıdır arkadaşlar adı soyadı ibrahim akpınar bana temiz diye sattığı canon 6dnin mirror blog da çizik çıktı 200 tl masraf var sonra söylediğimde almasaydın ne yapayım dedi buraya yazmamın sebebi google da aramalarda çıkması adının lekelenmesidir.

saçma salak işler yapıp çocuklaş baktın o kadar inceledin bir sorunu vardı almayaydın benden makineyi aldın 1 ay sonra mı fark ettin senin yapmadığın ne malum sanki sana zorla mı sattım makineyi istediğin forumda paylaş cevap dahi vermeyecğim sana.
  • perugia kullanıcısına yanıt
    malesef dostum hala aynı
  • Emlak sektöründe kullanmak istiyorum. Özellikle dar alanları (oda, mutfak banyo hol vs) çekmek için alıyorum. Dar alanlarda bana geniş açı ve netlik verebilecek bir makine arıyordum. Yolum 600 D ye düştü. Acaba işimi görürmü doğru tercihmi? Birde Lens farklılıkları oluyornmuş. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.