Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de kullanıcılara ekleyebilirsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 yıl önce Golddan 1550 tl ye alındı fişi mevcut ve çok az kullanılmış, shutter 3484.
    İkiz bebeklerimiz olduğundan uzun süredir zaman bulamadık ve makina kullanılmadı.
    16 gb hafıza kartı ve taşıma çantası mevcut. (şarj aleti bağlantı kabloları vs. eksiği yok)

İstanbul içi elden teslimi tercih ederim.

4-12 temmuz arası yurt dışında olacağımdan mesajlara cevap vermekte sıkıntım olabilir.

Goldda şuan 1599 tl ye satılmakta, 1250 tlye satılan DC lensli makinalar ile karşılaştırmayın lütfen. Fiyat olarak aynı ürünün sıfır fiyatının 3te2 sine satmayı düşünüyorum.
    Fiyat ile ilgili araştırma yaptığınızda istenen ücretin makul olduğunu göreceksiniz.

teşekkürler.
  • Canon 600D 18-55mm IS II LENS 900 TL ye satılıktır
  • Arkadaşlar tatil için arkadaşımdan aldığım canon 600d nin mıcro usb portu çalışmıyor 1den fazla kablo 1den fazla bilgisayar denedim hiçbir sekilde sonuç alamıyorum daha önce böyle bir problem yaşayan varmı sorun sistemsel mi yoksa mekanikselmi? fotoğram makinaları hakkında hiçbir bilgim yok anlamam yani yardımcı olursanız çok sevinirim .
  • 600d kamerama hafıza kartı almayı düşünüyorum
    64 veya 128 gb hafıza kartı desteği varmı kameranın?
  • IS özelliğinin videolarda olan titreşime etkisi çok olur mu? Ona göre lensimi yenileyebilirim.
  • arkadaşlar videonun arka planına nasıl müzik ekleyebiliyoruz makinada ? denedim bir müzik ama kulanılabilir müzik dosyası yok diye hata veriyor cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • onurbaytr O kullanıcısına yanıt
    900 tl den daha fazla edecek nikon 50mm f/1.4 afs lensim var fiyatı kontrol edebilirsiniz satma işiyle ugrasmak istemiyorum eğer isterseniz elden takasa girebiliriz ankara da ikamet ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sc1453 S kullanıcısına yanıt
    Bu makinenin crop oranı çok fazla gücünüz yetiyorsa full frame tercihe göre de daha düşük crop lu makineler öneririm geniş açı lensler biraz maliyetli

• Acayip bunaldim. Canon 600d siparis vermiştim. Geri cektim. Nedense icime sinmedi. Alternatif makinelere de bakiyorum. 1500 tlyi cok gecmek istemiyorum. Videoda otomatik fokus ozelligi onemli bence. Siz kullanicilara sorayim. Memnun musunuz. 1500 civari daha iyi makine var mi sizce

• Merhaba arkadaşlar,
    600d + tamron 17-50 nonvc kullanıyorum.
    Bu aralar canon 24-105 f4 lense merak sardım. Kullanan arkadaşlardan yorumlar alabilir miyim? Tamron dan geçmeye değer mi sizce?

• Arkadaşlar, Panasonic TZ35 makina ile 600D (body yada kit) takas düşünen olursa PM atabilirsiniz. Altını üstünü konuşur hallederiz..

• Eurasia garantisi nasil acaba guvenilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: sc1453

Emlak sektöründe kullanmak istiyorum. Özellikle dar alanları (oda, mutfak banyo hol vs) çekmek için alıyorum. Dar alanlarda bana geniş açı ve netlik verebilecek bir makine arıyordum. Yolum 600 D ye düştü. Acaba işimi görürmü doğru tercihmi? Birde Lens farklılıkları oluyornmuş. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Dar alanları çekmek için makina değil kullandığın lens önemli. Canon 10-18 mm lens alırsan makinanın yanına işini gayet iyi görür. Full frame makina alırsanda yanına 16-35 mm gibi 4000 lira civarındaki bir lens alman gerekecek yine. O yüzden bir yerden sadece 600 D gövde bulur yanınada 10-18 mm lens alırsan 1500-1600 lira civarına işini görecek bir setin olur
  • Yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum almadığım aksesuar kalmadı ebaydan orijinal batarya almıştım 20 dolara sorunsuz kullanıyorum... Tek batarya olduğunda sıkıntı...

• Porthos_ kullanıcısına yanıt
    64gb kullanıyorum ben. Kartın yazma hızı düşük olduğu için hd video çekemiyor seri çekim yapamıyor. Yazma hızı önemli...

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

quote:

Emlak sektöründe kullanmak istiyorum. Özellikle dar alanları (oda, mutfak banyo hol vs) çekmek için alıyorum. Dar alanlarda bana geniş açı ve netlik verebilecek bir makine arıyordum. Yolum 600 D ye düştü. Acaba işimi görürmü doğru tercihmi? Birde Lens farklılıkları oluyornmuş. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Dar alanları çekmek için makina değil kullandığın lens önemli. Canon 10-18 mm lens alırsan makinanın yanına işini gayet iyi görür. Full frame makina alırsanda yanına 16-35 mm gibi 4000 lira civarındaki bir lens alman gerekecek yine. O yüzden bir yerden sadece 600 D gövde bulur yanınada 10-18 mm lens alırsan 1500-1600 lira civarına işini görecek bir setin olur

Teşekkür ederim üstad. Peki nereden temin edebileceğimle alakalı bilgilendirebilirmisin beni. Birde bugün 10-18 lens gördüm 800 tl fakat 10-22 lens 1800 tl. Aradaki farkı anlayamadım. Yada şöyle sorim 10-22 ila 10-18 arasında beni etkileyecek bir fark olurmu. Duyduğum kadarı ile 10-22 daha hızlı odaklanıyormuş ve video çekimi daha iyiymiş. Ben video çekmicem. Zoom ile işim yok. Sadece çekim yaptığım dairelerde geniş açı ve canlı renk istiyorum hepsi bu. Şimdiden çok teşekkür ederim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

quote:

Teşekkür ederim üstad. Peki nereden temin edebileceğimle alakalı bilgilendirebilirmisin beni. Birde bugün 10-18 lens gördüm 800 tl fakat 10-22 lens 1800 tl. Aradaki farkı anlayamadım. Yada şöyle sorim 10-22 ila 10-18 arasında beni etkileyecek bir fark olurmu. Duyduğum kadarı ile 10-22 daha hızlı odaklanıyormuş ve video çekimi daha iyiymiş. Ben video çekmicem. Zoom ile işim yok. Sadece çekim yaptığım dairelerde geniş açı ve canlı renk istiyorum hepsi bu. Şimdiden çok teşekkür ederim...

Makinayı internet yada sirkecide bulabilirsin. Lens türkiyede daha yayılmadığından netden sıfır alırsın. Ben bayramdan önce peşin 775 liraya almıştım. 30-40 poz kadar çekim yapma şansım oldu 10-18 mm ile. Lensin keskinliğinde ve renklerinde sıkıntı yok. 10-22 de en büyük fark kasa farkı benim incelemelerden anladığım. 10-18 gövde malzemesi olarak basit ama optik olarak fiyatına göre yeterli bir lens. Bir tanede 67 mm cpl filtre alırsan tamamdır

• İsteyen olursa bin hevesle alınan fakat kullanmaya vakit bulunamayan (toplasan 300-500 kare anca çekmişimdir) canon eos 600 d ve yanında 50 mm canon lens ile birlikte satılıktır, kutusu garanti belgesi hepsi mevcut kablolar vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 16 Ağustos 2015; 23:33:44 >
  • mikselina M kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alabileceğiniz en iyi makine bence, kendimde kullanıyorum videoda af yok ama illa çok önemliyse ses kaydetmeden yapabiliyor diye biliyorum sonradan mikrofonla kaydedersiniz.Ama video çekmek için alıyorsanız almayın bu makineler fotoğraf çekmek içindir legria hf mini alabilirsiniz video ile ilgileniyorsanız hemde geniş açı bi lensi var. Ancak fotoğraf konusunda kusursuz diyebilirim. Crop olduğu için lensleri full framelere göre de çok uygun kalıyor. Ben çok memnunum imzamdaki flickr profilimden çektiğim resimleri inceleyebilirsiniz 600d ile çekildi exif bilgileri de mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.