Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 cm kadar. Bi kutuya koydum marul verdim, bir şey yemiyor.
    Bahçe gibi bir yere koysam yaşayabilir mi acaba? Malum önümüz kış.
  • Bilen birisine göstermenizde fayda var, su kaplumbağası vs olabilir. Sonuçta bu hayvanlar bulundakları yerden tırmanıp kaçan hayvanlar.
    Bazıları tuvalete düşüyor bazıları camdan atlıyor. Büyük ihtimalle kanalizasyondan çıkmıştı ve sizde onu buldunuz.
    Veterinere göstermekte fayda var, ben pek bilmiyorum anca bu tavsiyeyi verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Bilen birisine göstermenizde fayda var, su kaplumbağası vs olabilir. Sonuçta bu hayvanlar bulundakları yerden tırmanıp kaçan hayvanlar.
    Bazıları tuvalete düşüyor bazıları camdan atlıyor. Büyük ihtimalle kanalizasyondan çıkmıştı ve sizde onu buldunuz.
    Veterinere göstermekte fayda var, ben pek bilmiyorum anca bu tavsiyeyi verebilirim

Sağol. Kara kaplumbağası sanırım. Bulduğum yere yakın bir akvaryumcu vardı. Belki ordan kaçmıştır.
    Yarın bi gözgezdireyim bakalım devamı varsa oraya veririm.
    Eve oğluma göstermek için getirmiştim.
  • Bende bu makineden almayı düşünüyorum. 1 ay içinde dayım çin' e gidecek. Fiyatlar konusunda pek fikir sahibi değilim. Taobao adlı bir sitede fiyat gördüm ort. 5500 yuan'dı . yanında da 75-300 lens almayı düşünüyorum. onun fiyatı da 1100-1500 yuandı. fiyatlar konusunda pek emin değilim, yanlış bakmış olabilirim.bir soru daha paket icerigi olarak 18-55 lens standart mı ?
  • Dayınıza söyleyin dikkat etsin oranın esnafı hiç güvenilir değildir çinden gelenler hiç iyi şeyler söylemiyorlar.Yada güvenilir marketlerden alsın.
  • Arkadaşlar selam,

http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-eos-600d-18-55mm-is-18mp-30-slr-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft130196&categoryId=1100301

Canon eos 600d: 1.999 TL - 12 taksit.

Fiyat uygun alıcam. Ama ürün made in taiwan mış? Bir sorun olur mu?
  • Hepsiburda.com da Canon Eos 600D 18-55mm IS 18MP 3.0" SLR Dijital Fotoğraf Makinesi 1694TL şaılacak şey !!!

http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-eos-600d-18-55mm-18mp-30-slr-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft130196&categoryId=1100301

son 5 ürün diyor acele edin.

Düzeltme: Pardon + KDV sini görmemiş arkadaş banada acele yazdırdı 1998 TL de şuan KDV Dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon08 -- 25 Ekim 2011; 11:31:57 >

• Fiyat iyi. peşin fiyatına 12 taksit avantajı da var. kaçırmayın bence
  • Arkadaşlar 2 -3 sorum var. Bu sorunun cevaplarına göre alıp almayacağıma karar vericem. (2 seçenek var elimde)

http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-eos-600d-18-55mm-18mp-30-slr-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft130196&categoryId=1100301

İkisinde de fiyat 2.000 TL civarı. alisveris.com sitesi ek olarak yedek pil+canta+kart v.s. veriyor.

Şimdi sorularım şunlar:
    1- en önemli soru: Bazı eos d600 modellerinin yanında "EOS 600 D 18-55 IS2" diyor. Bazılarında ise IS diyor. Aralarında fark var mıdır?
    2- Hepsiburada.com'un ürünü taiwan malıymış. Bir sorun olur mu?
    3- Alisveris.com güvenilir mi?
    4- Sizce hangisini seçeyim?

• Bu arada hepsiburada.com'a güveniyorum. Daha önce aldığım ürünlerde sorun çıkmadı. Alisveris.com dan ürün almadım.
  • Makinenin temizliği için ne kullanıyorsunuz? Hava pompası,kalem vs?
  • @umuts35 : hepsiburada'daki ürünün tayvan malı olduğunu nerden çıkardınız? ben nisan ayında aldım hepsiburada'dan japon malıydı. şimdikiler tayvan malı mıymış? nerde yazıyor bu yorumlarda falan mı?
  • şimdi baktım yorumlarda yazıyormuş. valla iki makineyi yan yana koymak gerek fark var mı diye? ama sanmam yani. işçilik farkı olur en fazla, malzeme aynıdır.
  • Benim gördüğüm çin fiyatları doğrumudur
  • Arkadaşlar bunca kullanıcı olmuşuz... Bu makina hakkında söyleyebileceğiniz negatif yönleri nelerdir ? Bana şöyle harbi makinasını eleştirebilecek, objektifolabilecek (sabit odaksız) arkadaşlar, korkusuz (fanatik saldırılarına karşı), dobra birkaç 600D kullanıcısı lazım.
  • @jiddi buyur objektif yorum:

1)makine çok profesyonel izlenimi uyandırmıyor, 60d, d90 gibi makinelerin azameti üzerinde yok.
    2) işçilik kalitesi eh işte dedirtiyor, düğmelerde kullanılan plastik vs.
    3) arkada bir quick control dial (60d ve 7d gibi makinelerde olan dairesel hareket yapan düğme) çok büyük eksiklik. dört tane yön tuşu olmamış yani kullanışsız.
    4) video kalitesi çok övüldü ama iyi lensler, iyi ışıklandırma, tripod şart. (fotoğraf kalitesi bence harika.)
    5) nikon 7000d'de olan çift sd kart girişi olsa çok iyi olurdu. müthiş gerekli bir şey.
    6) fiyatı çok pahalı. yurtdışında 1500 türkiye'de 2000 en az. ben 2200'e almıştım nisan ayında. made in japan

eh bu kadar olumsuz eleştiri yeter herhalde size :)
  • Bazı eos d600 modellerinin yanında "EOS 600 D 18-55 IS2" diyor. Bazılarında ise IS diyor. Aralarında fark var mıdır?

Bu soruma cevap arıyorum: Bilen var mıdır?

IS diyorlar ya da IS II fark var mı?
  • Teşekkür ederim @pandelis . . .
    quote:

2) işçilik kalitesi eh işte dedirtiyor, düğmelerde kullanılan plastik vs.

Bunu çok okudum video çekimi hakkında dediklerinizi ilk kez duydum ki bu çok iyi bir detay.
    -
    ISO başarımı ne alemde peki ? Sizi hiç üzdü mü bu konuda, daha başarılı bir makinaya ihtiyaç duydunuz mu ISO bakımından ?
  • Bazı eos d600 modellerinin yanında "EOS 600 D 18-55 IS2" diyor. Bazılarında ise IS diyor. Aralarında fark var mıdır?

Bu soruma cevap arıyorum: Bilen var mıdır?

IS diyorlar ya da IS II fark var mı?

Bunu bilen yok herhalde :(
  • @umut: EOS 600 D 18-55 IS2 yazıyor. doğru lens bu. ancak is 2 yazmıyorsa bence sitede yazım hatası vardır zira is olan (is 1 diyelim) üretilmiyor bildiğim kadarıyla. eğer 18-55 lens ise makinedeki o zaten is ii'dir.

@jiddi: iso denemek için özellikle çekim yapmadım ama çektiğim fotolarda iso kalitesinin iyi olduğunu söyleyebilirim. düşük ışıkta bile sanki daha fazla ışık varmış gibi fotolar çekebiliyorum. gerçi bazen bu hoşuma bile gitmiyor yani :)

son söz olarak. garantili almasaydım keşke diyorum bazen. gerçi garantili almamın sebebi taksit yaptırabilmekti o zaman. ama 2000 lira kesinlikle etmez bence. makine iyi ama türkiye fiyatlandırmaları abartılı. o fiyata amerika'da 7d alınabildiğini düşününce çıldırıyorum bazen :)

video çekmek için almıştım ben ama gerek çok zaman ayıramam gerek de foto kalitesinin müthişliği nedeniyle henüz iyi videolar çekme imkanım olmadı. kısa film falan çekmek istiyorum aslında ama tripod'um quick release parçasını kaybettiğim için bir de tripod masrafına giremiyorum şimdi. vs vs. çk özel hayat anlattım ama neyse idare edin :D

altta flickr sayfam linkinden fotolarıma bakabilirsiniz çoğu 600d bir kısmı da canon sx100 bir diğer kısmı da zenit ve 300v ile çekilmiştir :)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.