Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam amerikada 2.000 tl civarina 7D var mi bugun bestbuy dan baktim 1650 $ gibi bi fiyati vardi.
  • @pandelis, hocam süpersin.

son sorum ama sormaya korkuyorum. Bu Canon'u eskiden ERKAYALAR getiriyordu. Şimdi kim getiriyor? Canon Eurasia ' mı?

Teşekkürler
  • @mmmacit: aşağı yukarı konuştum ben :) 2.200 liraya almıştım ben makineyi.ben aldığımda da dolar bu kadar yüksek değildi. ben 1450 dolara almışım o zaman canon 600d'yi. dolar da 1500 liraydı. 100-200 dolar fark oluyor yani. türkiye'de fiyatlar çok uçuk çok. 10 sene önce amerika'dan 300v getirtmiştim. 30 dolar kargo ücretiyle 500 liraya almıştım. o sıra alet türkiye'de 800 liraydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanoz81

55-250 ile kobe:)

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Vaaay,Kobe ya adamım ! :D
  • Merhaba,yakında bende bir 600d sahibi olmayı düşünüyorum.yanlız lens konusunda bir karar veremedim.bir süre kendi kit lensi mi kullansam yoksa daha kaliteli bir lens mi alsam?
    makineyi genel çekimlerde kullanacağım.ve tek lensle mümkün olduğu kadar her türlü resmi çekmeye çalışacağım.öyle her çekim için ayrı bir lens kullanacak kadar prof değilim.zaten olsam bile bütçem yetmez.
    hem portre,hem manzara çekimleri için kit lens tatminkar mıdır?
    tamron 17-50 nin adını çok sık duyuyorum.fiyatıda pahalı biraz.bu lensi genel çekimler için tavsiye edermisiniz?
    birde hafıza kartı olayı var.class 10 mu almalıyım? 32 GB hangi markayı tavsiye edersiniz? son olarak yedek bataryayı nerden temin edebilirim.çok soru sordum galiba

şurda 1680 tl.alınır mı sizce?

%5 te sitenin indirimi var,1600 e geliyor.ürün yurt dışından geldiği için teslimatı biraz uzun sürüyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 26 Ekim 2011; 10:14:10 >

• Hepsiburada'dan sipariş verdim.

2000 TL - 12 taksit.
  • Kendinizi geliştirmek için kit lens yeterlidir boşuna harcama yapmayın.
    Class 10, Transcend - Sandisk - Toshiba gibi markalara bakmanız yeterliir.
    Linkteki ilan dediği gibiyse alınabillir ama 1800 liraya vatan indirimleri de oluyor hemde taksitle alıyorsunuz.
  • Selam arkadaşlar bir şey soracağım benim makine PS A520 bugünlerde her açılışta tarih saat soruyor. Kapatınca sıfırlıyor açınca ayarlama için saat ve tarihin yazılmasını istiyor. Nasıl düzeltebilirim. Ayarlardan da düzeltiyorum. Fakat kapatıp açınca tekrar sıfırlıyor ve ayar yapmamı istiyor. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.
  • sonunda aldım makinayı. sadece body alabildim bir daha ki aya f1-8 50mm aldım mı tamamdır :)
  • Arkadaşlar uzun zamandır 600D almayı düşünüyorum neredeyse her hafta teknoloji mağazalarına gidip elime alıp kurcalıyorum ve çok hoşuma gidiyor çektiğim fotoğraflar birde elime tam oturdu uyum sağladım ama nedense içimde yenemediğim bir duygu var ve alamıyorum hala bekleme aşamasındayım... Sizce neden bu duygulara kapılıyorum normal mi?
  • Güzel Cihaz 2 aydır kullanıyorum 1800 civarı resim çektim fakat okul bölümüm gereği biraz daha iyi makina almam gerekiyo bu yüzden D7000 veya 60D Alıcam :D 600d satmaya kıyamıyorum ama maleef kısa sürücek 600d ile yolumuz kesinlikle güzel bir cihaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

Arkadaşlar uzun zamandır 600D almayı düşünüyorum neredeyse her hafta teknoloji mağazalarına gidip elime alıp kurcalıyorum ve çok hoşuma gidiyor çektiğim fotoğraflar birde elime tam oturdu uyum sağladım ama nedense içimde yenemediğim bir duygu var ve alamıyorum hala bekleme aşamasındayım... Sizce neden bu duygulara kapılıyorum normal mi?

Hocam parasındandır :D

@smhtnc
    Hocam body lie olur mu Hayyam konusunda da dedim, sizinki de iyi sabırmış 1 ay yatacak mı alet

• quote:

Orijinalden alıntı: CANGO17

Selam arkadaşlar bir şey soracağım benim makine PS A520 bugünlerde her açılışta tarih saat soruyor. Kapatınca sıfırlıyor açınca ayarlama için saat ve tarihin yazılmasını istiyor. Nasıl düzeltebilirim. Ayarlardan da düzeltiyorum. Fakat kapatıp açınca tekrar sıfırlıyor ve ayar yapmamı istiyor. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

Icinde kücük bir pil olur genelde makinalarda bu tarz ayarlar icin. O bitmis olabilir.
  • Allah izin verirse bende bu bölüme gelecem inşallah parayı bir denkleştirebilseydim
  • 145tr Teşekkürler. O gece kullanma kılavuzunda bayağı aradım. Sonunda buldum dediğin gibi hap pillerden tek adet 3 Volt luk varmış bitmiş. Kısmetse tahtakale den fırsat bulunca alacağım. İyi geceler.
  • slm arkadaşlar canon D600 bana yurtdışından hediye geldi ama ben böyle pahalı bir makineyi kullanmak istemiyorum paraya ihtiyacım var kutusunu hiç açmadım bile garantisi var uluslararası garanti 1600 tl ye satmayı düşünüyorum. ankarada yada istanbulda elden teslim edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarosrs

Güzel Cihaz 2 aydır kullanıyorum 1800 civarı resim çektim fakat okul bölümüm gereği biraz daha iyi makina almam gerekiyo bu yüzden D7000 veya 60D Alıcam :D 600d satmaya kıyamıyorum ama maleef kısa sürücek 600d ile yolumuz kesinlikle güzel bir cihaz ama

Merhaba,bu cihazın size yetersiz gelen yönlerini biraz açabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz11983

slm arkadaşlar canon D600 bana yurtdışından hediye geldi ama ben böyle pahalı bir makineyi kullanmak istemiyorum paraya ihtiyacım var kutusunu hiç açmadım bile garantisi var uluslararası garanti 1600 tl ye satmayı düşünüyorum. ankarada yada istanbulda elden teslim edebilirim.

lens var mı peki içinde? Kutu ambalajından açılmış mı yoksa bantlı kutu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

Arkadaşlar uzun zamandır 600D almayı düşünüyorum neredeyse her hafta teknoloji mağazalarına gidip elime alıp kurcalıyorum ve çok hoşuma gidiyor çektiğim fotoğraflar birde elime tam oturdu uyum sağladım ama nedense içimde yenemediğim bir duygu var ve alamıyorum hala bekleme aşamasındayım... Sizce neden bu duygulara kapılıyorum normal mi?

Hocam parasındandır :D

Bilmiyorum ki birader kurcalayınca çok hoşuma gidiyor tam benlilk diyorum elime de oturuyor ama almaya gelince bir türlü içimdeki duyguları bastıramıyorum

• 600d 2474 tl 18-135 d90 18-105 2200 hangisi fiyap açısından makul
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.