Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende bi tane canon 60D aldım 5 yıl garanti 18-55mm lens 2.8 bin liraya. yalnız şöyle bir sorunum var fotoğraf çekiyorum siyah birşey çıkıyor lcd ekranda , ama fotoğrafı bilgisayara attığımda böyle bir sorun yok bunu nasıl giderebilirim acaba bir bilgisi olan varmı?
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    aynısı benim de başıma geldi. yabancı forumları araştırdım,böyle bir durum varmış, nedenini bulamadım. pille de alakası yok. çözüm olarak da on-off düğmesinden kapatmadan kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanedLy17

Hocam bende bi tane canon 60D aldım 5 yıl garanti 18-55mm lens 2.8 bin liraya. yalnız şöyle bir sorunum var fotoğraf çekiyorum siyah birşey çıkıyor lcd ekranda , ama fotoğrafı bilgisayara attığımda böyle bir sorun yok bunu nasıl giderebilirim acaba bir bilgisi olan varmı?

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Sİyah bişey çıkıyor derken ? siyah ne gibi bişey çıkıyor ? onu açıklarsan yardımcı olurum. siyah bişey derken fotoğrafta beyaz yerler siyah mı yanıp sönüyor ?
  • Merhaba 60d+50mm1,8 + 18-135 objektiifim var . ben iç dış amatör profil fotoğrafları içn flaş almayı düşünüyoum young 560 şu an mantıklı gibi geliyor ama tetikleyici olsun flaşta dikkat edilmesi gereken özellikler olsun çok bir bilgim yok sizce nasıl bir flaş almalıyım . 170 tl civarı bütçem var
  • canbazoğlu C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çok bilgim yok ama piyasada bazı tetikliyiciler var 1 tetikliyici ve 1 alıcı 100 tl istersende 40 tl daha verip 2 tetikliyiciye çıkartabiliyosun. ama Flashlar konusunda bnmde fazla fikrim yok bilen arkadaşlar yardımdı olur en kısa sürede
  • 60 D die die 70D ye karar verip aldın sonunda :))70D nın konusuolmadıgından burdayım bende aranıza kabul ederseniz :)
  • selamunaleyküm,bugün nasip oldu aldık 60D makinamı.
    listede olmak isterim :)
    4 GB hafıza kartı vardı elimde,onu kullandım formatlayıp.
    ama,
    video 3-4 saniye sonra stopluyor! neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pompera

selamunaleyküm,bugün nasip oldu aldık 60D makinamı.
    ama,

Sebebi hafıza kartının veri aktarım hızının düşük olması buda makinenin videodayken hızlı kayıt yapamamasına sebep oluyor . Yaklaşık 3-4 saniye sonra video kaydı donup bitiriyor. Video çekebilmen için class 10 ve üstü hafıza kartları almalısınız . Hem makinenizde daha hızlı veri transferi yapabilirsiniz hemde bilgisayarınızda :)
  • canbazoğlu C kullanıcısına yanıt
    doğru tespit..
    sipariş verdim sandisk class 10 16 GB 45mb/sn
    teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

60 D die die 70D ye karar verip aldın sonunda :))70D nın konusuolmadıgından burdayım bende aranıza kabul ederseniz :)

dostum oranında yöneticisi oldum bir bölüm var. linki burada. Bir arkadaş mod orada cevap olarak listeye alırmısınız yazarsan igilenir senin le :)http://forum.donanimhaber.com/m_80817478/f_//tm.htm#80817478
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: pompera

selamunaleyküm,bugün nasip oldu aldık 60D makinamı.
    ama,

Sebebi hafıza kartının veri aktarım hızının düşük olması buda makinenin videodayken hızlı kayıt yapamamasına sebep oluyor . Yaklaşık 3-4 saniye sonra video kaydı donup bitiriyor. Video çekebilmen için class 10 ve üstü hafıza kartları almalısınız . Hem makinenizde daha hızlı veri transferi yapabilirsiniz hemde bilgisayarınızda :)

Bende diyorum Video çekerken neden otomatik duruyor

Bende telefonumun sd kartısı makinama takmıştım (tabii geçiçi süreliğine) ama video kaydının neden durduruyor anlıyamadım buraya yazıcaktım ki sebebini arkadaşlar açıklamış.

Teşekkür Ediyorum Bilgilerinizi Paylaştığınız İçin

Bunlarda 60D'ye Isınma Turları

Canon 50mm f/1.8 II

F/1.8 - Pozlama Süresi 1/250 - ISO 250
    Resim 1

F/22 - Pozlama Süresi 30" - ISO 100
    Resim 2

F/22 - Pozlama Süresi 30" - ISO 100
    Resim 3

• bir şeyi merak ediyorum; 2-3 bine profosyonel makina almak artık çok mantıklı gelmiyor bana. bakıyorsun adam almış 2 bine ipone ya da galaxi süper fotolar çekiyor, paylaşıyor, aynı zaman da telefon navigasyon olarak kullanıyor.
    merak ettiğim bu kadar paraya değecek profosyonel makinaların artıları nedir ?
    cehaletimi bağışlayın ama mesela ıpone 4s ile canon 60 D'yi bi karşılaştırabilir miyiz acaba ?
    Önümüzdeki yaz bi karadeniz turu planlıyorum ve kesinlikle iyi bir makinayla gitme düşüncesindeyim. elimdeki 200 tl lik makina çok yetersiz kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Herkese merhaba. Makineyi bu aralar kullanmiyordum. Okullar açıldı projelerimiz başladı kullanmaya başlıyorum. Şöyle bir sorun tespit ettim. Makine kapali pil full dolu ve pil yuvasında takılı bir kenarda duruyor 5 gün sonra makine açılmıyor pil bitmiş oluyor. Sizce normal mi bu durum ? Kullanmadığım zaman pili dışarıda mı bırakmalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun benim 60D'de de mevcut pili yuvasından çıkarmazsam makine kapalı olsa bile pili yiyor ilk günden beri böyle sıfır almıştım

Bu arada bu aralar ekran dönünce ekrandaki görüntü dönmemeye başladı önceden bir iki denemede dönüyordu ama artık hiç dönmüyor Canon servis yolları gözüktü sanırım makine evden 1-2 kere anca çıkmış olmasına bir yere düşmemiş olmasına rağmen ilginç bir sorun

• ewsd212 E kullanıcısına yanıt
    Amerikadan aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

bir şeyi merak ediyorum; 2-3 bine profosyonel makina almak artık çok mantıklı gelmiyor bana. bakıyorsun adam almış 2 bine ipone ya da galaxi süper fotolar çekiyor, paylaşıyor, aynı zaman da telefon navigasyon olarak kullanıyor.
    cehaletimi bağışlayın ama mesela ıpone 4s ile canon 60 D'yi bi karşılaştırabilir miyiz acaba ?
    Önümüzdeki yaz bi karadeniz turu planlıyorum ve kesinlikle iyi bir makinayla gitme düşüncesindeyim. elimdeki 200 tl lik makina çok yetersiz kalıyor.

Gözünü seveyim iphone 4s ' le Canon 60d kıyaslanırmı

Iphone 5s ile çekilmiş bir resim .

Buda yeni tanıtılan Nikon d5300 ve güzel bir lens ile çekilmiş fotoğraf . Giriş seviyesi dslr makinedir .

Fotoğraf kalitesi detaylara yaklaşarak belirlenir . Ben senin için iki resmide yaklaştırdım ve ekran alıntısı yaptım. Sende yukardaki resimlerden yapabilrsin . En basit örneği budur . Çok acemisin bu sebeple , iso , gece performansı , noise ve teknik detaylara falan bunlara girmiyorum. Gözle görebileceğin şekil bu

Göz - kulak

Kol

dudak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 21 Ekim 2013; 3:46:46 >

• Fotoğraf sever dostlar cumartesi Galata köprüsünde buluşuyoruz ;)

https://www.facebook.com/events/217994458370619/?ref=22
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

bir şeyi merak ediyorum; 2-3 bine profosyonel makina almak artık çok mantıklı gelmiyor bana. bakıyorsun adam almış 2 bine ipone ya da galaxi süper fotolar çekiyor, paylaşıyor, aynı zaman da telefon navigasyon olarak kullanıyor.

Arkadaşım gözünü seviyim böyle bir soru olur mu ya ? Tamam hadi grubda hiç bilmeyen arkadaşlar var sakin sakin anlatıyoruz ama böyle soru çok mantıksız. Süper pozlar çekiyor dediğin o telefonun ekranının çok iyi olmasından kaynaklanıyor. Yani bi dslr ile telefon tartışmasız karşılaştırılmaz. Sen hiç bir girşi seviyesi dslr falan kullandın mı ? yada ne kadar anlatsak boşa olur bi teknosaya falan gidip çalışan bir 60d incele derim. Karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Herkese merhaba. Makineyi bu aralar kullanmiyordum. Okullar açıldı projelerimiz başladı kullanmaya başlıyorum. Şöyle bir sorun tespit ettim. Makine kapali pil full dolu ve pil yuvasında takılı bir kenarda duruyor 5 gün sonra makine açılmıyor pil bitmiş oluyor. Sizce normal mi bu durum ? Kullanmadığım zaman pili dışarıda mı bırakmalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun benim 60D'de de mevcut pili yuvasından çıkarmazsam makine kapalı olsa bile pili yiyor ilk günden beri böyle sıfır almıştım

Bu arada bu aralar ekran dönünce ekrandaki görüntü dönmemeye başladı önceden bir iki denemede dönüyordu ama artık hiç dönmüyor Canon servis yolları gözüktü sanırım makine evden 1-2 kere anca çıkmış olmasına bir yere düşmemiş olmasına rağmen ilginç bir sorun

Arkadaşım döner ekran olduğu için film kırılma sorunları oldukça oluyor. Sanırım filmlerde bir sorun var bir göster derim orjinala garantisi varsa sanırım garantiye giriyor diye biliyorum :)

• arkadaşlar dün hepsiburada.com dan aldığım makina geldi kutuyu açtım pili şarja taktım fakat ışık sürekli yanıp sönüyordu. pil 10 saat falan şarjda kaldı( ışık aynı şekil yanıyordu) makinaya taktım açılmadı. arıza bildirimi yaptım. böyle bir şey başına gelen varmı sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNCLK

arkadaşlar dün hepsiburada.com dan aldığım makina geldi kutuyu açtım pili şarja taktım fakat ışık sürekli yanıp sönüyordu. pil 10 saat falan şarjda kaldı( ışık aynı şekil yanıyordu) makinaya taktım açılmadı. arıza bildirimi yaptım. böyle bir şey başına gelen varmı sorun nedir?

Canon şarj cihazlarında pil şarj olurken kırmızı turuncuya benzer bir renk yanıp sönüyor full şarj olduğunda ise bu sürekli yeşile dönüyor olmalı piller hızlı şarj oluyor 10 saat çok uzun bir süre muhtemelen sizin piliniz'de bir sorun var
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.