Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Sesi acikti onada dikkat ettim. O zaman normal videoyu yavaslatcaz program sayesinde o zamanda sesi yavaslar herhal

Bende Grafim Tasarimi okuyom hepte okuycam sevdim bolumu eglenceli zevkli bolum

after effeck candır müdür yapamıyacağın yok ! :D
  • Arkadaşlar bende Canon EOS 60D aldım bugün benide eklerseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba, bende 60D ile aranıza katılmayı düşünüyorum.

Başlangıç olarak iki lens arasında kaldım. Önerinizi iletirseniz sevinirim.

18-135 IS

18-55 IS 2

Sizce hangisi ile acemiliğimi atmalıyım?

Fotoğraf karakterime gelirsek; makro çekimler, profil ve yakın profil çekimler, geniş açılı manzara çekimler(güzdüz-gece).

Tele çekimler en son tercihim, şuan için lezzet alabileciğimi sanmıyorum.

Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAM ARKADAŞLAR

canon 60d, 18-135mm lensim le aranıza girmek istiyorum

70-300 tamron lensi onerirmisiniz?
  • Kodak ve Canon gibi digit. cameralar kullandıktan sonra, bugün ilk defa SLR olarak Canon 60 D alarak aranıza katıldım.
    Kardeşim 17-40 hediye etti. Bir tane 32 GB clas 10 Sandisk aldık.
    Pili şarj ettikten sonra cihazı açtım ve kartı tanımıyor.
    Notebook un kart okuyucusuna da taktım, notebook ta tanımıyor,
    ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: fear6na

Arkadaşlar merhaba, bende 60D ile aranıza katılmayı düşünüyorum.

18-135 IS

18-55 IS 2

Fotoğraf karakterime gelirsek; makro çekimler, profil ve yakın profil çekimler, geniş açılı manzara çekimler(güzdüz-gece).

Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seslice52

Arkadaşlar bende Canon EOS 60D aldım bugün benide eklerseniz sevinirim.

Lİsteye ekliyorum arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun. ! Artık sende o shutter sesine aşıksın. Gece gündüzlere kadar uykusuz kalmaya, en zor şartlarda fotoğraf çekmeye ve en önemlisi Kanka 1 poz çeksene diyip hiçbir zaman 1 pozla yetinmeyenlere ve daha 3 dk geçmeden knk hadi atda facebook profili yapıcam diyenlere, çekerkende knk arkayı bulanık yapta şekil olsun diyenlere ALIŞMAN lazım. Bizden demesi :D :D
  • quote:

18-135 IS

18-55 IS 2

Arkadaşım öncelikle alırsan aramıza katılmandan hoşnut oluruz. Başlangıç seviyesi olarak 18-135 iyi bi lens şöyle iyi bi lens 135 olduğu için. L serisi bi lenslere göre bakarsan kötü bi lens. ama baslangıç seviyesi olduğu için zoom daha çok yapabildiğin için giriş seviyesi olduğu için iş görür. IS 2 olmasına bakma. 18-55 alıp sürekli lens değiştirceğine 18-135 al derim. He biraz daha bütcen varsa ki çekiceğin fotoğraflara yoğunlaşıcaksan alternatif lensler söyliyebilirim. Hani atıyorum portre çalışıcaksan 35 mm 1.8 veyaz uzun pozlama üzerine çalışacaksan lens ve filtreler falan. 55 yerine 135 tavsiye ederim kısacası :D

• quote:

Orijinalden alıntı: omercito

SELAM ARKADAŞLAR

canon 60d, 18-135mm lensim le aranıza girmek istiyorum

70-300 tamron lensi onerirmisiniz?

Makinayı aldıysan listeye eklicem arkadaşım. 70-300 kullanıyorum arkadaşım, Güzel bi lens. Kuş çekimleri için kullanıyorum AF Servo'ya alıyorum gayet iyi işler çıkartıyor. Aynı zamanda MAcro özelliğide var 50mm ters yapıp f kullanamadığım için 70-300 le Macro yapmak daha mantıklı geliyor. Bİrazcıkta bütcen varsa VC li al derim. (Görüntü sabitleme / titreşim engelleme özelliği.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Kodak ve Canon gibi digit. cameralar kullandıktan sonra, bugün ilk defa SLR olarak Canon 60 D alarak aranıza katıldım.
    Kardeşim 17-40 hediye etti. Bir tane 32 GB clas 10 Sandisk aldık.
    Pili şarj ettikten sonra cihazı açtım ve kartı tanımıyor.
    Notebook un kart okuyucusuna da taktım, notebook ta tanımıyor,
    ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

Lİsteye eklicem arkadaşım. Arkadaşım ilk olarak kart yeni ise yani yeni alıp takdıysan geri iade et kart bozuk derim. Kullanılan bi kart ise dişlilerinde bir problem vardır tamiri zordur ama bi bak derim hani 1 tırnağı kırılmış bastırarak temas etmesini sağlıya bilirsin ama çok riskli. Bide lock tuşuna bak. Solundaki lock tuşu aşağıda yani kart kilitliysede yapıyor olabilir. Bİ dene bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozphoto

quote:

18-135 IS

18-55 IS 2

Arkadaşım öncelikle alırsan aramıza katılmandan hoşnut oluruz. Başlangıç seviyesi olarak 18-135 iyi bi lens şöyle iyi bi lens 135 olduğu için. L serisi bi lenslere göre bakarsan kötü bi lens. ama baslangıç seviyesi olduğu için zoom daha çok yapabildiğin için giriş seviyesi olduğu için iş görür. IS 2 olmasına bakma. 18-55 alıp sürekli lens değiştirceğine 18-135 al derim. He biraz daha bütcen varsa ki çekiceğin fotoğraflara yoğunlaşıcaksan alternatif lensler söyliyebilirim. Hani atıyorum portre çalışıcaksan 35 mm 1.8 veyaz uzun pozlama üzerine çalışacaksan lens ve filtreler falan. 55 yerine 135 tavsiye ederim kısacası :D

Teşekkürler bilgilerin için. Senin ve bir çok kişinin tavsiyesi ile 135 almaya kara verdim :)

• @ozphoto tesekkürler. İlk defa profesyonel bir cihaz aldığım için her türlü,
    bilginize, tavsiyenize ihtiyacım var.

Bu arada eskiden telefonumda kullandığım kart vardı taktım çalıştı. Sıfır aldığım kart arızalıymış.
  • quote:

quote:

quote:

18-135 IS

18-55 IS 2

Teşekkürler bilgilerin için. Senin ve bir çok kişinin tavsiyesi ile 135 almaya kara verdim :)

başlangıç olarak 135 iyidir dostum hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

@ozphoto tesekkürler. İlk defa profesyonel bir cihaz aldığım için her türlü,
    bilginize, tavsiyenize ihtiyacım var.

Bu arada eskiden telefonumda kullandığım kart vardı taktım çalıştı. Sıfır aldığım kart arızalıymış.

Bütün bilgileri paylaşmak için burdayız arkadaşım :) Hertürlü soruyu sorabilirsin :) Bu arada micro sd falan kullanma kullanamazsın hatalar verir :) 60d 60 fps video çekebiliyor. Yani video saniyede 60 kare. Normal filmler 24 karedir 60d de isteye bağlı 60 kare video çekebiliyorsunuz yani ağır çekim oluyor. OKuma yazı az olan kartlarla bu mümkün değil. Kart hızlı yazamadığı için video otomatik duruyor. Yani ucuz kart alıp kullanamayıp tekrar alıcağına birazcık kaliteli bişey al derim. Bide 16 gb 1 karta bağlıyacağına 8 8 2 tane al. 5 lira fazla olur ama daha iyi olur. Mesela birine bişey vericeksin ediceksin e kartı versen olmaz vermesen olmaz. 2 kart iyidir kaybolsa bile 1 tane daha olduğu için rahat olursun :) Önerim sandisk 8 gb 30/mb (30 mb saniyede 39 mb okuyup yazmasıdır :) )

• arkadaşlar canon eos 60 sahibiyim vurgulama tonu önceliği özelliğini kapatamıyorum ve iso 200 ün altına düşmüyor nasıl kapatabilirim yarım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalnouma39

arkadaşlar canon eos 60 sahibiyim vurgulama tonu önceliği özelliğini kapatamıyorum ve iso 200 ün altına düşmüyor nasıl kapatabilirim yarım edermisiniz

Arkadaşım sanırım dediğin olay fotoğrafı çektiğin zaman patlayan ısık yerlerini yani beyaz alanları işaret eden yanıp sönen olay dimi ? Bİr fotoğrafı aç Q tuşuna bas sağ tarafta bir menü açılacak Hight light diye bişey olması lazım off ya. Oradan Odak yerini göstermesi için falanda ayar yapabiliyorsun bi bak faydasını görürsün. Bide Iso 200 ün altına düşmüyor derken ıso tuşuna basıp kendin ayarlama mı yapmak istiyorsun yoksa her fotonun isosumu 200 ? her çektiğin fotorafların ayarları 200 ise muhtamelen auto'ya almısındır makinede shutter hızını artırmak için isoyu otomatik 200 yapıyordur. auto yerine direk kendin 100 yap.

• iso otomatik degil ben ayarliyorum Iso 200 den asagi inmiyor 100 125 seçenekleri aktif değil birde D+ isareti var

• quote:

iso otomatik degil ben ayarliyorum Iso 200 den asagi inmiyor 100 125 seçenekleri aktif değil birde D+ isareti var

Dostum açıkcası ne olduğunu çözemedim yakın zamanda araştırıp anlatırım ama nasıl kapandığını biliyorum. Menüye giriyoruz en sağdaki kendi ayarladığımız menü varya onun yanındaki sekmeye giriyoruz. Makine ve altında tırnaklar olan sekme. Buradan makineni ayarlarını yapıyoruz tabi şöyle hanı bütün menüden ayarlıyoruz ama burdakiler birazdaha özel ayar hani AV modundayken shutter kitlenmesi falan birazdaha detaylıi bilmiyorsan pek karıştırma derim, neyse o sekmeye girdik o menüden İmage olan yere giriyoruz ve 3 bölümdeki hightLight tone.. ayarını kapatıyoruz. Bu şekilde sorun çözülüyor ama pek bilmiyorum ne işe yaradığını :)

• quote:

quote:

iso otomatik degil ben ayarliyorum Iso 200 den asagi inmiyor 100 125 seçenekleri aktif değil birde D+ isareti var

Dostum açıkcası ne olduğunu çözemedim yakın zamanda araştırıp anlatırım ama nasıl kapandığını biliyorum. Menüye giriyoruz en sağdaki kendi ayarladığımız menü varya onun yanındaki sekmeye giriyoruz. Makine ve altında tırnaklar olan sekme. Buradan makineni ayarlarını yapıyoruz tabi şöyle hanı bütün menüden ayarlıyoruz ama burdakiler birazdaha özel ayar hani AV modundayken shutter kitlenmesi falan birazdaha detaylıi bilmiyorsan pek karıştırma derim, neyse o sekmeye girdik o menüden İmage olan yere giriyoruz ve 3 bölümdeki hightLight tone.. ayarını kapatıyoruz. Bu şekilde sorun çözülüyor ama pek bilmiyorum ne işe yaradığını :)

Cok sagolun yaptım dediğinizi oldu cok tesekkur ederim.

• 16 GB c10 sandisk almistim bozuk çıktı.
    2 adet 8 gb mantıklı geldi. Onerin icin tesekkur ederim.
    8 gb sandisk alcam 2 tane. Peki clas 10 olmasından başka bir ozellik aramalimiyim ?

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.