Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hızlıal.com
    gold.com
    vatan computer
    gittigidiyor
    fotoğrafium
    hepsiburada

bunlar güvenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenkirpici -- 2 Aralık 2013; 19:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankaci01

kardeş hayırlı olsun kaç paraya nereden aldın?

@bankaci01
    Dogubank 1. Katta elektronikci bir arkadaş var (oymak elktronik) ondan aldık. 850 usd. Body

@tesla1907
    60D Body, 17-40 Lens, 2x 8GB kart, Çanta 3100 TL gibi bir fiyata geldi 3 hafta önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 3 Aralık 2013; 12:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum özelden mail adresini yaz bütün herseyi anlatayım. Bu arada yonetici benım herhangibi bi sorunun olursa bana sor hemen açıklığım. Paye geçincede listeye eklerim seni :) hayırlı olsun bol çekimlerr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlarım kısa bi aradan sonra tekrar merhaba. İyi ki 60D almışım makinamdan çok memnunum Allaha şükür =) yalnız kit lensten hiç memnun değilim. Keskinlik konusunda sıkıntılarım var.
    sizlerle bi kaç paylaşımda bulunmak isterim. Saygılar =)
     CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

• Selamlar 30 dakika önce 60D 18-135 lens fotoğraf makinemi sipariş etmiş bulunuyorum gelmesi ve aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum :)))
  • 2. El 18-55 lik makinanin degeri nedir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreyunus43 E kullanıcısına yanıt
    1500 tl body,150 tl lens,shutter'a göre değişir,1600 civarı satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: labfb34

Selamlar 30 dakika önce 60D 18-135 lens fotoğraf makinemi sipariş etmiş bulunuyorum gelmesi ve aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum :)))

Dostum hayırlı uğurlu olsun. Umarım ki o zehiri sende hissedersin. geceleri buz gibi yollarda fotoğraf avı, imkansız yerlerde 1 poz için saatlerce bi açık arama falan.. hepsini yapıcaksın merak etme :D :D aramızada hoşgeldin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozphoto

quote:

Orijinalden alıntı: labfb34

Selamlar 30 dakika önce 60D 18-135 lens fotoğraf makinemi sipariş etmiş bulunuyorum gelmesi ve aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum :)))

Dostum hayırlı uğurlu olsun. Umarım ki o zehiri sende hissedersin. geceleri buz gibi yollarda fotoğraf avı, imkansız yerlerde 1 poz için saatlerce bi açık arama falan.. hepsini yapıcaksın merak etme :D :D aramızada hoşgeldin :)

Teşekkür ederim hocam, hoş bulduk :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankaci01

arkadaslar merhabalar bende canon 60d alıp sizlerin aranıza katılmak istiyorum. uzun süredir araştırıyorum ve sonunda n11.com da 60d 18-135 IS lensle birlikte 2249 tl ye buldum. fakat bu işlerle daha önceden uğraşmadığım için fiyatlar hakkında bi bilgim yok. sizlerden rica etsem özelliklede deneyimli arkadaşlardan n11.com dan ürünü inceleyebilir misiniz? üründe bi sıkıntı yoksa bugün almak istiyorum. yardımlarınız için teşekkürler.

dostum bende oradan aldım gül color satıcısından makine geldi taş gibi maşallah bir sıkıntı olmadı 1 günde teslim aldım.
  • 2 yıl önce yurtdışından aldığım 60d makinamı, yine o zamanlar sıfır ayarında aldığım tamron 17-50 ve 50 mm 1.8 ile bugüne kadar kullandım, gayette memnunum. aklımda mm olarak seti tamamlamak vardı hep, tele zoom lensin eksikliğini hissettiğim zamanlar oldu ve seti şu aralar tamamlamaya karar verdim,
    Aklımda iki lens var. 17 mm den tamronla başlayan seriyi tamronla devam etmek için tamron 70-300 vc usd lensini almak istiyorum 1000 TL de fiyatı var, Bu lensi kullanan arkadaşalar varsa yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum,
    tabi bir de aklımı çelen 450 TL civarında klasik canon 55-250 is ii var. nette her iki lens ile çekilmiş fotoğrafları inceledim, ikisiyle de çekilmiş çok güzel fotoğraflar var. aradaki fiyat farkına tamron değer mi acaba, düşün düşün işin içinden çıkamadım

• Arkadaşlar yeni bebeğim EOS 60D ile aranızda bulunmaktan gurur duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

2 yıl önce yurtdışından aldığım 60d makinamı, yine o zamanlar sıfır ayarında aldığım tamron 17-50 ve 50 mm 1.8 ile bugüne kadar kullandım, gayette memnunum. aklımda mm olarak seti tamamlamak vardı hep, tele zoom lensin eksikliğini hissettiğim zamanlar oldu ve seti şu aralar tamamlamaya karar verdim,
    Aklımda iki lens var. 17 mm den tamronla başlayan seriyi tamronla devam etmek için tamron 70-300 vc usd lensini almak istiyorum 1000 TL de fiyatı var, Bu lensi kullanan arkadaşalar varsa yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum,
    tabi bir de aklımı çelen 450 TL civarında klasik canon 55-250 is ii var. nette her iki lens ile çekilmiş fotoğrafları inceledim, ikisiyle de çekilmiş çok güzel fotoğraflar var. aradaki fiyat farkına tamron değer mi acaba, düşün düşün işin içinden çıkamadım

Dostum ben 70300 vc siz kullanıyorum. gayet memnunum. Genelde kuş çekimi kullanıyorum, zaman zaman çamlıcadan falan uzun pozlama. KUş çekerken al servoya alıp gayet iyi işler çıkarta bilirsin. uzun pozlamadada Vc olmayışının bir zararını göremedim şimdiye kadar. vcli yada 55-250 kullanmadım kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsunlar. Örnek fotoğraflar aşağıdadır.
     CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

• teşekkürler tavsiyleriniz için, sizin kullandığınız model şu linkteki sanırım. 300 TL fiyatı var. Benim almak istediğim tamron ise şu

3 kat fark var arada, bu fark sadece vc için değildir diye düşünüyorum yoksa şaka gibi fiyat farkı var. optik kalitesi, malzeme kalitesi v.s iyidir diye düşünüyorum ama bilemedim zoom lens olduğu için vc-is olması önemli, yoksa tripodla bütünleşmem gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 20 Aralık 2013; 23:58:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademdlby

Dostlarım kısa bi aradan sonra tekrar merhaba. İyi ki 60D almışım makinamdan çok memnunum Allaha şükür =) yalnız kit lensten hiç memnun değilim. Keskinlik konusunda sıkıntılarım var.
    sizlerle bi kaç paylaşımda bulunmak isterim. Saygılar =)
     CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

2. resim akçay kordon değil mi yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

teşekkürler tavsiyleriniz için, sizin kullandığınız model şu linkteki sanırım. 300 TL fiyatı var. Benim almak istediğim tamron ise şu

3 kat fark var arada, bu fark sadece vc için değildir diye düşünüyorum yoksa şaka gibi fiyat farkı var. optik kalitesi, malzeme kalitesi v.s iyidir diye düşünüyorum ama bilemedim zoom lens olduğu için vc-is olması önemli, yoksa tripodla bütünleşmem gerekecek.

Evet benimkisi çok kaliteli değil yani şöyle kaliteli değil 70-300 vcli ye göre biraz düşük. ama allaha şükür kaç kere düştü kalktı bişey yok. odaklama hızı dersen af servo da son derece iyi (tabi 50mm gibi olmaz ama yinede iş görüyor.) aradaki 3 kat fark dediğin gibi sadece vc le alakalı değil malzeme farkı falanda vardır :)

• Aşklarıma merhaba diyin.. ! :D
  • quote:

Aşklarıma merhaba diyin.. ! :D

Merhaba Janlarim Benim

• quote:

Aşklarıma merhaba diyin.. ! :D

Merhaba asklari
    Gule gule kullanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anebus kullanıcısına yanıt
    Doğrudur kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.