Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ürüne gidip te 50 liralık tripod almak nedir ? tripod dediğin demir gibi saglam olacak. bir milim bile oynamaz benim ki misal. azcık kıyacaksınız hocam 100 liradan asagı tripod alınma hele zoom lens taktıgını düşün bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

16 GB c10 sandisk almistim bozuk çıktı.
    2 adet 8 gb mantıklı geldi. Onerin icin tesekkur ederim.
    8 gb sandisk alcam 2 tane. Peki clas 10 olmasından başka bir ozellik aramalimiyim ?

class 10dan çok okuma yazmasına bakmalısın dostum. 30mb/s de clas 10 olarak geçiyor. 20 mb de. sen class 10 a bakma okuma yazmasına bak. yüksek video çekiceksen yani 60 fps gibi 30dan yukarı olması lazım. istersende 94 mb lıkda alabilirsin. bilgisayara kopyalamak için iyi olur. sandisk 8 gb Class 10 30mb/s candırr :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

arkadaşlar bu ürüne gidip te 50 liralık tripod almak nedir ? tripod dediğin demir gibi saglam olacak. bir milim bile oynamaz benim ki misal. azcık kıyacaksınız hocam 100 liradan asagı tripod alınma hele zoom lens taktıgını düşün bir de.

aynen dediğin gibi arkadaşım. ama bazı arkadaşlar çok prof çekmiyorlar yani mesela benim gibi 300mm takıp macro sivrisinek gözü çekmiyorlar :D normal bişey çekiyorlar hani sabit dursa yeterli mantığındalar o yüzden 50 60 lık bişey yeter ama dediğin gibi macrolarda uzun pozlamalarda hele 300 mm gibi zoom lesnlerde (ıs yoksa bide..) kesinlikle iyi bir tripod şart :)
  • arkadaşlar yazamadığım için kusura bakmayın. Çok zorlu bir vize haftasından geçtim. Graik okuduğum için bütün öevlerim vizelerim hep çizimler üzerine. o yüzden gece 2 3 sabah 7 full çalıştığım için girme fırsatım olmadı. Vizelerim bitti hafta sonu 2 günlük bir tatilim var ve ardından yine 1 1.5 aylık ödevlerim başlıyor. Vakit buldukça girmeye çalışıcam. Herkese bol çekimler.. :)
  • Selam arkadaslar. Ozphoto kolay gelsin dostum sana bende basladim cizimlere bazen cok SIKICI oluyo yap ciz bitmiyo yav

Gencler size cok kiyak bi soru sorucam;
    Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD (Canon) sizce nasil?
    Tamron 17-50 ve Tamron 70-300 2 lens almayi dusunuyordum onun yerine 18-270 alsam iyimi yapmis olurum kotumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByCeLLaT kullanıcısına yanıt
    sana kesinlikle tavsiyem 2 lens al,aralık fazla olursa fazla optik eleman araya girer,fazla optik eleman kalitenin düşmesi demek,18mm de köşe kararması demek,kromatik abresyon demek,af de yavaşlılık,af yanlışlığı af kararsızlığı demek,,

270/18=15
    50/17=2.941..
    300/70=4285..

(bölümler Xzoom değeridir Xzoom ne kadar az olursa o kadar kaliteli olur lens,mesela en keskin ve kaliteli lensler genellikle prime lenslerdir,)kaliteyi geç af yavaşlılığı çok kötü birşey kesinlikle 2 lens al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenkirpici -- 17 Kasım 2013; 13:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

sana kesinlikle tavsiyem 2 lens al,aralık fazla olursa fazla optik eleman araya girer,fazla optik eleman kalitenin düşmesi demek,18mm de köşe kararması demek,kromatik abresyon demek,af de yavaşlılık,af yanlışlığı af kararsızlığı demek,,

270/18=15
    50/17=2.941..
    300/70=4285..

(bölümler Xzoom değeridir Xzoom ne kadar az olursa o kadar kaliteli olur lens,mesela en keskin ve kaliteli lensler genellikle prime lenslerdir,)kaliteyi geç af yavaşlılığı çok kötü birşey kesinlikle 2 lens al

Bahsettigin olay bunun gibi biseymi?
     CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

Birde ben gokyuzu (ay ve yildiz) fotograflarini cekmek istiyorum onerin tek olculu lenslermi? Yoksa degisik acili lenslermi?

Mesela tamron 70-300 ile cekilmis bi foto;
     CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

Bunun gibi fotograflar cekmek istiyorumda

• ByCeLLaT kullanıcısına yanıt
    ay fotoğrafları dar açıda çekilir,astronomi fotoğrafları genellikle geniş açıda çekilir,tamron 17-50mm astronomi ihtiyacınızı karşılar,70-300 ay fotoğrafı ihtiyacınızı karşılar.
    18-270 i unutun bence astronomi fotoğrafı ile ilgili bilgi almak isterseniz imzamda link var
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

ay fotoğrafları dar açıda çekilir,astronomi fotoğrafları genellikle geniş açıda çekilir,tamron 17-50mm astronomi ihtiyacınızı karşılar,70-300 ay fotoğrafı ihtiyacınızı karşılar.
    18-270 i unutun bence astronomi fotoğrafı ile ilgili bilgi almak isterseniz imzamda link var

Suanda mobildeyim o yuzden imzani goremiyorum. Yarin aksama anca gecerim pc basina o zaman incelerim

• @ozphoto 2 ad. 8 gb 30/ms SanDisk aldım senin tavsiyenile tsk ederim.

Bu arada 5TL DEGIL 10 TL verdim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

@ozphoto 2 ad. 8 gb 30/ms SanDisk aldım senin tavsiyenile tsk ederim.

Bu arada 5TL DEGIL 10 TL verdim :))

hayırlı olsun dostum. hatırlayamadım acaba neye 5 lira demiştim ? :D
  • arkadaşlar, canon 60 d nin en son sürümü nedir?
  • Merhaba,

3000 TL civarı bütçe ile Canon Eos 60d ve lens almayı düşünüyorum.

Öncelikle makine olarak doğru bir tercih mi yoksa farklı bir model önerir misiniz?

2 farklı çekim amacı olacak, biri makro çekim diğeri de doğa fotoğraflama.

Lens olarak aşağıdaki üçlü uygun mudur, ayrıca uygun fiyatlı makro lens öneriniz var mıdır?

Canon 55-250mm F/4-5.6 Is Iı Zoom Lens
    Canon 18-55 Is
    Canon Lens Ef 50/1,8 Iı

Şimdiden teşekkürler.
  • tesla1907 T kullanıcısına yanıt
    60D+100mm f/2.8 Macro(Non L)+50mm 1.8,+17-50 f/2.8

böyle bir set alırsanız çok ta iyi olur
    100mm-makro-portre
    50mm portre
    17-50 genel kullanım
  • arkadaslar merhabalar bende canon 60d alıp sizlerin aranıza katılmak istiyorum. uzun süredir araştırıyorum ve sonunda n11.com da 60d 18-135 IS lensle birlikte 2249 tl ye buldum. fakat bu işlerle daha önceden uğraşmadığım için fiyatlar hakkında bi bilgim yok. sizlerden rica etsem özelliklede deneyimli arkadaşlardan n11.com dan ürünü inceleyebilir misiniz? üründe bi sıkıntı yoksa bugün almak istiyorum. yardımlarınız için teşekkürler.
  • millet beni duyan yok mudur ya. insanlık öldü mü yoksa :) bi yardım edin şu kardeşinize
  • Arkadaşlar makinemi satmayı düşünüyorum Canon 60d + 18-135 kit + 50 mm + tepe flaşı + uv + cp filtre.
    Fiyat olarak 2000 lira düşünüyorum, düşünen olursa pm atabilir.
  • 60D, 17-40 lens ve 2 ad 8 GB Kart aldım.
    Sindi ne yaoman lazım
    (Hic bir ayar bilmiyorum )

• kardeş hayırlı olsun kaç paraya nereden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankaci01

millet beni duyan yok mudur ya. insanlık öldü mü yoksa :) bi yardım edin şu kardeşinize

arkadaslar yok mu allahın bi canlı kulu bana yardımcı olacak. canon 60d yi en güvenilir nereden alabilirim. yardımlarınızı acilen bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.