Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozphoto

quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Herkese merhaba. Makineyi bu aralar kullanmiyordum. Okullar açıldı projelerimiz başladı kullanmaya başlıyorum. Şöyle bir sorun tespit ettim. Makine kapali pil full dolu ve pil yuvasında takılı bir kenarda duruyor 5 gün sonra makine açılmıyor pil bitmiş oluyor. Sizce normal mi bu durum ? Kullanmadığım zaman pili dışarıda mı bırakmalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun benim 60D'de de mevcut pili yuvasından çıkarmazsam makine kapalı olsa bile pili yiyor ilk günden beri böyle sıfır almıştım

Bu arada bu aralar ekran dönünce ekrandaki görüntü dönmemeye başladı önceden bir iki denemede dönüyordu ama artık hiç dönmüyor Canon servis yolları gözüktü sanırım makine evden 1-2 kere anca çıkmış olmasına bir yere düşmemiş olmasına rağmen ilginç bir sorun

Arkadaşım döner ekran olduğu için film kırılma sorunları oldukça oluyor. Sanırım filmlerde bir sorun var bir göster derim orjinala garantisi varsa sanırım garantiye giriyor diye biliyorum :)

Garantisi yok hocam yurt dışından almıştım ücreti neyse vereceğiz artık ama sanmıyorum ücret alacaklarını ekranı kırmadan içerideki filmi kırmak imkansız zaten

• Deagles48 D kullanıcısına yanıt
    evet bi video izledim ışıkları gördüm benimki hiç durmadan yanıp sönüyor normalinden farklı yani. arıza bildirimi yaptım geri dönmelerini bekliyorum inşallah hemen hallederler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhaba. Makineyi bu aralar kullanmiyordum. Okullar açıldı projelerimiz başladı kullanmaya başlıyorum. Şöyle bir sorun tespit ettim. Makine kapali pil full dolu ve pil yuvasında takılı bir kenarda duruyor 5 gün sonra makine açılmıyor pil bitmiş oluyor. Sizce normal mi bu durum ? Kullanmadığım zaman pili dışarıda mı bırakmalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun benim 60D'de de mevcut pili yuvasından çıkarmazsam makine kapalı olsa bile pili yiyor ilk günden beri böyle sıfır almıştım

Bu arada bu aralar ekran dönünce ekrandaki görüntü dönmemeye başladı önceden bir iki denemede dönüyordu ama artık hiç dönmüyor Canon servis yolları gözüktü sanırım makine evden 1-2 kere anca çıkmış olmasına bir yere düşmemiş olmasına rağmen ilginç bir sorun

Arkadaşım döner ekran olduğu için film kırılma sorunları oldukça oluyor. Sanırım filmlerde bir sorun var bir göster derim orjinala garantisi varsa sanırım garantiye giriyor diye biliyorum :)

Garantisi yok hocam yurt dışından almıştım ücreti neyse vereceğiz artık ama sanmıyorum ücret alacaklarını ekranı kırmadan içerideki filmi kırmak imkansız zaten

ücret konusuna bişey diyemem de, ekranı kırmadan neden imkansız olsun ? :D bu heryerde böyledir.. Kaydıraklı telefon kullanmadın mı hiç ? yukarı aşağıya yukarı aşağıya film belli bir süre kırılıyor. Genelde hayyam tarafında sor derler zaten 600 ve 60d kullanıcıların en çok karşılaştıkları sorun (diye biliyorum.) kaydıraklı telefon kullananlarda ekranı kırmadan sürekli filmleri kırıyorlar :) Telefoncular falan paso ekran filmine çalışıyorlar :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ücret konusuna bişey diyemem de, ekranı kırmadan neden imkansız olsun ? :D bu heryerde böyledir.. Kaydıraklı telefon kullanmadın mı hiç ? yukarı aşağıya yukarı aşağıya film belli bir süre kırılıyor. Genelde hayyam tarafında sor derler zaten 600 ve 60d kullanıcıların en çok karşılaştıkları sorun (diye biliyorum.) kaydıraklı telefon kullananlarda ekranı kırmadan sürekli filmleri kırıyorlar :) Telefoncular falan paso ekran filmine çalışıyorlar :D

İmkansız derken benim ekranı kırmadan veya içini açmadan filmi bilerek kırmam imkansız demek istedim ve eğer benim exstrem müdahalem harici film kendi kendine kırılıyor ise sorun Canon'un uyduruk mazemesindendir ve onların suçudur açıkcası ürünün garantisi hala devam ediyor olsaydı bir kuruş alamazlardı benden cok sık ve sert koşullarda kullanmadığım ve bu cihazların fiyatlarını göz önüne aldığımızda böyle bir sorun olması ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya biraz karismis gibi olucam ama Canon'un kalitesiz malzeme kullanimi ile alakasi yoktur. En saglam urun bile zamanla yipranma yapar ve kopmalar erimeler baslar. Kizakli telefonda cok aci cektim

Birde sorum olucakti ama 60D ile Slow Motion Video kaydi yapma sansimiz varmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmkansız derken benim ekranı kırmadan veya içini açmadan filmi bilerek kırmam imkansız demek istedim ve eğer benim exstrem müdahalem harici film kendi kendine kırılıyor ise sorun Canon'un uyduruk mazemesindendir ve onların suçudur açıkcası ürünün garantisi hala devam ediyor olsaydı bir kuruş alamazlardı benden cok sık ve sert koşullarda kullanmadığım ve bu cihazların fiyatlarını göz önüne aldığımızda böyle bir sorun olması ilginç

Dostum canon un uyduruk malzemesi diye bişey yoktur. Adamlar milyon dolarlık yat yapıyorlar su çeliği bile aşındırdığı için 60d nin öner ekranının kırılması hiç bişey. Canon onu altındanda yapsada sürekli döndüğü için engelliyemez dandikliğinden değil fizik kuralları böyle olduğu için bu şekildedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Konuya biraz karismis gibi olucam ama Canon'un kalitesiz malzeme kullanimi ile alakasi yoktur. En saglam urun bile zamanla yipranma yapar ve kopmalar erimeler baslar. Kizakli telefonda cok aci cektim

Arkadaşım evet vardır 60d 60fps çekim yapabilmektedir. Öncelikle hafıza kartının okuma yazma hızı 30mb/s den fazla olmalıdır ve içi boş olmalıdır. Çok fazla veri gönderdiği için 30dan az ve içi dolu olursa otomatik video duruyor. Bende 30 var yani 30mb/s içi boşken çekebiliyorum biraz dolu olsun durduruyor. Şimdi kartın hızlı ise; video moduna alın q tuşu ile ekrandaki seçenekleri aktif hala getirin ve en altdaki "video size" diye isimlendirdiğim bi yer var burdan kaç P ve kaç FPS çekiceğini ayarlıyabiliyorsun. orada 1080p 24 fps yazar sonra yanlış hatırlamıyorsam 30fps de var. fps yi ne kadar artdırırsan saniye basına düşen kare sayısını artdırmış yani slow monitions çekmiş olursun. 60fps de 720p çekebilirsin o ayara al ve videonu çekmeye başla. Sonra videoyu izlemek istediğin zaman play yerine slow monitions yada ağır çekim oynat tarzında bi seçenek var video playın hemen yanında olan, ona bas sağ üstde tırnaklar çıkar o oynatma hızını belirler. en sola çek ve ağır çekim izle. :D

• quote:

quote:

Konuya biraz karismis gibi olucam ama Canon'un kalitesiz malzeme kullanimi ile alakasi yoktur. En saglam urun bile zamanla yipranma yapar ve kopmalar erimeler baslar. Kizakli telefonda cok aci cektim

Arkadaşım evet vardır 60d 60fps çekim yapabilmektedir. Öncelikle hafıza kartının okuma yazma hızı 30mb/s den fazla olmalıdır ve içi boş olmalıdır. Çok fazla veri gönderdiği için 30dan az ve içi dolu olursa otomatik video duruyor. Bende 30 var yani 30mb/s içi boşken çekebiliyorum biraz dolu olsun durduruyor. Şimdi kartın hızlı ise; video moduna alın q tuşu ile ekrandaki seçenekleri aktif hala getirin ve en altdaki "video size" diye isimlendirdiğim bi yer var burdan kaç P ve kaç FPS çekiceğini ayarlıyabiliyorsun. orada 1080p 24 fps yazar sonra yanlış hatırlamıyorsam 30fps de var. fps yi ne kadar artdırırsan saniye basına düşen kare sayısını artdırmış yani slow monitions çekmiş olursun. 60fps de 720p çekebilirsin o ayara al ve videonu çekmeye başla. Sonra videoyu izlemek istediğin zaman play yerine slow monitions yada ağır çekim oynat tarzında bi seçenek var video playın hemen yanında olan, ona bas sağ üstde tırnaklar çıkar o oynatma hızını belirler. en sola çek ve ağır çekim izle. :D

Vay caninaa hemen yapmak istiyorum bi tane hafiza karti alip. 45mb/s okuma 32gb ler 99 tl sizce fazlami normal mi bilgim yokta bu konuda

• Kameralarını ne exstrem koşullarda kullanan insanlar tanıyorum ve yinede uzun seneler çalışmayı sürdürüyor bu cihazlar bu yandan bir sorun yok zaten ancak şu dönebilen ekranlarda Canon'un yeterince iyi olmadığı yada yeterince test etmediğini düşünüyorum bence bu Canon'un hatasıdır hadi her gün dışarıda video çeksem sürekli ekran ile oynasam toz yağmur demeden çalışsam neyse'de henüz 1 senelik ve hiç bir zor duruma maruz kalmamış makinelerin böyle basit sorunlar çıkarması doğru değil en son sürgülü telefonum N95'idi ve 4 sene ne film nede başka bir arza vermeden çalıştı'ki bunları kameralar ile kıyaslamamak lazım ben haftada 10 kere ancak kullanıyorum'dur kameramı ancak bir cep telefon kızağı günde yüzlerce defa açılıp kapanabilir demek'ki yeterince uğraşılırsa oluyormuş ha ancak Canon'un kullandığı mazemenin yapısı gereği erken bozuluyor olabilir buda fiziğe uyar tabi Canon burada biraz işi baştan savma yapmış ve yeterince test edilmediği belli üretim sürecini hızlandırmak için olabilir Canon'un ilk dönebilen ekranlı modeli olan 60d'de ve onunda getirdiği tecrübesizlik'de olabilir 70D ve 600D'de düzeltilmiş'de olabilir bu sorun sadece bana'da denk gelmiş olabilir bilmiyorum ekipmanım yedek parçam olsa açıp bakardım kameraya Canon'a gönderdiğim ürün 1-2 hafta orada kalması muhtemelen

Slow Motion hakkında 60Fps pek yüksek bir değer değil en azından milyarlık makineler için bugün iPhone bile 120fps çekebiliyor bazı telefonlar 4K çekim yapabiliyorlar bile Galaxy Note 3 gibi 60fps'de yapılan bir video'da ben after effects'de twixtor ile pek bir performans alamadım istediğim ölçüde yavaşlatamadığım için ben biraz ileri gitmişte olabilirim 120 veya 200fps tatmin edici sonuçlar verirdi bu arada hafıza kartı konusunda okuma hızına fazla takılmayın yazma hızına önem verin 60D'ye ancak microsd takabiliyorsunuz zaten burada en son Class 10 kartlar devreye giriyor bunlarda en fazla 20/18 MB/s'ye kadar okuyup yazabiliyorlar tabi karttan karta değişebilir ufak hız değişiklilikleri olabilir ancak pek bir seçeneğiniz bulunmuyor Class 10 32gb veya 64gb' bir kart ulaşabileceğiniz en son nokta olmalı MicroSD'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 24 Ekim 2013; 18:49:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

bir şeyi merak ediyorum; 2-3 bine profosyonel makina almak artık çok mantıklı gelmiyor bana. bakıyorsun adam almış 2 bine ipone ya da galaxi süper fotolar çekiyor, paylaşıyor, aynı zaman da telefon navigasyon olarak kullanıyor.
    merak ettiğim bu kadar paraya değecek profosyonel makinaların artıları nedir ?
    cehaletimi bağışlayın ama mesela ıpone 4s ile canon 60 D'yi bi karşılaştırabilir miyiz acaba ?
    Önümüzdeki yaz bi karadeniz turu planlıyorum ve kesinlikle iyi bir makinayla gitme düşüncesindeyim. elimdeki 200 tl lik makina çok yetersiz kalıyor.

Arkadaşım gözünü seviyim böyle bir soru olur mu ya ? Tamam hadi grubda hiç bilmeyen arkadaşlar var sakin sakin anlatıyoruz ama böyle soru çok mantıksız. Süper pozlar çekiyor dediğin o telefonun ekranının çok iyi olmasından kaynaklanıyor. Yani bi dslr ile telefon tartışmasız karşılaştırılmaz. Sen hiç bir girşi seviyesi dslr falan kullandın mı ? yada ne kadar anlatsak boşa olur bi teknosaya falan gidip çalışan bir 60d incele derim. Karar senin.

en son üniversitede zenit 122 kullanmıştım. çok zordur o makinayla anlaşmak ama iyi kareler de yakalıyordum.
    neyse ben sormamış olayım. zaten bi cevap veren de yok.

• quote:

Kameralarını ne exstrem koşullarda kullanan insanlar tanıyorum ve yinede uzun seneler çalışmayı sürdürüyor bu cihazlar bu yandan bir sorun yok zaten ancak şu dönebilen ekranlarda Canon'un yeterince iyi olmadığı yada yeterince test etmediğini düşünüyorum bence bu Canon'un hatasıdır hadi her gün dışarıda video çeksem sürekli ekran ile oynasam toz yağmur demeden çalışsam neyse'de henüz 1 senelik ve hiç bir zor duruma maruz kalmamış makinelerin böyle basit sorunlar çıkarması doğru değil en son sürgülü telefonum N95'idi ve 4 sene ne film nede başka bir arza vermeden çalıştı'ki bunları kameralar ile kıyaslamamak lazım ben haftada 10 kere ancak kullanıyorum'dur kameramı ancak bir cep telefon kızağı günde yüzlerce defa açılıp kapanabilir demek'ki yeterince uğraşılırsa oluyormuş ha ancak Canon'un kullandığı mazemenin yapısı gereği erken bozuluyor olabilir buda fiziğe uyar tabi Canon burada biraz işi baştan savma yapmış ve yeterince test edilmediği belli üretim sürecini hızlandırmak için olabilir Canon'un ilk dönebilen ekranlı modeli olan 60d'de ve onunda getirdiği tecrübesizlik'de olabilir 70D ve 600D'de düzeltilmiş'de olabilir bu sorun sadece bana'da denk gelmiş olabilir bilmiyorum ekipmanım yedek parçam olsa açıp bakardım kameraya Canon'a gönderdiğim ürün 1-2 hafta orada kalması muhtemelen

Slow Motion hakkında 60Fps pek yüksek bir değer değil en azından milyarlık makineler için bugün iPhone bile 120fps çekebiliyor bazı telefonlar 4K çekim yapabiliyorlar bile Galaxy Note 3 gibi 60fps'de yapılan bir video'da ben after effects'de twixtor ile pek bir performans alamadım istediğim ölçüde yavaşlatamadığım için ben biraz ileri gitmişte olabilirim 120 veya 200fps tatmin edici sonuçlar verirdi bu arada hafıza kartı konusunda okuma hızına fazla takılmayın yazma hızına önem verin 60D'ye ancak microsd takabiliyorsunuz zaten burada en son Class 10 kartlar devreye giriyor bunlarda en fazla 20/18 MB/s'ye kadar okuyup yazabiliyorlar tabi karttan karta değişebilir ufak hız değişiklilikleri olabilir ancak pek bir seçeneğiniz bulunmuyor Class 10 32gb veya 64gb' bir kart ulaşabileceğiniz en son nokta olmalı MicroSD'de

Denk gelmişte olabilir arkadaşım elbet böyle elektronik şeylerde binde 1 olsada kolay bozulmalar oluyor. belki öyle bişey denk gelmiş olabilir. Bu 60fps konusundada bence canon için 60fps i bırak video çekme özelliği olması bile saçma. Vİdeo makinesi değil fotoğraf makinesi sonuçta. Pentax gibi makineler direk fotoğraf makinesi olduğu için video modu yok diye biliyorum. Bence canonlardada olmaması gerekir bence öyle. Tahminimce canon videoya fazla özen göstermiyor hani videoda çekebiliyor desinler diye var e ondada 200 fps koyup ne yapıcak. (Diye düşünüyorum.) Micro sd değil normal sd takılıyor. Yani adaptörlede micro takılır ama normal sd takılıyor. sd kartlardada 94mb/s var. Benimkisi mesela 30mb/s video ve foto transferinde zaten test ettim o değerlere kadar çabiliyor.

• Bendeki tüm kartlar microsd olduğu ve adaptorle kullandığım için bir anda normal sd kartları unutmuşum dediğiniz doğru kesinlikle normal sd kartlar cok daha hızlı olmalılar bu arada bu cihazların video yetenekleri küçümsenemeyecek kadar iyi youtuber denilen kişilerin hepsi video için 5D Mark 2-3 lerini glidecam'ler ile combine edip cok başarılı videolar yapıp youtube'dan paraları götürüyorlar çünkü bu cihazlar Profesyonel video kameraları kadar büyük ağır.ve pahalı değil kalite olarak neredeyse onlar kadar iyi ve steadycam denilen kamera stabilizatorleri'de özellikle glidecam markası bu konuda gercekten iyi neredeyse titreşimin hepsini emiyor ve ortaya düşük bir bütçe ile çok profesyonel sonuçlar alabileceğiniz bir ekipmanınız oluyor geri kalan her şey ise sizin onunla ne yapacağınız ve video işinde kesinlikle Canon tercih edildiğini görüyorum 1 tane Nikon makine görmedim henüz ama kesinlikle üzerine gidilmeli bu cihazlar fotograf yanında video olarak'da cok iyi bir potansiyele sahipler ve video kamera olarak'da kullanan ınsanlarda az değil bir ara şu glidecam'lerden bir tane bende alacağım kamerayı elinize alarak çektiğiniz video ne kadar iyi olursa olsun titreşim herseyi berbat ediyor çünkü

Dostum bu arada tripod tavsiyesinde bulunurmusun internette çoğunluk manfrotto diyor ben çok da ağır olmayan ancak üzerine slider vb seyler takabilecegim makro çekerken bana yardımcı olacak opsiyonlari sunan bir tripod arıyorum ileride daha ağır 5D gibi makinelere gecersemde beni yarı yolda bırakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 25 Ekim 2013; 13:32:38 >

• 60 fps ile cekim yaptim pek istedigim sonucu alamadim ya

• quote:

Bendeki tüm kartlar microsd olduğu ve adaptorle kullandığım için bir anda normal sd kartları unutmuşum dediğiniz doğru kesinlikle normal sd kartlar cok daha hızlı olmalılar bu arada bu cihazların video yetenekleri küçümsenemeyecek kadar iyi youtuber denilen kişilerin hepsi video için 5D Mark 2-3 lerini glidecam'ler ile combine edip cok başarılı videolar yapıp youtube'dan paraları götürüyorlar çünkü bu cihazlar Profesyonel video kameraları kadar büyük ağır.ve pahalı değil kalite olarak neredeyse onlar kadar iyi ve steadycam denilen kamera stabilizatorleri'de özellikle glidecam markası bu konuda gercekten iyi neredeyse titreşimin hepsini emiyor ve ortaya düşük bir bütçe ile çok profesyonel sonuçlar alabileceğiniz bir ekipmanınız oluyor geri kalan her şey ise sizin onunla ne yapacağınız ve video işinde kesinlikle Canon tercih edildiğini görüyorum 1 tane Nikon makine görmedim henüz ama kesinlikle üzerine gidilmeli bu cihazlar fotograf yanında video olarak'da cok iyi bir potansiyele sahipler ve video kamera olarak'da kullanan ınsanlarda az değil bir ara şu glidecam'lerden bir tane bende alacağım kamerayı elinize alarak çektiğiniz video ne kadar iyi olursa olsun titreşim herseyi berbat ediyor çünkü

Dostum bu arada tripod tavsiyesinde bulunurmusun internette çoğunluk manfrotto diyor ben çok da ağır olmayan ancak üzerine slider vb seyler takabilecegim makro çekerken bana yardımcı olacak opsiyonlari sunan bir tripod arıyorum ileride daha ağır 5D gibi makinelere gecersemde beni yarı yolda bırakmasın

Evet dostum kullanan çok ama yine diyorum bu makinelerde video olması saçmaaaa !!!! :D :D
    Bu arada ağırlığına bakma hafif olsun diye alıyosun bi b*ka benzemiyor hergün lanet ediyosun. atıyorum makineti tam ufuk çizgisine göre ayarlıyığ vidalıyorsun tripotu bırakıyorsun 2 3 cm ağırlıktan dolayı kafa aşağıya eniyor. ağırlıkdan dolayı esniyor yani. Tripodu bırakana kadar anlıyamıyorsun nerede duracağını bu sefer kafayı biraz yukarı kaldırıp sıkıştırıp bırakıyorsun öyle rast gele ufuk çizgizini tutdurmaya calışıyorsun. Bide hareket çubuğunu açsan bile esnek olarak sağ sola yukarı aşağıya döndüremiyorsun mesela ağaşıya indirceksin ayarı açık olsa bile dandik plastik ve dandik mekanizma yüzünden olmuyor. Birazcık kuvvet uyguluyorsun ama inmiyor biraz daha biraz daha derken bu sefer birden iniyor 50 100 liaraya kadar olan şeyler bu şekilde markaya görede değişebilir tabi. taşırken 3 kilo fazla oluyor ama fotoğraf çekerken kolaylaık olarak kat kat fark ediyor.. Hem ağır bodye geçicem diyorsun makineyi tehlikeye atmak istemezsin dimi. Bak aklında canlandır. tripoda koydun makineyi ve 15 metre uzağa gittin tam foto çekilmesini beklerken rüzgar esmeye başladı ve tripod ağır ağır devrilmeye başladı o anki kurkuyu düşün.. :D ona göre git 3 kilo ağırını al kafan rahat olsun :D

• quote:

60 fps ile cekim yaptim pek istedigim sonucu alamadim ya

Dostum afeter effeck (yanlış yazdımsada sen anladın :D ) gibi programlardan time atabilirsin. iyi sonuçlar alırsın hiç olmadı windows movie makerdan hızını düşür ve kaydet öyle izle. Movide maker açıkken istediğin sonuç olmaz kaydetdiğin zaman anlarsın. Bi dene.
  • quote:

Bak aklında canlandır. tripoda koydun makineyi ve 15 metre uzağa gittin tam foto çekilmesini beklerken rüzgar esmeye başladı ve tripod ağır ağır devrilmeye başladı o anki kurkuyu düşün.. :D 

icim ciz etti sanki ya bi anda paraciklar gecti gozumun onunden

• quote:

quote:

Dostum afeter effeck (yanlış yazdımsada sen anladın :D ) gibi programlardan time atabilirsin. iyi sonuçlar alırsın hiç olmadı windows movie makerdan hızını düşür ve kaydet öyle izle. Movide maker açıkken istediğin sonuç olmaz kaydetdiğin zaman anlarsın. Bi dene.

After Effect demis var sayip geciyorum

Benim evdeki makina kaldirabilirmi bilmiyorum ama denemek lazim.

Bide youtubede adam 60d ile slow motion yapmis ama seside geliyodu benim cektiklerimden neden gelmiyo? Mesela adam aooww diyo uzatilmis ve yavaslatilmis halini siz dusunun

• quote:

quote:

Bak aklında canlandır. tripoda koydun makineyi ve 15 metre uzağa gittin tam foto çekilmesini beklerken rüzgar esmeye başladı ve tripod ağır ağır devrilmeye başladı o anki kurkuyu düşün.. :D 

icim ciz etti sanki ya bi anda paraciklar gecti gozumun onunden

Ve mutlu sonn :D :D arkadaşım grafik tasarım okuyorum ve temek fotoğraf dersim var. Öğretmemiz tam 10 yıllık fotoğrafçı. sınıfta oders anlatırken asistanı gibiyim bana sürekli bişeyler falan soruyor yardım ediyorum neyse dersi anlatıcak benim makineyi verdim ona kullanıyor falan bi anda çat kütt patt diye bi ses geldi benimde arkam dönük eyvahhh dedim sınıfta bi sessizlik :D :D tahmin et ne oldu ??? :D 10 yıllık fotoğrafçı adam makineyi tripoda takarken düşürmüş :D :D bi baktım hocanın eli ayağı titriyor hocam dedim korkmayın 60d bu 550ye benzemez falan :D Her ne kadar tripodun iyi olsada takmasını bilicen hacı :D :D 60d magnezyum kasa hic bi problem yok çatır çatırr :D :D

• quote:

quote:

quote:

After Effect demis var sayip geciyorum

Benim evdeki makina kaldirabilirmi bilmiyorum ama denemek lazim.

Bide youtubede adam 60d ile slow motion yapmis ama seside geliyodu benim cektiklerimden neden gelmiyo? Mesela adam aooww diyo uzatilmis ve yavaslatilmis halini siz dusunun

dostum muhtamelen senin makinenin sesi kapalı açık ise, bi after efeck indir ordan herşeyi yaparsın çoğu film falan orada montajlanıyor orada efeck koyuluyor falan dene internetten araştır derim :)

• Sesi acikti onada dikkat ettim. O zaman normal videoyu yavaslatcaz program sayesinde o zamanda sesi yavaslar herhal

Bende Grafim Tasarimi okuyom hepte okuycam sevdim bolumu eglenceli zevkli bolum
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.