Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radres108

Merhaba arkadaşlar ben de bu gün itibarı ile canon 60D sahibi oldum daha önce ki makinam nex 5R idi umarım iyi bir karar vermişimdir makinamı sattığımdan beri hep makina alıcam dedim ama bir türlü alamadım canon 700D ile 60D ve nikon D7000 Arasında çok gittim geldim sonunda bu gün hayyam pasajından gittim 60D 18-55 IIS Lensi ile Aldım Satıcı arkadaş sağ olsun bayağı bir yardımcı oldu şimdi bu makinanın kullanma kulavuzu lazım bana :) Umarım güzel fotoğraflar çekerim ve nex 5 i bana aratmaz

Hocam hayırlı olsun umarım işini görür ki görüceğinden çok çok eminim. :) Tekrardan hayırlı olsun bol çekimler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Merhaba arkadaşlar ben de bu gün itibarı ile canon 60D sahibi oldum daha önce ki makinam nex 5R idi umarım iyi bir karar vermişimdir makinamı sattığımdan beri hep makina alıcam dedim ama bir türlü alamadım canon 700D ile 60D ve nikon D7000 Arasında çok gittim geldim sonunda bu gün hayyam pasajından gittim 60D 18-55 IIS Lensi ile Aldım Satıcı arkadaş sağ olsun bayağı bir yardımcı oldu şimdi bu makinanın kullanma kulavuzu lazım bana :) Umarım güzel fotoğraflar çekerim ve nex 5 i bana aratmaz

Hayırlı olsun... Hoş geldiniz ayrıca :) Epeydir sesiniz çıkmıyordu. 60D Türkçe kullanım kılavuzu .pdf olarak buradan ulaşabilirsiniz...
    http://fotoptik.blogspot.com.tr/2013/05/canon600d-650d-nikon-d5200-turkce.html

Aylardır alamadım makinamı en sonunda bu 18-55 IS ile 60 De aldım hocam inşallah nex 5R ki gibi keskin fotolar bulurum kit lens olarak bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm fiyat ucuz geldiği için benim istediğim lens çünkü tamaron 17-50 f2 ve canon 50 1.8 pdf süper oldu teşekkürler şimdi hepsini bastırıcam :) aldım makinayı eve bıraktım iş e geldim :) ama aklım makinada 1 yıl garanti verdi makina üretim yeri japonya bakalım ilerleyen zamanlar da nasıl fotoğraf yakalıycam hocam buradan artık paylaşırım fotoğrafları

flickr'a yükleyin , orada forumda paylaşım kodu var, kopyala-yapıştır burada paylaş o kadar !..

• Çok Teşekkürler hocam inşallah bol bol çekimler yapıcam kendimi alıştırıcam sonra lens alıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun... Hoş geldiniz ayrıca :) Epeydir sesiniz çıkmıyordu. 60D Türkçe kullanım kılavuzu .pdf olarak buradan ulaşabilirsiniz...
    http://fotoptik.blogspot.com.tr/2013/05/canon600d-650d-nikon-d5200-turkce.html

Aylardır alamadım makinamı en sonunda bu 18-55 IS ile 60 De aldım hocam inşallah nex 5R ki gibi keskin fotolar bulurum kit lens olarak bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm fiyat ucuz geldiği için benim istediğim lens çünkü tamaron 17-50 f2 ve canon 50 1.8 pdf süper oldu teşekkürler şimdi hepsini bastırıcam :) aldım makinayı eve bıraktım iş e geldim :) ama aklım makinada 1 yıl garanti verdi makina üretim yeri japonya bakalım ilerleyen zamanlar da nasıl fotoğraf yakalıycam hocam buradan artık paylaşırım fotoğrafları

flickr'a yükleyin , orada forumda paylaşım kodu var, kopyala-yapıştır burada paylaş o kadar !..

flickr' şifre felan aklımda kalmadı ama yarın iyice bir bakıyım şu flickr' a eski fotolarıma da yükleyip direk burdan lik veririm hocam inşallah aynalı beni mutlu eder

• quote:

flickr' şifre felan aklımda kalmadı ama yarın iyice bir bakıyım şu flickr' a eski fotolarıma da yükleyip direk burdan lik veririm hocam inşallah aynalı beni mutlu eder

Aynalı kemer ince bele !.. Bu can kurban tatlı dile . . .
    Flickr candır. Ben 3 hesap açtım oradan kendime 3 terabyte harddisk kaç papel ?! Harddisk'inin bile bozulma ihtimali var üstelik. Kim sana çok daha uzun süreli ve sağlam bi şekilde bu verileri saklama garantisini ücretsiz verir ! Benim 2006'da yüklediğim fotolarım var flickr'da ! 8 yıllık !.. Hangi harddisk, hangi CD kalırdı bu süre zarfında ?

• quote:

quote:

Aynalı kemer ince bele !.. Bu can kurban tatlı dile . . .
    Flickr candır. Ben 3 hesap açtım oradan kendime 3 terabyte harddisk kaç papel ?! Harddisk'inin bile bozulma ihtimali var üstelik. Kim sana çok daha uzun süreli ve sağlam bi şekilde bu verileri saklama garantisini ücretsiz verir ! Benim 2006'da yüklediğim fotolarım var flickr'da ! 8 yıllık !.. Hangi harddisk, hangi CD kalırdı bu süre zarfında ?

O zaman bir Flickr hesabı daha gözüktü benim için bu sefer 60D ile döktürücem ohh beag özlemişim forumu wallahi

• Herkese merhabalar.Dslr e geçmeyi düşünüyorum.Daha öncesinde dslr tecrübem yok.Ama olmuşken iyisi olsun diyorum.Arkadaşları ve manzara çekmek için düşünüyorum.2. el alacağım.Alacağım makina kaç tl aralığında olmalı.Tavsiye eder misiniz?60D den memnunmsunuz?Artı ve eksi yönleri nelerdir?Alırken neye dikkat edeyim?
  • selamlar yeni üyeyim.
    1 hafta içinde 60d tamron 17-50 vc-non almak istiyorum ama endişelerim var.İnternetteki fotoğraflara bakıyorum hiç iç açıcı değiller netlik problemleri var özelliklede benim çekim yapacağım alanda manzara fotoğraflarında yani sonsuzluğa odaklanan fotoğraflarda nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozphoto

Sıcak Sıcak fırından yeni çıkmış 60D.. Yağ bal döküp yemek isteyen ? :D (Onlar benim bebeklerim :))
     CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

iyi günler biraz alakasız olabilir konu içeriğyle ancak sormak istediğim şey böyle bir set ortalama ne kadara çıkar makine ile beraber bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: anestezic

Herkese merhabalar.Dslr e geçmeyi düşünüyorum.Daha öncesinde dslr tecrübem yok.Ama olmuşken iyisi olsun diyorum.Arkadaşları ve manzara çekmek için düşünüyorum.2. el alacağım.Alacağım makina kaç tl aralığında olmalı.Tavsiye eder misiniz?60D den memnunmsunuz?Artı ve eksi yönleri nelerdir?Alırken neye dikkat edeyim?

Arkadaşım öncelikle şunu söylemeliyim. İlk başlarda 600D gibi bir makine ile başlamanı tavsiye ederim. 600D başlangıç seviyesidir ama işini görür. 1100D çok çok başlangıç onu tavsiye etmem 600D içinde yavsiye etme sebebim hem uygun hem arkadaş çekimleri falan dediğin için ideal yani 60D biraz daha maliyetli kaçar ve başlanıçta bir çok ayarını kullanamıyacağın için boşuna para vermiş olursun. 60D iyidir sağlam makinedir işini görür 5D gibi fullframe olmasada gayet iyidir. Ama ilk tecrübe konusunda 600D iyi gibidir ama şöyle bir sorun var 600D nin için hatırladığım kadarıyla plastik yani daha önceden düştüyse falan sorun olabilir temiz bulman belki zor olabilir. Sen bi makineyi bul aramadan önce sor ben sana sorman gerekenleri söylerim o ap ayrı bi konu dostum :) Kolay gelsin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ENAJANS

selamlar yeni üyeyim.
    1 hafta içinde 60d tamron 17-50 vc-non almak istiyorum ama endişelerim var.İnternetteki fotoğraflara bakıyorum hiç iç açıcı değiller netlik problemleri var özelliklede benim çekim yapacağım alanda manzara fotoğraflarında yani sonsuzluğa odaklanan fotoğraflarda nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum öncelikle fotoğraflara nerden baktın ? Şimdi çeken kişi fotoğraftan anlamıyorsa beki f değerini düşük kullanmıştır ve net alan derinliği düşmüştür yada baktığın monütörden bir sıkıntı vardır, yada baktığın site fotoğrafı bozmuş olabilir yada yükleyen arkadaş 1024x768 gibi bir fotmatta yükleyip sitede onu bütütmüş olabilir olmadı İSO değerini fazla tutup noise ler olmuş olabilir vs. vs. 60D ve 17-50 kullanan bir arkadaşın varsa ondan alıp kendin kullanıp test edersen çok daha iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: merthaberdar

quote:

Sıcak Sıcak fırından yeni çıkmış 60D.. Yağ bal döküp yemek isteyen ? :D (Onlar benim bebeklerim :))
     CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

iyi günler biraz alakasız olabilir konu içeriğyle ancak sormak istediğim şey böyle bir set ortalama ne kadara çıkar makine ile beraber bilgilendirirseniz sevinirim

Dostum sormakta hiç hata yapmadın gayet normal. Bilmeyen arkadaşlar için baya problemdir bu konu. Heleki 2.500 tl lik makineyi piyasada 3.800 tl ye satan teknosa gibi firmalar olduğu sürece. Dostum öncelikle şunu açıklayım normal bir mağzadan teknosa darty falan gibi yerler orj. Canon garantisi verir ki bi ara teknosada 3.800 tl ye görmüştüm.... Birde cazipshop gibi sitelerde kendi imkanlarıyla yurt dışından getirip kardeşim bişey mi oldu ben hep buradayım ya getir hallederiz diyen yerler var. Oralarda da 2.500 tl gibi bir fiyata alabilirsin. Hangisimi mantıklı ?
    Herzaman dediğim gibi mağza garantili (cazipshop örneği) olanlar mantıklı (Bence).
    Durum şöyledir. Canon makineleri sağlam yapıyor (600D ve altı için pek bunu söyliyemicem) neyse Canon sağlam yapıyor kendiliğinden bozulması birazcık zor o yüzden garanti işe yaramıyor. Düştü bozuldu diyelim e gönderiyorsun kullanıcı hatası o kadar fazla verdiğinede deymiyor o yüzden 3.800 tl yerine 2.200 tl ye alırım aldığım yerden de tamirini yaptırırm. hem adamlar yılardır canon söküp takıyor 30 bin tl lik makine söküp takıyor 60D yimi yapamıyacak. O yüzden mağza garantisi iyidir ve fiyatları ona göre söylicem.

akakce.com sitesinden türkiye genelinde ne kadar olduğunu görebilirsin.

60D 18-135 2.300 Tl
    Fİltreler 100 Tl
    Canta 2 adet 8 gb 300 Tl
    Temizleme seti 20 Tl
    Tripod 100 Tl
    Tamron 70-300 500 Tl
    Grip 300 Tl
    50mm 1.8 300 Tl
    Ters adaptör 30 Tl
    50mm parasoley 20 TL
    18-135 parasoley 20 Tl
    Flas benim değil stüdyoda ortak o yüzden bilmiyorum fiyatını.

Ben ortalama böyle aldım bazıları 2. El falan ortalama fiyat böyle

• quote:

quote:

selamlar yeni üyeyim.

Dostum öncelikle fotoğraflara nerden baktın ? Şimdi çeken kişi fotoğraftan anlamıyorsa beki f değerini düşük kullanmıştır ve net alan derinliği düşmüştür yada baktığın monütörden bir sıkıntı vardır, yada baktığın site fotoğrafı bozmuş olabilir yada yükleyen arkadaş 1024x768 gibi bir fotmatta yükleyip sitede onu bütütmüş olabilir olmadı İSO değerini fazla tutup noise ler olmuş olabilir vs. vs. 60D ve 17-50 kullanan bir arkadaşın varsa ondan alıp kendin kullanıp test edersen çok daha iyi olur :)

Birçok siteden baktım genelde aynı bu makineyi kullanan yok malesef artık alacam ama şunu sorayim sonsuza netledigim zaman keskinlik tatmin edici olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

selamlar yeni üyeyim.

Birçok siteden baktım genelde aynı bu makineyi kullanan yok malesef artık alacam ama şunu sorayim sonsuza netledigim zaman keskinlik tatmin edici olur mu?

O lensi kullanmadığım için kesin bişey diyemicem. Kullanan arkadaşlar varmı forumda varsa bi yardımcı olsunlar.

• quote:

quote:

quote:

selamlar yeni üyeyim.

Tamron 17-50 dusunuyorsaniz sigma 17-70 e de bir bakin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamrona göre keskinliği biraz düşük diyorlar.
    Tamron 17-50 hayyam fiyatlari ne dolaylarda.

• tamron 17-50 kullanıcılarına en az f3.5 diyafram aralığını kullanmalarını öneririm. f2.8'de bir çok farklı test yapmama rağmen hiç bir şekilde yeterli keskinlik alamadım. keskinlik bi yana, netlik çok az f2.8de.
    2-3 aydır tamronu kullanıyorum. gerçekten keskin bir lens. almadan önce internetteki yorumları okumuştum pişman kalmadım. düşünenlere de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 28 Mart 2014; 22:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

tamron 17-50 kullanıcılarına en az f3.5 diyafram aralığını kullanmalarını öneririm. f2.8'de bir çok farklı test yapmama rağmen hiç bir şekilde yeterli keskinlik alamadım. keskinlik bi yana, netlik çok az f2.8de.
    2-3 aydır tamronu kullanıyorum. gerçekten keskin bir lens. almadan önce internetteki yorumları okumuştum pişman kalmadım. düşünenlere de öneririm.

Önümüzdeki hafta ist. Gidecem acaba ortalama fiyatları ne dolaylarda?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

tamron 17-50 kullanıcılarına en az f3.5 diyafram aralığını kullanmalarını öneririm. f2.8'de bir çok farklı test yapmama rağmen hiç bir şekilde yeterli keskinlik alamadım. keskinlik bi yana, netlik çok az f2.8de.

Önümüzdeki hafta ist. Gidecem acaba ortalama fiyatları ne dolaylarda?

Hocam hayyam piyasasini soruyorsan bilemeyecegim ama uzun zamandir 600tl civari ikinci elleri bi çok yerde.

• bu ikiligi bir yili geciktr kullaniyorum 60d +17_50 bu ikilinin onu acik kullanipta pisman olan yoktur sanirim tek pismanligi lensin ef uyumlu olmamasi yani full frame ile kullanamiyor olusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 29 Mart 2014; 0:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.