Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gümrükte sorun çıkma ihtimali canını sıkmayım ama yüzde yüz
    quote:

Orijinalden alıntı: architron

gümrükte sıkıntı çıkmayacağını bilsem bhphotovideo sitesine güvendiğim için hiç düşünmeden sipariş vericem ama kesin takılır. ebay ve gg türü sitelerdeki makinelere pek güvenemiyorum.
  • ben de doğubanktan aldım.. kutu acıldı ve mutlaka test ettim, birkaç foto çektim. yanımda uzman bi arkadas vardı..sorun yoktu makinada.. 1 ay da fabrika hatalarına karşı garanti verildi..1000den fazla shutter çektim sonuç gayet güzel.. bunun dışında kullanıcı hatalarına karşı garantili bile olsa kullanıcı sorumlu...
  • güzel iş tebrik ederim güle güle kullan
    quote:

Orijinalden alıntı: acar60d

ben de doğubanktan aldım.. kutu acıldı ve mutlaka test ettim, birkaç foto çektim. yanımda uzman bi arkadas vardı..sorun yoktu makinada.. 1 ay da fabrika hatalarına karşı garanti verildi..1000den fazla shutter çektim sonuç gayet güzel.. bunun dışında kullanıcı hatalarına karşı garantili bile olsa kullanıcı sorumlu...
  • Teşekkürler...hareketli lcd zor şartlarda çok işe yarıyor..Lcd nin 1milyon küsür dot olması da ayrı bir avantaj..renkleri ve ayrıntıları daha güzel gösteriyor..
  • hareketli lcd hakkında pek çok site kötü yorumlar yaptı insanları soğuttular 60d den.oysaki kullanan insanlar artı bende biliyoruz ki çok güzel bir olay.kesinlikle kendi sınıfındaki en güzel makine.ve hareketli lcd ekran satın almak için bir avantaj.tabi önyargılı olmayanlar için...
    quote:

Teşekkürler...hareketli lcd zor şartlarda çok işe yarıyor..Lcd nin 1milyon küsür dot olması da ayrı bir avantaj..renkleri ve ayrıntıları daha güzel gösteriyor..
  • bu cihazın net fiyatı nekadar acaba?
  • hareketli lcd yi, tıkış tıkış kalabalıkta, tepeden önemli bir insanı çekmeye çalışmak için kullanılırsa tabii ki eleştirilir..bu özellik, değişik açılardan, mesela yerden yapılan çekimlerde çok işe yarar... keza tek başına olduğunuz, zamanlayıcılı çekimlerde de öyle...diğer durumlarda lcd nin yerinde durması daha mantıklı...hareketli çekimlerde ise, güzel sonuçlar almak için bu lcd çok gerekli..sonuçta bu makinayla, ses hassasiyeti dahil, full hd görüntüler çekilebiliyor...
  • Arkadaşlar kısmet olur da arkadaş Amerikadan getirirse ben de aranıza katılacağım.
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murti200 -- 14 Mayıs 2011; 16:55:23 >
  • Renkler güzel gözüküyor ama keşke orjinal boylarını görebilseydik.
  • 2. fotografta filitreleme kullanılmış sanırım.. bu 60D'nin güzel bir özelliği..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semdeg

hareketli lcd hakkında pek çok site kötü yorumlar yaptı insanları soğuttular 60d den.oysaki kullanan insanlar artı bende biliyoruz ki çok güzel bir olay.kesinlikle kendi sınıfındaki en güzel makine.ve hareketli lcd ekran satın almak için bir avantaj.tabi önyargılı olmayanlar için...
    quote:

Teşekkürler...hareketli lcd zor şartlarda çok işe yarıyor..Lcd nin 1milyon küsür dot olması da ayrı bir avantaj..renkleri ve ayrıntıları daha güzel gösteriyor..

Lcd nin özelliklerini güzel özetlemişsiniz. Ben de benim için önemli olan bir özelliğe dikkat çekmek istiyorum.
    Lcd ters çevrilip yuvasına oturtulduğunda, kapak görevi görerek kendi kendisini dışarıdan gelecek küçük darbelerden koruyor.

Bazı sitelerde hareketli lcd nin kötülenmesinden bahsedilmiş. Bu gibi durumlarda eleştiri yapanların bazılarının bu cihaza sahip olmadıkları anlaşılıyor. Daha cihaz çıkmadan kötülemeler başlıyor.

Bu genel olarak dünyada böyle maalesef. Halk tabiriyle, bilip bilmeden konuşanlar her yerde ve her konuda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dansedermisiniz -- 27 Aralık 2010; 19:29:20 >

• SLR makinalara hareketli çekim özelliği konulduğunda da çok eleştirilmişti...halbuki çok güzel bir özellik..1 taşla 2 kuş.. ve bana göre slr de hareketli çekim, hassas objektifler sayesinde, nerdeyse profesyonel video kameralara yakın.
    SLR, teknoloji sayesinde devrim geçirdi...filmli makineler dijitale geçti...hareketli lcd gibi birçok yenilik de önceleri eleştiri alsa bile, ilerde işlevselliği sayesinde olmazsa olmazlar arasına girecektir..
  • henüz 60 D sahibi değilim ama kullanmakta olduğum hareketli lcd ye sahip Canon A 620'den çok faydalı olduğunu biliyorum.
  • Aslında bir laf vardır ben çok severim "Zevkler tartışılmaz gruplandırılır" .Bu durum öyle bir durum.Galiba konuya böyle bakmak lazım.
  • Yurtdışından spariş ettiğim Canon 60D bugün geldi.

18-135 lensiyle birlikte gelmesini bekliyordum. Lenssiz geldi.
    Lensi Buradan temin edicem. 3 güne kadarda o gelir sanırım.

Bu arada Türkçe Kullanım klavuzu hala yokmu?
    Makinayı çözmek baya bi zaman alıcak sanırım.
  • Şu an 40d kullanıyorum. 100d gelene kadar da değiştirmem herhalde
  • yurt dışı fiyatını paylaşabilir misiniz.. burda, 60D spot 1450-1500$ kit 18-135 lensle... 550D ler 18-135 le 1200$ civarı..
    bana göre aradaki 250$ fark verilip 60D almak daha mantıklı.. daha ıyı ele oturan gövde yapısıyla, artı özellikleriyle ve daha profesyonel görüntüsüyle 550D nin müşterilerini kapacak gibi..
  • 5 sene
    quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Şu an 40d kullanıyorum. 100d gelene kadar da değiştirmem herhalde
  • Merhaba arkadaşlar size bireyler danışacağım.Ş..Önümde 2 seçenek var yurtdışından canon60D body alıp kalanla paramla iphone 3gs almayı düşünüyorum..Asıl merak ettiğim canon 60D kit lens içinden çıkan 18-135 mm lens ile 2.el olarak satılan canon 18-135 mm lensler aynı mı acaba ? bunu şu yüzden soruyorum..Canon 18-55mm ön kapakta 58 mm yazarken 18-135 'te 68 mm yazıyor...Sizce direk kit lens alıp keyfime mi bakmalıyım yoksa 1-2 ay bekleyip sonra mı 18-135 almalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.