Şimdi Ara

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.908
Cevap
95
Favori
390.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: login35

Arkadaşlar.

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS lens aldım lens bugün elime ulaştı fakat bir sorunla karşılaştım.
    Lensin AF'si çalışmıyor.Lens arızalıdır demeyin hemen.Aynı lensi Arkadaşımın 350D'ye taktık AF takır takır çalışıyor.
    350Dsi olan arkadaşımda aynı lensin II ci versiyonu var onu benim 650D'ye taktık AF sorunsuz çalışıyor.

Sizce bunun nedeni ne olabilir?

demekki senin aldığın lens eski model olduğu için yeni kamerayla uyumlu değil.. af yerine mf yapabilirsin.. bir değer seçenekte arkadaşının lensle takas et ;) bir bir diğer seçenekte belki firmwaresel bir sorun vardır.. yenisi çıktıysa yükle olmadı canon a mesaj at.. facebooktaki sayfasından da atabilirsin adamlar ilgileniyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah_Beyaz

18-200mm tamron objektif 497 tl nasıl fiyat sizce

http://www.vatanbilgisayar.com/tamron-af-18-200-canon-af-18-200-mm-f3,5-6,3-di-ii-xr-ld-aspherical-%28if%29-macro-canon-uyumlu-lens/productdetails.aspx?I_ID=56576

Arkadasşlar 650D yi ful set (18-55 IS II + 55-250mm IS) olarak yada 18-55 IS IS II + linkteki TAMRON 18-200mm lens ile almayı düşünüyorum sizce nasıl uygun olur..

• quote:

quote:

18-200mm tamron objektif 497 tl nasıl fiyat sizce

http://www.vatanbilgisayar.com/tamron-af-18-200-canon-af-18-200-mm-f3,5-6,3-di-ii-xr-ld-aspherical-%28if%29-macro-canon-uyumlu-lens/productdetails.aspx?I_ID=56576

Arkadasşlar 650D yi ful set (18-55 IS II + 55-250mm IS) olarak yada 18-55 IS IS II + linkteki TAMRON 18-200mm lens ile almayı düşünüyorum sizce nasıl uygun olur..

Makine yeni nesil surekli autofocus oldugu için verimli kullanabilmen için 18-135 stm lens ile almanizi tavsiye ederim

• Satan arkadaş guvenilirse iyi fiyat bence

• *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilim -- 24 Aralık 2012; 12:33:29 >
  • arkadaşlar benim arkadaş 7d aldı içinden 18-135 stm çıktı ama sessiz af yapması dışında pek bir ahım şahım bir özelliğini görmedim.. zoom olayını sevmiyorum belki bu da bir etken olabilir.. 18-55 li versiyonla 18-135 li arasında 500tl fark var.(18-55: 1.500 18-135:2.000 baz alırsak). ama 500tl lik fark 500tl lik ekstra hizmet sunuyor mu orası koca bir soru işareti.. bende videoda kullanmayı düşünüyorum arkadaştaki 550d de 18-55 var ve açıkçası 2 lens arasında pek fark göremedim (18-55 tabiki biraz daha çart çurt diye ses çıkartıyor ama 3.5mm mic girişine kaliteli bir mikrofon alırsanız bu iş çözülebilir.).. haa resim odaklı olursa işe yarayabilir ama açıkçası 18-55 kitle birlikte 75-300 (400tl) ve bir 100tl daha katarak media merktan 200tl ye 50mm alarak daha karlı bir sonuca imza atabilirsiniz kanımca..

benim liste bu en iyi fiyatı veren yerden alacam.. önce sipariş vermiştim ama yurtdışı almaktan vazgeçtim.. kiss serisiydi ilk sipariş verdiğim sonra eos olsun diye yine araştırma içine girdim.. 2500tl gibi bir bütçem var.. daha sonra fotoğraf işine de merak salarsam 400tl daha toplayınca zoom lens düşünüyorum..

listem ve tahmini tutar

canon 650d + 18-55 -> 1.700tl
    canon 50mm -> 200tl
    canon lp-e8 -> 120tl
    canon bg-e8 -> 400tl
    canon 100eg -> 100tl

• 650d video da focus olayı ve bence en önmeli yanı olan cross type ile geçiyor.cross type sayesinde 40d canon yıllarca ekmek yedi :D 650d alınırsa bu yüzden alınır.Tabiki dokunmatik ekran yeni işlemci vs gibi özelliklerde cezbediyor.Alanlara hayırlı olsun şimdiden.
  • 600d basliginada yazdim 40mm 2,8 stm de bir alternatifdir video için 175 $ kargo bedava satiliyor ebayda

• quote:

Orijinalden alıntı: kilim

Aynı kişi burada 1.950 TL'ye satıyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-650d-18-135-is-kit-2-yil-resmi-turkiye-garantili-108292656/detay

Arkadaşlar ürünün taksitli satış fiyatları 2200 TL yi buluyor. Aynı satıcıya ait farklı fiyatlarda 2-3 ürün adresi verilmis forumun bu sayfasında ve satıcıyı aradığınızda vade varkı vs 2200 min fiyat oluyor.

• Merhabalar,
    http://www.sanalpazar.com/Canon-Eos-650d-18-135-Stm-Kit-garantilifaturali__isp4864694
    adresindeki ürünün siparişini verdim. Gelişmeleri paylaşacam.

• beni anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Aralık 2012; 16:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

beni anlatıyor

hayyam da satılanlarda mı öyledir ya da paralel ithalat satılanlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 25 Aralık 2012; 18:21:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

quote:

beni anlatıyor

hayyam da satılanlarda mı öyledir ya da paralel ithalat satılanlar?

Evet hayyamda verilen garanti yetkili servise ait degil..

videoda onarilmis urunu sifir diye satabilirler diye yazinca tirstim acikcasi.. hayyamla distiributor arasinda 500tl fark var.. kafam fena bulandi ama %70 canon magazasindan alacam gibi.. her seferinde ucuz urun alacak kadar zengin degilim sozu geciyor kafamda.. Bir yandan da ayagini yirganina gore uzat kararsizlik kotu

• Ebay'den ters macro adaptörü sipariş vermiştim. Şansıma farklı ebatlarda bir adaptör gelmiş, uymadı. Ben de heves ettim, adaptörsüz de olsa bir iki tane çekeyim dedim. Ama tripodsuz fotoğraf çekmek neredeyse imkansız, en ufak bir titreme, sanki deprem etkisi yaratıyor. Ben de video çekip koydum. Oda soğuk olduğu için kısa kesmek durumda kaldım, pek özenemedim açıkçası. Yarın fırsat bulursam güzel bir ters makro video eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.atli -- 26 Aralık 2012; 0:59:38 >

• quote:

beni anlatıyor

Filmin sonunda "biraz daha az ödeyerek riske girmeyin" gibi komik bir laf var.
    "Biraz daha az" lafını şöyle açayım: Amerika'daki fiyatları geçiyoruz, onlar zaten en ucuz. Norveç'te (KDV oranı %22 ve en pahalı 3-5 ülkeden biri) 5 yıl garantilli 5DMarkIII TL olarak 7,600 TL'ye geliyor ki çıktığından beri indirim yapılmadı. Ben bunu yazarken Yalçınlar'da aynı alet 8650'ye satılıyor (liste fiyatına 10.600 TL diyor). Aynı şekilde Norveç'te 7D 1156 Avro iken Yalçınlar'da 1800 Avro. D600 veya D800 fiyatlarına hiç girmiyorum.
    Almanya'da bu fiyatlar çok daha ucuz örneğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

beni anlatıyor

Filmin sonunda "biraz daha az ödeyerek riske girmeyin" gibi komik bir laf var.
    "Biraz daha az" lafını şöyle açayım: Amerika'daki fiyatları geçiyoruz, onlar zaten en ucuz. Norveç'te (KDV oranı %22 ve en pahalı 3-5 ülkeden biri) 5 yıl garantilli 5DMarkIII TL olarak 7,600 TL'ye geliyor ki çıktığından beri indirim yapılmadı. Ben bunu yazarken Yalçınlar'da aynı alet 8650'ye satılıyor (liste fiyatına 10.600 TL diyor). Aynı şekilde Norveç'te 7D 1156 Avro iken Yalçınlar'da 1800 Avro. D600 veya D800 fiyatlarına hiç girmiyorum.
    Almanya'da bu fiyatlar çok daha ucuz örneğin.

şöylede bir şey var onlarda garanti hizmeti 1 yıl bizde 2 yıl.. adamlar ufak kullanıcı hatalarını bile garanti kapsamında onarıyor (suya girme hariç)

örnek vermek gerekirse benim arkadaşta nikon 5100 varmış ve yere düşürüp bayonet mi bayonet tutucu mu neyse öyle birşeyini kırmış (lens takılamıyormuş) adamlar garanti kapsamında onarmışlar.. hayyamdan almış olsa parayla yaptırmak zorunda kalacaktı.. bayonetin ne olduğunu bilmiyorum ama anlatış tarzına göre baya bir önemli parça olsa gerek..

ama bu 500tl fark almalarını tabiki onayladığım anlamna gelmesin.. diğer ülkelerle kıyaslayınca Türkiye de gıda ve tekstil hariç herşeyin en pahalısnı kullanıyoruz ..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.