Şimdi Ara

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.908
Cevap
95
Favori
390.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat edersen garantiden bahsetmedim, fiyatlarin fahisliginden bahsettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Dikkat edersen garantiden bahsetmedim, fiyatlarin fahisliginden bahsettim.

bende fahiş olmasının sebebini yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Dikkat edersen garantiden bahsetmedim, fiyatlarin fahisliginden bahsettim.

bende fahiş olmasının sebebini yazdım.

Gene anlatamamışım. Türkiye'deki fiyatlar 5 yıl garanti verilen ve dünyanın en pahalı ülkelerinden olan Norveç'ten bile daha pahalı. Spotla karşılaştırmadım.
    Garantili ürünü herkes ister.
  • quote:

quote:

beni anlatıyor

Filmin sonunda "biraz daha az ödeyerek riske girmeyin" gibi komik bir laf var.
    "Biraz daha az" lafını şöyle açayım: Amerika'daki fiyatları geçiyoruz, onlar zaten en ucuz. Norveç'te (KDV oranı %22 ve en pahalı 3-5 ülkeden biri) 5 yıl garantilli 5DMarkIII TL olarak 7,600 TL'ye geliyor ki çıktığından beri indirim yapılmadı. Ben bunu yazarken Yalçınlar'da aynı alet 8650'ye satılıyor (liste fiyatına 10.600 TL diyor). Aynı şekilde Norveç'te 7D 1156 Avro iken Yalçınlar'da 1800 Avro. D600 veya D800 fiyatlarına hiç girmiyorum.
    Almanya'da bu fiyatlar çok daha ucuz örneğin.

Bir de bazı ürünler "Resmi fabrikasınca yenilenmiş" olarak satılıyor. Gayet de güzel fiyatları olabiliyor. Böyle makinaları almakta herhangi bir olumsuz detay var mı bildiğiniz ?
    -
    Bence bu videoyu hazırlamalarındaki sebebi düşünmeli. Demek ki satışlarını epey baltalıyor ki böyle bir tüketiciyi uyandırma (korkutma) videosu hazırlanmış :) Onca spot ürün almış olan ve kullanan var, acep ne yamuğunu görmüşler ? Oysa garantiden neler çektiklerini nice gördük burada insanların :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 26 Aralık 2012; 13:09:48 >

• Şu ana kadar aldığım tek garantili ürünler havaalanlarından aldıklarım, bazen çok güzel kampanyalar oluyor onları kaçırmıyorum. Bir de en son D800'ü garantili aldım, onda da odak sorunundan korktuğum için böyle yaptım. Onun dışındakilerin tamamı spot ya da Amerika'dan alınma. Elimden belki 20 tane gövde, 60-70 civarı objektif geçti, bunların %75'i ikinci el.
    Gene eklemem lazım, herkes garantili ürün almayı ister. Spotla arasındaki fark %5-10 olsa düşünmem ama bazen %50'ye varan farklar oluyor ki açıklamak imkansız. Hergün böyle 100 tane video yayınlansa gene son sözü fiyat söyler.
  • Ulkemizdeki bu vergi sistemiyle daha coooooooooooooook video cekerler

Dubai'de yasiyorum, bana sokmez CaNikon agalar...
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnabu -- 20 Mart 2013; 20:19:23 >
  • garanti olayı baya bir kafa karıştırmış sanırım. kendi izlediğim yolu söyleyeyim. Öncelikle resmi garantili almayı bende isterdim. ama ben 650d satın aldığım zaman resmi garantili fiyatı 2600 Tl, sanayi bakanlığı onaylı fiyatı ise 1750 Tl idi. aradaki fark 850 TL gibi bir farktı. şahsen 850 Tl farkı sadece garanti için harcayamazdım. eğer aldığım makina arıza çıkaracaksa ben o meblayı göze aldım. seçim sizin kolay gele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon076

garanti olayı baya bir kafa karıştırmış sanırım. kendi izlediğim yolu söyleyeyim. Öncelikle resmi garantili almayı bende isterdim. ama ben 650d satın aldığım zaman resmi garantili fiyatı 2600 Tl, sanayi bakanlığı onaylı fiyatı ise 1750 Tl idi. aradaki fark 850 TL gibi bir farktı. şahsen 850 Tl farkı sadece garanti için harcayamazdım. eğer aldığım makina arıza çıkaracaksa ben o meblayı göze aldım. seçim sizin kolay gele...

bu fiyatlar hangi lens için geçerli?
  • quote:

quote:

garanti olayı baya bir kafa karıştırmış sanırım. kendi izlediğim yolu söyleyeyim. Öncelikle resmi garantili almayı bende isterdim. ama ben 650d satın aldığım zaman resmi garantili fiyatı 2600 Tl, sanayi bakanlığı onaylı fiyatı ise 1750 Tl idi. aradaki fark 850 TL gibi bir farktı. şahsen 850 Tl farkı sadece garanti için harcayamazdım. eğer aldığım makina arıza çıkaracaksa ben o meblayı göze aldım. seçim sizin kolay gele...

lens değil 650d için konuşmuş.. buyuk ihtimal kit lensli eski fiyatlarını yazmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Sniff

quote:

quote:

lens değil 650d için konuşmuş.. buyuk ihtimal kit lensli eski fiyatlarını yazmış..

Yok hangi lens ten kastim 18-55 mi 18-135 mi yoksa 18-55 + 55-250 kit mi diye sormak istemistim.. Bugun eurasia garantili olarak saglam bir yere teklif goturdum onayladilar ama neresi ve kaca okdugunu malesef yazamiyorum bana ozel bir teklif oldu.. bakalim cuma gunu gorusmeye gidecem "adresi verin arkadaslarda nasiplensin" derseler yazarim buraya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

bahsettiğim fiyatlar eylül ayı için geçerli fiyatlardır. 18-55 kit lens ile hatırlarsanız 650d ilk çıktığı zaman spot fiyatı bile 2400 Tl gibi fiyatlardaydı. 100-200 lira için riske girmeye değmez ama dediğim gibi ben aldığım zaman 850 lira gibi bir fark vardı.

• ben de buradan siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

ben de buradan siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek

nereden ne kadara alıyosun kardeş
  • hatalı seri kalmışmıdır piyasada.
    Bende yeni çarşım özgül fotodan almayı düşünüyorum.
    18-55 veya 18-55 ve 55-250mm set arasında kaldım.
    Sonradan alsak daha iyi gibi geldi.sonuçta ilk defa kullanacağız öğrendikten sonra lens almak daha mantıklı olur mu?
    15-55 IS2 için 1629 TL uygun mudur?
    birde çanta baktım.
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-eos-d-serisi-dslr-koruyucu-tasima-cantasi-71811014#product-information
  • quote:

quote:

ben de buradan siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek

nereden ne kadara alıyosun kardeş

linkteki fiyat:) kargoda gelir birazdan bekliyorum

quote:

buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 28 Aralık 2012; 10:43:22 >

• Buradaki lens IS2 değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Buradaki lens IS2 değil mi?

benim aldığımda sadece is olması gerek. is II iler dandikmiş sanırım malzeme olarak.
  • Bende tam tersi biliyorum IS2 ler daha iyiymiş.
  • zaten arkadaşa gelecek olan makinede IS II'li çıkacak.. :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.