Şimdi Ara

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.908
Cevap
95
Favori
390.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: articus

quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

quote:

Orijinalden alıntı: articus

quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

Sonunda bende makineme kavuştum. Fotografiumdan almıştım yanında gelen hediyeler ve 10 gün sonra gelecek olan canon çanta ile 1750TL civarına gelmiş oldu canon eurasia garantili. Toplamda 200TL lik hediye gönderdiler sağolsunlar ekstra beni kırmayarak. Paketlemeleri ve ilgileri dolayısı ile memnun kaldığımı belirtmek isterim. İnşallah en yakın zamanda fotoğraflarımı paylaşacağım. Benide ekleyebilirsiniz artık kullanıcılara.

Çantadan tam olarak ne çıktı 200 liralık? Ben de aynı yerden aldım ama hafıza kartı ve muadil batarya haricinde bir hediye yoktu.

8gb sandisk cl10 kart zaten 75TL ederi 30mbsn, batarya 70TL, Çanta gelecek henüz yok formu yeni doldurdum ama oda 40-50TL den aşağı değildir canon sonuçta. Yani hediye gelen ürünleri alsanız çantada dahil ölü fiyatı 150TL ediyor sıfır olarak. Ekstra olarak bir hediye daha geldi bana ama rica ettiler paylaşmamam için. Onunla birlikte 240TL yi bile geçiyor aldığım hediyeler. Bu oradan ikinci alışverişim olduğu için sanırım jest yaptılar. Sizin hediyeler toplamıda 180-200TL yi buluyor zaten. Sanalpazarda hiçbir dükkan bu kalitede ürün hediye vermiyor. Ben memnunum.

Batarya çin malı bir ürün, internette 7buçuk liraya bulabilirsiniz.

http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Canon-LPE8-LP-E8-EOS-Rebel-T2i-T3i-600D-X5-/280801894473?pt=UK_Camera_Batteries&hash=item416118e049

Kart da 20 lira civarında.

http://www.ebay.com/itm/San-Disk-8GB-Ultra-Class-10-UHS-I-SD-30MB-s-Full-HD-Video-SDHC-Memory-Card-/370618912502?pt=PDA_Accessories&hash=item564a9bcef6

Çantaya gelecek olursak, o sizin tahminiz gibidir aşağı yukarı. Kalitesi iyiydi çünkü.

Bir şey alırken yurtdışı değil yurtiçi fiyatına bakarsınız artı bataryada ondan değil kalitesiz çin malları bozar makineyi bunlar birebir orjinali ile aynı ürünlerdir ikisininde linkini yolluyorum aynı 8 gb cl10 kart 70TL den satılıyor HB de çantada keza 50-75TL arası çünkü orjinal. Ben memnunum aldığım ürünlerin spotlarını bile toplamda 150 ye alamıyorum. 1949TL bu ürünlere eğitimde dahil çok değil kanımca. Yakında fotolarıda paylaşacağım sizlere 50-250 mm lens aldıktan sonra. Herkese bol fotoğraflı günler diliyorum.

http://www.fotografium.com/Sandisk-8-GB-EXTREME-SD-30-MB-Hafiza-Karti_3551.html
    http://www.fotografium.com/Canon-550d-Batarya-Pdx-LP-E8_3658.html?search=lp%20e8

Çantayıda bundan referans alırsak eğer kesinlike burayı tercih etmemin iyi olduğu kanısına bir kez daha varıyorum.

http://www.fotografium.com/Canon-100EG-Gagdet-Bag-Profesyonel-Omuz-cantasi_4943.html

• Ben de aynı yerden aldım 650d yi, aynı hediyelerden bende de vardı. HB en pahalı satıyor diye rayiç bu olamaz. 30 liralık kart el nihayetinde iç pazarda. Batarya da o kadar abarttığınız bir batarya değil, zira çin malı diye bahsettiğiniz bataryalarla karşılaştırma şansınız oldu mu? Çok kaliteli muadiller var piyasada. Size gıcıklık olsun diye konuşmuyorum. Yanlış anlamayın. Bol fotoğraflı günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.atli

Ben de aynı yerden aldım 650d yi, aynı hediyelerden bende de vardı. HB en pahalı satıyor diye rayiç bu olamaz. 30 liralık kart el nihayetinde iç pazarda. Batarya da o kadar abarttığınız bir batarya değil, zira çin malı diye bahsettiğiniz bataryalarla karşılaştırma şansınız oldu mu? Çok kaliteli muadiller var piyasada. Size gıcıklık olsun diye konuşmuyorum. Yanlış anlamayın. Bol fotoğraflı günler.

Burası zaten paylaşım platformu kimsenin kimseye karşı yanlış bir şey düşüneceğini zattenmiyorum aslında içeriği bile yazmam yanlıştı başta sadece sitenin iyiliğini anlatmaya çalıştım ama bundan sonra sadece inşallah fotoğraflarla paylaşımda bulunacağım. Herkese bol fotoğraflı günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr4nk -- 14 Aralık 2012; 1:12:01 >
  • Bende bugün sahip oldum Canon 650 d + 18-135 usm lens .. hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan

Bende bugün sahip oldum Canon 650 d + 18-135 usm lens .. hadi bakalım

Hayırlı olsun çok güzel alet gerçekten canon sx40 dan sonra fotoğraf kalitesi bakımından muazzam farklar var. Kış olması dezavantaj lakin yine de ev içinde dahi çok hoş kareler yakalayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsggg

650 D için bu çanta uygun olurmu bir fikir almak istedim.

http://www.yenicarsim.com/canon-bag-10eg-deluxe-gadget-fotograf-makinasi-cantasi/canta/id/1544134/

Güzel çanta ve büyük ileriye dönük bir çantadir. Sonradan objektiv falan alirsaniz çantanizda hali hazirda yer sıkıntısı yasamazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Orijinalden alıntı: jawsggg

650 D için bu çanta uygun olurmu bir fikir almak istedim.

http://www.yenicarsim.com/canon-bag-10eg-deluxe-gadget-fotograf-makinasi-cantasi/canta/id/1544134/

Güzel çanta ve büyük ileriye dönük bir çantadir. Sonradan objektiv falan alirsaniz çantanizda hali hazirda yer sıkıntısı yasamazsiniz.

Çok teşekkür ederim siparişimi vereyim o halde.Objektif vs. almayı düşünüyorum zaten .

•  Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ

• Ayrıca Hdr Modunda cekim yapıp sonra onları düzenleyen oldu mu ...
  • Merhabalar. Bu makineyi yeni aldım fakat bir sorum var. Video kayıt ayarlarında 1920x1080 px 25 fps yazıyor. Fakat ürünün özelliklerinde 30 fps diye geçiyor. Bunda bir sorun var mıdır bunu soracaktım.

Kullandığım hafıza kartı Sandisk Extreme 16 GB 45mb/sn Class10 UHS-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: eL1te

Merhabalar. Bu makineyi yeni aldım fakat bir sorum var. Video kayıt ayarlarında 1920x1080 px 25 fps yazıyor. Fakat ürünün özelliklerinde 30 fps diye geçiyor. Bunda bir sorun var mıdır bunu soracaktım.

Tvde izlerken tarama hizlari degistigi için.
    Avrupa için 1920x1080p 25fps x 2 = 1920x1080İ 50hz yapiyor diye biliyorum umarim öyledir.
    Amerika için 1920x1080p 30 fps x 2= 1920x1080İ 60 hz

Senin kamerada bir sorun yok benimkide ayni seninki gibi 1920x1080 25 fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 17 Aralık 2012; 15:40:21 >
  • merhabalar

bende 650 d almak istiyorum fakat henüz uygun birşey bulamadım bir kaç bulduğum makinada içime sinmedi burdaki arkadaşlardan satmak isteyen varsa pm atabilir

saygılar
  • quote:

Merhabalar. Bu makineyi yeni aldım fakat bir sorum var. Video kayıt ayarlarında 1920x1080 px 25 fps yazıyor. Fakat ürünün özelliklerinde 30 fps diye geçiyor. Bunda bir sorun var mıdır bunu soracaktım.

pal 25 karedir.
    ntsc ise 30 kare.

sinema 24 kare, pal slow motion 50 , ntsc slow 60 fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

pal 25 karedir.
    ntsc ise 30 kare.

Video sistemi bende PAL olarak seçiliymiş. Bunu NTSC yaptığımda ayarlar değişti ve 1920x1080px 30fps yazdı. Peki PAL ve NTSC arasında ne gibi bir fark var ki? Hangisi en kaliteli görüntüyü verir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

pal 25 karedir.
    ntsc ise 30 kare.

Video sistemi bende PAL olarak seçiliymiş. Bunu NTSC yaptığımda ayarlar değişti ve 1920x1080px 30fps yazdı. Peki PAL ve NTSC arasında ne gibi bir fark var ki? Hangisi en kaliteli görüntüyü verir?

Eskiden baya farkli oluyordu ancak su anki tv ler her 2 standardi birden destekledigi icin sikinti yok. yani sorun olmaz..eski tuplu tv donemlerinde pal tv ntsc yi berbat gosteriyordu..

• çubuk pamuk ve bulaşık teliyle ufak bir deneme

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ  Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ

• selam ben bazen fotoğraf çekerken deklanşöre yarım basıp otomatik ayarları yapmasını bekliyorum netleşip ayar tamamlayınca basıyorum çekmiyor birkaç kez deniyorum olmuyor sonra elimi çekiyorum ve saçma bir anda şak fotoğraf çekiliyor ama çekmek istediğim yer değil acaba ben neyi yanlış yapıyorum bilgi verecek olursa sevinirim .saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: turk922

selam ben bazen fotoğraf çekerken deklanşöre yarım basıp otomatik ayarları yapmasını bekliyorum netleşip ayar tamamlayınca basıyorum çekmiyor birkaç kez deniyorum olmuyor sonra elimi çekiyorum ve saçma bir anda şak fotoğraf çekiliyor ama çekmek istediğim yer değil acaba ben neyi yanlış yapıyorum bilgi verecek olursa sevinirim .saygılar

motor modu menüsünden zamanlayıcı kurmuş olabilir misiniz acaba? eğer öyleyse tek çekim veya seri çekim modu seçilirse sorun ortadan kalkar. ama tam emin değilim yine de

• Arkadaşlar.

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS lens aldım lens bugün elime ulaştı fakat bir sorunla karşılaştım.
    Lensin AF'si çalışmıyor.Lens arızalıdır demeyin hemen.Aynı lensi Arkadaşımın 350D'ye taktık AF takır takır çalışıyor.
    350Dsi olan arkadaşımda aynı lensin II ci versiyonu var onu benim 650D'ye taktık AF sorunsuz çalışıyor.

Sizce bunun nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.