Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En fazla 30 saniye pozladım, kumandayı bir yıl önce Çin'den 1 küsür dolara almıştım, gayet güzel iş görüyor.
  • Sayfa başı olmuş fotoğraf ekleyelim:

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Dog 3 by ARroWCoL T, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 15 Kasım 2015; 22:29:25 >

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Geçenlerde fark ettim kısık diyaframda foto çektiğimde sağ alt köşeye yakın yerde bir toz lekesi izi çıkıyor. Önce lensten şüphelendim fakat 2 lensimde de aynı sorun mevcut. Sensöre toz yapışmış gibi görünüyor. Bunu nasıl temizleyebilirim? Hangi temizleme kitini tavsiye edersin?
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar kullanmam gerekmedi, o yüzden bir tavsiyede bulunamıyorum, kameranın kendi sensör temizleme menüsünü denedin mi? Belki işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Hocam selamlar,

Geçenlerde fark ettim kısık diyaframda foto çektiğimde sağ alt köşeye yakın yerde bir toz lekesi izi çıkıyor. Önce lensten şüphelendim fakat 2 lensimde de aynı sorun mevcut. Sensöre toz yapışmış gibi görünüyor. Bunu nasıl temizleyebilirim? Hangi temizleme kitini tavsiye edersin?

Hocam makine Canon resmi garantiliyse 2 senede 4 kez sensör temizletme hakkımız olduğunu söylemişti servis. Eğer garantili ise hiç dokunma ver temizlesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya ilgi çok az daha aktif olan bir konu var mı 700d ile ilgili arkadaşlar neredeyseniz oraya gelelim ;)
  • EROLFB kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla başka konu yok, 700D kulllanıcısı sayı olarak fazla değil, konu o yüzden yavaş gidiyor.
  • Biz biraz hızlandırılması bari ama bende yeni başkadın foto ya zaman geçtikçe foto yüklerim inşallah

• EROLFB kullanıcısına yanıt
    Güzel fotoğraflarını bekliyoruz
  • bugün itibari ile 700d almış bulunmaktayım.18-55 lens kit +16 gb hafıza kartı+orjinal canon omuz çantasıyla 1699 tl...ilk yapmamız gerekenler ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: archer0104

bugün itibari ile 700d almış bulunmaktayım.18-55 lens kit +16 gb hafıza kartı+orjinal canon omuz çantasıyla 1699 tl...ilk yapmamız gerekenler ne

Bol bol fotoğraf çekmek

• quote:

Orijinalden alıntı: archer0104

bugün itibari ile 700d almış bulunmaktayım.18-55 lens kit +16 gb hafıza kartı+orjinal canon omuz çantasıyla 1699 tl...ilk yapmamız gerekenler ne

Kullanım kılavuzunu iyice okuyun, okurken bazı ayarları makina üzerinde anında uygulayın. Makinaya ne kadar iyi hakim olursanız bu sizi sahada , yakalamak istediğiniz anlarda çok daha başarılı kılacaktır. Bu nedenle ben öncelikle size evde, masanıza koyacağınız bir obje üzerinde kitapçıktan ayarları okuyup uygulayarak çekimler yapmanızı öneririm. Diyafram nasıl açılır/kısılır, mevcut lens ile minimum kaç santimden netler, objeye ne kadar yakınlaşınca netleyemez(kitapçıkta vardır bilgisi cm. olarak ama nicelerini gördüm çok yakına girerek makro çekeceğini sanarak objeyi netleyememiş) , işte diyaframı açınca(rakamsal değerini düşürünce) enstantane(perde hızı) ne oluyor, diyaframı kısınca(rakamsal değerini yükseltince) perde hızı ne oluyor ekrandan canlı izleyerek görünüz. Aslında bu makinaların kendisi bizzat bize herşeyi öğretebilecek düzeydeler. Ben ikinci kompaktımda tüm kullanıcı ayarlarına imkan veren bir makina almıştım. Hiçbir kitap okumadım. Hiçbir video falan izlemedim, hiç forumlarda sormadım kendi kendime ne neden oluyoru görerek makinadan ve yaşayarak öğrendim. Canon A720 IS model 1/2.3" mercimek sensörlü bir kompakttı bu makinam.

Bu makina ile çektiğim fotoğraflarımdan birisi mesela 500px'de 93 puan aldı.

Bir diğeri 86.4 puan aldı

Bir diğeri 87.5 puan aldı

• bi uv filtrehttp://www.fotopazar.com/hoya-58mm-hmc-uv-filtre

ve bir tripod alacamhttp://www.fotopazar.com/sanger-sg-3570-profesyonel-tripod

nasıldırlar acaba
  • archer0104 A kullanıcısına yanıt
    Filtre gayet iyi, üçayak iş görecek gibi, benim 20 liralık Çin malı üçayaktan iyi olduğu kesin
  • Tebrikler, özellikle Megane Sport Tourer ve Q5
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

mediamarkt'tan CANON EOS 700D 18-55mm IS STM Lens Kit Dijital SLR Fotoğraf Makinesi ₺ 1799.- KINGSTON SD10V/32GB SDHC 32 GB Class 10 Hafıza Kartı ₺ 41.65
    = ₺ 1840.65 ye sipariş verdim arkadaşlar. ben de aranıza katılıyorum. çanta için de n11 den canon 100eg sipariş verdim 40 tl - 20tl bonus = 20tl ye aldım. haftaiçi gelir kargolarım. heyecanlandım şimdiden.

hayırlı olsun. kentpark mediamrkt de ekstra 50 mm f1.8 de veriyorlar hediye olarak kampanya yapmışlar. İlgilenenlere duyrulur.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 10 Ocak 2016; 16:29:18 >
  • aslında bu makinelerin hepsi aynı sensör olduğu için tek konuda paylaşım olsa çok daha mantıklı olur.Sonuçta hepsiyle aynı lensle aynı kalitede fotoğraflar çekilebiliyor.100D de aynı 700D de aynı
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Beykoz 2 by ARroWCoLT, on Flickr

• Genel bir 700D incelememiz var. İşin daha çok video kısmıyla ilgili teknik bilgiler verdik ama yinede ihtiyacı olan arkadaşlar
    PithoTvyoutube
    Teknoloji Gurusu-Canon 700D İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=SEKDVI83-oY
    burdan izleyebilir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.