Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap yazmıştım, uçmuş. İyi günlerde kullanın, lens için fiyat iyi gibi, bildiğim kadarı ile fena bir lens değil. Alabiliyorsanız 50-250 STM iyi bir lens, fiyat olarak 600 TL civarlarına sıfırı bulunabiliyor, ikinci el daha uygun fiyata bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 17 Şubat 2016; 18:05:26 >
  • İlk videoda ortam sesleri ile karışıyor ama normal gibi, STM lensler sıfır sesli değildir, özellikle sessiz ortamda motor sesi bir miktar duyulabilir, ancak eski tip AF motorları gibi rahatsız edecek düzeyde olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

İlk videoda ortam sesleri ile karışıyor ama normal gibi, STM lensler sıfır sesli değildir, özellikle sessiz ortamda motor sesi bir miktar duyulabilir, ancak eski tip AF motorları gibi rahatsız edecek düzeyde olmaz.

Herkeste ayniysa sıkıntı yokta hanı dedim acaba makinedemi sorun var. Sessiz ortamlarda duyuluyor onun dışında fazla anlaşılmıyor. Harici mikrofon aldığımızda bu ses sorunu kalkiyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet AF motoru kaynaklı ses sorunu kalmaz, istediğiniz lensi kullanabilirsiniz. STM lens ile bence hiç gerek yok, diğer lensler için alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 17 Şubat 2016; 19:00:16 >
  • Merhabalar,
    Canon 700D ikinci el almak istiyorum ancak nelere dikkat etmeli, alırken bakılması gereken noktalar nedir tam olarak bilmiyorum. Forumlarda araştırdıım kadarıyla bodylerin shutter sayılarıyla oynanabiliyormuş. Gerçekten böyle bir durum var mı acaba? Bir de ikinci el nerden temin etmek sizce mantıklı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    aslında şu anda lens almak gibi bir hedefim yok. dediğim lens (75-300mm) tesadüfen denk gelen bir durumdu iyi bir fırsatsa kaçırmayım diye sordum..
    şu an makineyi öğrenmeye çalışıyorum. 6 ay çalışayım sonra bakarım lenslere :)
  • evrimdoga kullanıcısına yanıt
    makinenin acil satılık ve en fazla 1 yıl kullanılmış olmasına bakın. aldığınız kişi makinenin ilk sahibi olsun. çalışan iş sahibi bir olsun.(bu makineyi kullanmaya pek zaman bulamayacagından makinenin daha yeni kalmasına sebeb olur.) düşme belirtisi darp izleri ve cizikler olmasın. lensi varsa llensi beyaz ortama doğrultarak gözünüzle bakın farkedilebilir tozlar lekeler zedelenmeler varmı. iplik gibi birşeyler varsa mantardır ve uzak durulması gerekir. 4-5 adet pil kalem bilye düğme gibi ince-kücük nesneleri capraz tek sıra dizip bunlara fokus yaparak doğru fokuslama yapıp yapmadığına bakın.
    bir fotoğraf magazası yada teknolojı magazasına gıdıp makınayı elınıze alıp deneyın. sonra ikinci el alacagınızı elınıze aldığınızda bır anormallık varsa anlarsınız karşılaştırarak. fotoshop bılgınız varsa sensor toz testı yapın. sensorde leke vs kalmısmı varmı kontrol edın örnek çekimler yaparak. makinanın modları ve menüleri arasında gezinin. eksik hata vs oluyormu yazılımsal sorun varmı bakın. sahibi harcore fotoğrafçıysa almayın cılkı cıkmıştır makinanın. çok amatörse gene almayın hatalı kullanmıştır.orta karar olsun.video çekim yaparak yüz takip vs özelliklere (dualpixel netlemenin çalışmasını gormek ıcın) bakın. vizorle cekımde tum odak noklaraını test edın.duğmelere basarkek tutukluk vs gecıkme falan varmı bakın. içinde beraber verecekler sd kart cokmu eskı ona bakın. cok eskıyse yenısını kendıne saklamıs veya parası olmadığından almamıştır. buda sıze kısının makınayı nası kullandıgı hakkında bılgı verır.son olarakta makınanın tutacak kısmındakı kaplamya bakın.bu kaplamalar derı gıbı yuzeyı tırtıklı ve slıkonumsu bırsey. cok neme maruz kaldıysa soyulup ayrılıyor makınadan.bu da makınanın nasıl ortamlarda kullanıldıgı hakkında bılgı verır.

bırde makınayı canona kayıt ettırmısmı ogrenın. bu tarz aletlerde onlıne regıstrasyon oluyor. eger yapılmıssa oradan makınanın alındıgı yılda kabaca ortaya cıkar.servıs gormusmu vs bılgıler varmı yokmu orada onu bılmıyorum.

• harıcı mikrofonda bu sesler duyulmaz.
    bırde uzun lenslerde eger fokus halkası lensın ucuna dogruysa aradakı mesafe artıgından dolayı ses az duruylur.bunun dısında yuz tanımayı kullanırsanız bıraz daha az ses duyulur cunku makına yuzu takıp edecegınden fokus kacırma olayı arka plana netleme yapma olayı azalır. buda daha az fokus yapılmasına ve daha az sese sebep olur. stm lensler daha sessızdır.bu ıs ıcın yupıldıklarından dolayı.

kendınızı manuel netleyeme alıstırırsanız en ıyısı manuel lenslerdır. m mount eskı tıp lensler. çok yumuşak ve fılm tarzı goruntu verır. buda pro bır ızlenım yharatır ızleyende. yenı lensler şak dıye netleme yapınca cam gıbı cıkıyor hersey buda bıraz amator makına hıssıyatı uyandırıyor.o yuzden 50-100 lıralık lenslerle cekılen vıdeolar daha ıyı olabılıyor... tabı bıraz zevk bırazda becerı ve tercıh meselesı.:)
    resimlerinizi satıyormusunuz?? bence bu resim satılır. bunun gıbı epeyde resminz vardır. bunları bedava dagıtmak yerıne satışa koyun bence.
  • kasezo K kullanıcısına yanıt
    Alıcı çıkarsa neden olmasın, öyle satılacak gibi fazla yok, bir kaç tane 500px te denemelik satışa çıkarttım, bugüne kadar hiç talep gelmedi.
    valla ben epey satış yapacağınızı düşünüyorum.

ben stoklarla epeydir uğraşıyorum. satış yapacağınızı düşünüyorum. dilerseniz yardım edebilirim.

bunun için şöyle bir konu açtım videolarıma bir bakın.:http://forum.donanimhaber.com/m_114497736/f_//tm.htm#114499109
    sorularınıza yanıt vermeye ve yardımcı olmaya hazırım dilerseniz. forumda daha önce 3d bolumunde epey kımseye yardımcı oldum. çlerinden para kazanmaya başlamış olanlar var.

videoların altında açıklamalar ve yönlendirmeler var genelde.oradan siteye geçerseniz hem stok siteleri listesi var karşılaştırmalı hemde 20-30 kadar yazılı anlatım var.

boşuna bedavadan dağıtmayın resimlerinizi. satın. her resim ömür boyu kazanç demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasezo -- 18 Şubat 2016; 22:23:48 >

• kasezo K kullanıcısına yanıt
    Bakarım, teşekkürler
  • Video çekimi yaparken kayıt süresinde bir sınır var mı ?
    Yoksa sınırsız kayıt yapabiliyormu ?

Edit...
    29:59 Yanı 30 dk kayıt suresi varmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 28 Şubat 2016; 0:26:43 >
  • BEYLER HİÇ UZAKTAN KUMANDA KULLANAN OLDU MU 700 D DE...???NASIL İYİ Mİ
  • EROLFB kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum, 2 yıl önce Çin'den 1 küsür dolara almıştım, gayet güzel iş görüyor.
    Benim bir dolarlık işe yaradığına göre, bu çok daha iyidir
    Niye o kadar beklemeyi tercih ettiniz ki? Ekstra bir özelliği yok sanırım. Ben şunu almıştım ve sorunsuz şekilde kullanıyorum. Zaten tek yaptığı sinyal göndermek.

urun.n11.com
    Canon Uyumlu Kablosuz Kumanda Rc6 Rc-6 Rc 6 - n11.com
    http://urun.n11.com/uzaktan-kumanda/canon-uyumlu-kablosuz-kumanda-rc6-rc-6-rc-6-P29312020

• YA ARKADAŞ GELECEKTİ AMERİKADAN BENDE AMAZONA BAKMIŞ BULUNDUM ÖYLE ALDIM ÇOKTA ARAŞTIRIP ALMADIM ASLINDA DA ACELESİDE YOK ZATEN YA HAYIRLISI ARTIK
  • bu resimleriniz gerçekten çok güzel keskin. Ben çektiğimde telefondakiler gibi nerdeyse okadar güzel olmuyor lensiniz ney acaba
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.