Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, fotoğrafa tıklarsanız Flickr'da hangi lensle çekildiği görebilirsiniz, konu içerisinde 6 farklı lens ile çekilmiş fotoğraflar var.
  • canon 700d makinem için vlog çekimleri için gece, düşük ışıkta video çekimi sadece gece değil yani hem sabah hem gece video çekimleri için hangi lensi önerirsiniz?
  • onlinek1 O kullanıcısına yanıt
    Videodan çok anlamam, ama ben olsam geniş açı ve yüksek diyaframlı bir lens tercih ederdim. 24mm f2.8 iş görebilir
  • 700D Manuel lens Helios 77M-2 50mm f1.8

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Cat 24 by ARroWCoLT, on Flickr

• Canon 700d 18-55 IS STM ile çekmiş olduğum fotoğraflar. Fotoğrafçılıkta daha yeniyim oyüzden kötü olabilir
    bu arada fotoğraflarda photoshop gibi hiç bir program kullanmadım orjinal halidir. (kullanmayı bilmiyorum çünkü )

IMG_0584 by Berkay Gür, on Flickr
    IMG_0585 by Berkay Gür, on Flickr
    IMG_0494 by Berkay Gür, on Flickr
    IMG_0491_1 by Berkay Gür, on Flickr
    IMG_0487 by Berkay Gür, on Flickr
    IMG_0483 by Berkay Gür, on Flickr
    IMG_0402 by Berkay Gür, on Flickr
    IMG_0384 by Berkay Gür, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 7 Mart 2016; 11:11:12 >

•  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Primrose by Ertuğrul Aslan, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 11 Mart 2016; 14:39:00 >

• Merhaba arkadaşlar 700d sahibiyim, makine son zamanlarda uzun pozlamalardan sonra bir 15-20 saniye bekletiyor fotoğrafı göstermek için, ilk zamanlarda yoktu böyle bir sıkıntım, 1-2 saniyede direk açılıyordu görüntü. Aynı sorunu yaşayan var mı aramızda, bu makineyi garantiye göndermek için kabul edilir bir sebep midir?

Edit:Problem çözüldü. Son çare olarak fabrika ayarlarına döndürdüm, sorun kalmadı, ayarlarda ona sebep olabilecek değişiklik de yapmamıştım jpeg çekiyordum ama neyse ki çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pridedawson -- 11 Mart 2016; 23:16:01 >
  • pridedawson P kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartı aynı mı?
  • Evet aynı, değişen hiçbir şey yok.

Fabrika ayarlarına döndürme ile problem çözüldü hocam, sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pridedawson -- 11 Mart 2016; 23:16:33 >
  • Hocam helios 50mm lensi ilk kez buradan duydum, keskinlik çok iyi, internetten araştırdım fakat pek yaygın bir parça değil sanırım, siz nerden aldınız ve netlemeyi ekrandan mı yapıyorsunuz manuel olarak?
    Çok eskiden Ruslar Karaköy'de tezgah açardı, ordan almıştım, Zenit 122, 200mm f4 ve 58mm f2 ile beraber cebimdeki okul harçlığım yetmişti. Manuel olarak ayarlanıyor, netlendiğinde vizörde kırmızı ışık yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 11 Mart 2016; 23:35:41 >
  • Çok güzel hocam, teşekkürler.
    Rica ederim
  • 700D +18-135 Lens ilk bi kaç deneme acemi işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 13 Mart 2016; 0:37:01 >

• İkinci el bulabilir miyim bu makineden ya.
    Sıfırına çıkacak param yok ne yazık ki
  • İkinci el sitelerinde mevcut...1300-1400 TL civarlarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 31 Mart 2016; 17:39:53 >
  • Merhabalar, hani olurya aynasız sistemlere ilgi duyan ve en az 1 yıl garantili 18-135 stm lensi olan bir arkadaş olursa elimdeki samsung nx30 body u kafa kafaya takaslayabilirim. Hayırlı günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uzun pozlamadan sonra bekletmesinin nedeni muhtemelen 'noise reducer' seçeneğinin aktif olmasıdır çünkü dslr'lar yaklaşık uzun pozlama süresi kadar uzatır kumlama azaltma işlemini

Eğer Türkçe kullanıyorsanız menülerde 'kumlanmayı azalt' gibi bir seçenek açıksa kapalı hale getirip tekrar deneyin pozlamayı

Tahminen fabrika ayarlarına geri döndürdüğünüzde kapalı hale gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 31 Mart 2016; 23:30:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Fotopazardan alınma 20 ay daha garantili tertemiz makinem paraya sıkıştığımdan dolayı satılıktır.Üzerinde 18-55 DC lens var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.