Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ürünü 18-55 mm IS STM kit lens ve 50 mm f/1.8 II lens ile almış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 10 Şubat 2016; 22:31:03 >
  • sariyerli53_34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • arkadaşlar bu fotoğraf makinesinde sorunsuz çalışacak hafıza kartı önerisi ?
    64 GB kaç foto alır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 4 Şubat 2016; 15:20:43 >
  • 3 ayrı kart kullanıyorum, tamamı Class 10, markaları Verbatim, Toshiba ve Lexar. Lexar 64 Gb, diğerleri 16 Gb. Magic Lantern ile video kaydederken Lexar'ın hızı yetmiyor, diğerlerinde sorun yok. Bilinen herhangi bir markanın Class 10 kartını alıabilirsin. 64 gb 3000 civarı raw dosya alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

3 ayrı kart kullanıyorum, tamamı Class 10, markaları Verbatim, Toshiba ve Lexar. Lexar 64 Gb, diğerleri 16 Gb. Magic Lantern ile video kaydederken Lexar'ın hızı yetmiyor, diğerlerinde sorun yok. Bilinen herhangi bir markanın Class 10 kartını alıabilirsin. 64 gb 3000 civarı raw dosya alabilir.

Aynen hocam o yüzden soruyorum bazı kartlar video kaydederken sorun çıkarıyor dediler o yüzden boşuna para vermeyelim diye soruyorum .
    Bu kartları buldum hangisi sorunsuz çalısır
    http://www.hepsiburada.com/kingston-64gb-microsdhc-class10-uhs-i-45mb-s-hafiza-karti-sdc10g2-64gb-p-FTHFZKNG10G264

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-android-microsdxc-64gb-sd-adapter-80mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqunc-064g-gn6ma-p-FTHFZSAN64GMCAND80

http://www.hepsiburada.com/toshiba-64gb-micro-sdxc-uhs-1-c10-40mb-sn-p-FTALMIRC064UHS1

Birde 700D + 18-135 stm lensle aldım makinayı. Bu 50mm f 1.8 almalımıyım yoksa bu lens beni idare edermi ?

• Yazma hızı hangisinin yüksekse o kart daha iyidir ancak üreticiler genelde yazma hızını net olarak açıklamazlar, kartların testlerini araştırıp öğrenebilirsin. Magic lantern ile raw video kaydetmeyeceksen üçü ile de sorun yaşamazsın.
    50mm f1.8 düşük ışık şartlarında ve alan derinliğini sığlaştırmak için iyi ve ucuz bir seçenek, ancak crop makinede 80mm gibi bir odak uzaklığına denk geldiği için açısı oldukça dar, bence al bulunsun.
  • 18-55 mm IS STM

Manuel Mod 55 mm F/5.6 ISO:200 Enstantane:1/200

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 6 Şubat 2016; 15:04:29 >
  • sariyerli53_34 kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık, birazdan bir martıda benden gelsin
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Seagull 2 by ARroWCoLT, on Flickr

•  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 10 Şubat 2016; 22:27:31 >
  • Araştırmalarım sonunda bende Canon 700D almaya karar verdim.
    fiyatlar (18-55 IS STM kit ile ) 2000 TL civarında, dolar kuru ile birlikte yükselmiş sanırım...
    İstanbuldayım bildiğiniz , duyduğunuz iyi bir kampanya olursa yazarsanız çok iyi olur..
  • komoon K kullanıcısına yanıt
    Canon Türkiye garantili olduğu belirtilmiş : http://www.hepsiburada.com/canon-eos-700d-18-55-is-stm-dslr-fotograf-makinesi-pm-ftslrcan700d1855

N11 de ithalatçı garantili olarak biraz daha ucuza bulunabiliyor.

Fırsat bulup Sirkeci'deki dükkkanlarla birebir görüşürseniz daha cazip imkanlarla karşılaşmanız olasılık dahilinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 11 Şubat 2016; 20:31:14 >
  • Ben de makineyi aldım bir kaç aydır deniyorum kendimce bişeyler çektim, tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

500px.com
    500px / Not found
    https://500px.com/saiddindar

https://www.flickr.com/photos/137879967@N02/

the daltons by Sait Dindar, on Flickr

citadel by Sait Dindar, on Flickr

mountain by Sait Dindar, on Flickr

tired by Sait Dindar, on Flickr

branch one by Sait Dindar, on Flickr
     Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 12 Şubat 2016; 19:57:43 >

• Creative filter ile çekilen her resmi çift kayıt ediyor. Orjinalini kayıt etmemesini nasıl sağlayabiliriz?
  • ZanzaTR Z kullanıcısına yanıt
    Normalde filtre ile çektiğinizde sadece filtre ile çekilmiş fotoğrafı kaydeder, çekilmiş fotoğrafa sonradan filtre uygulandığında orijinali de saklar. Elinizde kullanma kılavuzu yoksa Canon resmi sitesinden inidirebilirsiniz.
  • makina ile video çekerken lens ileri geri oynadığı için ses çıkıyor.bu ses de videoda duyuluyor.bunun için lensi manuele mi almak gerekiyor.başka bir yolu var mı.
  • sessiz lensler var. oto fokus yaparken ses çıkarmayan. onlar kullanılabilir.

diğer yöntem harici mikrofon kullanmak. rode 'un güzel mikrofonları var. sadece lensin değil etraftaki gürültüleri de kesmiş olursunuz.
  • archer0104 A kullanıcısına yanıt
    Lensiniz STM değil sanırım, STM lensler video çekiminde sessizdir, arkadaşın dediği gibi harici mikrofon yada ses kayıt cihazı kullanabilirsiniz.
  • sirkeci kökenli fotopazarı sitesinden aldım makineyi.. mesaj yazanlara tşk.
    bir arkadaş Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III lensini satıyor. 1 yıl kullanmış.
    250 lira.. önerir misiniz ?
  • 2 tane video çektin 1. videoda ses çok yüksek duyuluyordu lensten çok makineden geliyor gibiydi 2. videoda ise ses daha azaldı gibi bu ses normalmi sizdede varmı?

Örnek 2 videoyu MB larını küçülterek (360p yaparak) yükledim bi bakar mısınız ? Bu ses normal mi ? Sizdede var mı ? Lens 18-135 STM lens ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 21 Şubat 2016; 20:40:35 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.