Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Fotoğraf temel eğitimi veriyorum... Canon 70D için uygun bilgisayar uyumlu canlı görüntü aktaraan bir program var mı? Yani çekim esnasında projeksiyon cihazıyla perdeye yansıtmak istiyorum... Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
  • merhabalar

Teyzem ve Evi

Malatya / Pütürge

[simage]
     CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
    Teyzem ve Evi by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

• Canon kullanıcıları için hazırlanmış bir sayfa. Teknik ve sanatsal paylaşımlarınız için.

https://www.facebook.com/pages/Canonmania/1447259155577917
  • Merhabalar
    Bu aralar buaralar oldukça ıssızlaştı

[simage]
    Böğürtlen by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

• Bende Nikon d7100 alicam ama sizlerin neden canon 70d yi tercih ettiğini öğrenebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Bende Nikon d7100 alicam ama sizlerin neden canon 70d yi tercih ettiğini öğrenebilirmiyim?

Merhaba
    benim için özel bir nedeni yoktu bede 70d ve 7100 arasında kalanlardandım çok araştırdım ikisinin foto kalitesi hemen hemen aynı yalnız karşılaştırmalarda 70d video da daha iyi gibiydi gerçi benim için
    okadarda önemli değil bende gittim ikisinide aldım onume sağına soluna baktım ve 70d daha hoşuma gitti ve aldım memnunum 7100 alsaydım ne olurdu ? büyük bir ihtimallae ondan da memnun kalırdım herhalde
    aldıktan sonra pek düşünmüyorum sadece çekeceğim fotolara odaklanmaya çalışıyorum ne alırsan al şimdiden hayrını gör Işığın bol olsun

• baso34 kullanıcısına yanıt
    mesajiniz için teşekkürler

• quote:

Bende Nikon d7100 alicam ama sizlerin neden canon 70d yi tercih ettiğini öğrenebilirmiyim?

Ben de baya araştırmıştım alırken ama sonra 70D aldım. İyiki de almışım çok memnunum. Fotoğraf olarak zaten pek bir fark yok her ne kadar çok video çekmesem de almam da onun da bi payı oldu. Ama heralde son noktayı koyan Wifi,uzaktan kontrol ve dönebilir ekran oldu benim için. Bu arada pat diye girdim ama ben de 1 sene önce aldım makineyi
    Ama maalesef laptobun harddisk bozulunca gitti güzelim fotolar

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81754288&p=1#81754288

Su konu isinize yarayabilir.

• herkese selamlar.

yine çekiminde bir miktar 70d kullanarak yaptıgım derlemeyi izleyebilirsiniz

• merhabalar

Herkesin Mübarek Ramazan bayramını kutlar Hayırlara vesile olmasını dilerim

[simage]
    Ot 2 by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

• Canon 70d mi canon 760d mi daha çok video için kullanilacak.

• Arkadaşlar bu gün itibarile ben de Canon EOS 70D ve EF-S 18-135mm IS STM Kit ile aranıza katılıyorum. Makineyi çözme aşamasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

Arkadaşlar bu gün itibarile ben de Canon EOS 70D ve EF-S 18-135mm IS STM Kit ile aranıza katılıyorum. Makineyi çözme aşamasındayım.

Hadi bakalım hayırlı olsun ayrıca fotoğraflarını bekliyoruz
    Hocam sağolun, ayrıca Baküde yaşıyorum ve elimden geldiğince fotoğraf çekip buraya yüklerim. Bu arada makina gerçekten beklediğimden iyi bir performans gösterdi

• Arkadaslar bugun fotoğraf cekerken birisinde canon eos 70 d gordum. Ben tektim. Beni benim eos 70 d ile cekmesini istedim . Makineyi eline aldi şöyle bi kurcaladi bu makinenin otomatik netlemesi bozulmuş dedi. Kafama takildi. 18 135 lens var cihazda is lens. Acaba otomatik netlemeyi tekrar nasil ayarlarim. Arkadas ayak üstü fabrika ayarlarina dönderi cihazi ama olmadi.

http://blog.fotografium.com/canon-eos-70d-otomatik-netleme-performansi/
    mesela bi video da adam elini kamera onune uzatıyor ve otomatik netliyor bende yok ya da kafam karıştı. Nasil çözerim. Teşekkürler

• lensteki ayari mf deyse af ye al sorun çözülür
    Lens Üzerinde ki af mf zaten af'deydi . Ben hep A+ da cekiyordum . O arkadas P de cek dedi . Simdi A+ mod da iken menu ye giriyorum Af yonetimini yüz+izleme yapiyorum. Surekli af açık. Ama mesela makineyi ilk elime aldigimda ekrandaki af modlarini gösterir kirmizi kareler yok . Bende Af on tuşu ve on tarafta ki af tuslarina felan bastım. Cok basit bir çözümü vardir ama bu islerde yeni olunca insanin kafasi karisiyor. Youtube dan turkce video bulamadim. Tşk

• İlk fotoğrafım. Bulvar, Bakü, Azerbaycan.

[simage]
    Boulevard, Baku by Eldəniz Abdullayev, on Flickr[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.lsea -- 20 Temmuz 2015; 23:10:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Lens Üzerinde ki af mf zaten af'deydi . Ben hep A+ da cekiyordum . O arkadas P de cek dedi . Simdi A+ mod da iken menu ye giriyorum Af yonetimini yüz+izleme yapiyorum. Surekli af açık. Ama mesela makineyi ilk elime aldigimda ekrandaki af modlarini gösterir kirmizi kareler yok . Bende Af on tuşu ve on tarafta ki af tuslarina felan bastım. Cok basit bir çözümü vardir ama bu islerde yeni olunca insanin kafasi karisiyor. Youtube dan turkce video bulamadim. Tşk

o zaman tek çare kullanma klavuzuna bakmak aşağıda linkini verdim indir ve ilgili bölüme bak bence büyük ihtimal ayarlarla ilgili bir sorundur ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırıyorsundur bende hep öyle oluyor

http://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/cameras/digital_slr/eos_70d.aspx?type=manuals&language=TR

NOT : senin dediklerini aynen kendi makinemde uyguladım vizörden kendi kendine sürekli netleme yapmıyor ancak deklanşör e yarım bastığımda netlemeyi yapıyor yalnız canlı çekimde yani LCD ekranda çekim yapacağım zaman sürerkli netleme yapıyor ayrıca benim vizörde kareler hep siyah hiç bir zaman kırmızı olmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baso34 -- 21 Temmuz 2015; 19:40:24 >

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.