Bildirim
CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (83. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Arkadaşlar Cazipshoptan 70D aldım. Bugun elime ulaştı. 2499 tl
70D(w) modeli.
şimdi bunda wi-fi yokmu. batarya dolumda açamadım henüz makinayı.
Ben var sanıyodum. OLmaması çok fark edermi. 200 - 300 tl fazla verip wi-fi li modelini almaya değermi. -
quote:
Orijinalden alıntı: LETHALDOZE
70D(w) modeli.
Ben var sanıyodum. OLmaması çok fark edermi. 200 - 300 tl fazla verip wi-fi li modelini almaya değermi.
Sizinkinde wifi var. W wifi, n ise none anlamina geliyor. Bazi ulkelerde yasal sinirlamalar oldugu icin canon 70d yi iki ayri versiyonda satiyor. Ulkemizde satilanlar wifi a sahip W modelleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: LETHALDOZE
70D(w) modeli.
Ben var sanıyodum. OLmaması çok fark edermi. 200 - 300 tl fazla verip wi-fi li modelini almaya değermi.
Sizinkinde wifi var. W wifi, n ise none anlamina geliyor. Bazi ulkelerde yasal sinirlamalar oldugu icin canon 70d yi iki ayri versiyonda satiyor. Ulkemizde satilanlar wifi a sahip W modelleri.
Eyvallah buna çok sevindim. -
Bu arada Canta olarak ne kullaniyorsunuz, tavsiyeniz var mi soyle 50-60 tl yi gecmeyecek bir canta.
Arkadaşlar D70 kullanıcısıyım 4-5 aydır fakat makinamda bir yavaşlama var özellikle focus yaparken. Işıktan dolayı mı yoksa gidip göstermeli miyim ? Çok geç odaklıyor cihazım. -
bu cevap kişiden lişiye değişmekle birlikte,
bende 2 yıldır wifi li model var, henüz bir kez bile kullanmadım wifi özelliğini. Olmasa da hiç umurumda olmazdı... -
ölçüm modları ayarlarına bak ... olmadı spor çekim moduna alıp dene bakalım.. spor moddda hızlı ise senin ayarlarında vardır bişeyler.. -
Merhabalar
[simage]Balat - Çeşme by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baso34 -- 27 Eylül 2015; 17:28:42 >
-
Merhabalae arkadaslar araniza cok yeni katildim. Insallah yakinda sizlere guzel paylasimlarda bulunmak dilegi ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba bende almayı düşünüyorum.
En uygun fiyat gold bilgisayarda bellek+çanta birlikte 18-55 olanın fiyatı 3000 tl ye geliyor.
Daha uyguna garanti kapsamında olan var mı biliyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: klebsiella
Arkadaşlar merhaba bende almayı düşünüyorum.
En uygun fiyat gold bilgisayarda bellek+çanta birlikte 18-55 olanın fiyatı 3000 tl ye geliyor.
Daha uyguna garanti kapsamında olan var mı biliyor musunuz?
Sizin paraniz tabi ama bu paralari kit lensli bu cihazlara vermeyin. Valla yaziktir. Ya ikinci el alin ya da spot.
Bu makinelerin garantiyle ne isi olur. Ariza yaparsa -ki cok zor bir ihtimal- zaten kullanici hatasi denecek.
-
merhaba arkadaşlar
canon 70d setimi satıyorum ilgilenen yada işine yarar ekipman olan varsa göz atmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_111606399/f_//tm.htm#111606399 -
Arkadaşlar 724-105mm lens aldım fakat keskinliği pek beğenmedim. Sanki kit 18-55 lens daha iyi gibi..
Sorun nerde olabilir ? -
Ben de 70D kullanırken 24-105 alacağım zaman hep bu lensin FF makine sevdiğini okumuştum. Aldım ve gerçekten 70D ile hiç beğenmedim. 18-135STM lensim bile sanki daha güzel sonuç veriyordu. Sonrasında FF makineye geçince kullandım. Sonuçlar gerçekten çok farklı oldu. Renkler ve kontrast tatmin edici düzeyde. Şu anda da çok severek kullanıyorum.
70D de kalacaksanız başka lenslere yönelmek gerekir. Ben hala 18-135 STM, 55-250 STM ve Tamron 17-50 nonVC nin crop ta en iyi f/p ürünleri olduğunu düşünüyorum. -
bir diger video derlememi paylasayım.
kurban bayramında thailandi ziyaretimiz sırasında çektigimiz goruntuler
-
70D hala alınır mı ne dersiniz? 80D'yi beklemek gerekir mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X