Şimdi Ara

Canon Eos M+18 55+adaptör+50mm 1.8 mi? Yoksa Pentax kx+50-200+50mm manuel lens mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre eos m kullandım, çok memnun kaldığım bir makineydi ama maddi nedenden dolayı satmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar makine alacağım. Pentax makineleri çok merak ediyorum fakat bir yandan da aklım yine eos m de. Vizör varmış yokmuş, makine büyükmüş küçükmüş hiç önemli değil, takılmıyorum böyle şeylere Tek şartım fotoğraf kalitesinin iyi olması. Pentax'ın da bu alanda çok iyi olduğunu duydum.
    Maksimum 850 lira bütçeye tavsiyeniz ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski bir pentax kullanıcısı olarak pentax ın renk tonları çok hoşuma gidiyor.
    özellikle manzara fotoğraflarında bu çok hoş oluyordu. ben şahsen flickr da 500x te falan fotoğraflara baktığında exif bilgisine bakmadan bu pentax ile çekilmiş olabilir diye tahminler yapıyorum genelde de tutturuyorum.
    şimdi senin mevzuya gelirsek benim de pentax k-x makinem vardı,ama o makinenin teknolojisi artık eskidi. onun yerine pentax k-r alabilirsin o daha iyi olur.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Flickrda falan bende inceledim renkler gerçekten çok iyi gerçek tonlara çok yakın. K-r modeline de baktım fakat istediğim lensleri almak için bütçe kalmıyor geriye ama yinede biraz araştırayım pentaxturkte falan vardır belki uygun fiyata. Teşekkür ederim.

• pentax her türlü döver k-30 kr k-500 gibi modeller al derim
  • Teşekkürler sanırım k r alacağım, portre için de lens tavsiyesi yapabilir misiniz?

• Eos M kullandım tavsiye ederim , video kalitesi de tatmin edici seviyedeydi . Üzerindeki 18-55 is stm sıradan kit lenslere göre oldukça iyi . İso da 1600'e kadar kullanılabilir durumda . 800 isodan memnundum kullanırken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234

Teşekkürler sanırım k r alacağım, portre için de lens tavsiyesi yapabilir misiniz?

Kr almaya karar verirseniz, Sahibinden.com da cok uygun fiyata bir kr satiliyordu.

Yanina portre icin 150 tl civarina manuel A 50mm f1.7 yada 300 liraya otomatik 50mm f1.8 alabilirsiniz.

Ama sahsen ben manuel 135mm yada 50-200mm ile portre cekmeyi daha cok seviyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.