Şimdi Ara

Canon Eos - Sony E Mount dönüştürücü ve lens tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony A7ii için Canon Eos lensleri kullanabilmek için hangi lens dönüştürücüyü tavsiye edersiniz? Viltrox EF-NEX iii dönüştürücü fiyat olarak (80usd) fena bir tercih gibi durmuyor ancak Türkiye'de yok sanırım.

İkinci sorum 50mm mi yoksa 55mm mi? Veya yukarıdaki dönüştürücü + canon lens mi?

• Deniz hocam sizden degerli bilgilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Deniz hocam sizden degerli bilgilerinizi bekliyorum

Selamlar,

Ucuz adaptörler her zaman can sıkıcıdır. Netleme yaparken ciddi anlamda yavaştırdırlar. O yüzden daha kaliteli markaları tercih etmelisiniz.

Lens olarak da tabiki bütçeniz müsaitse 55mm yi öneririm fakat 50mm de güzel iş çıkartmıyor değil.
  • Youtubede izlediğim kadariyla vitrox 2 ucuz aparatlar icinde iyi sonuc veriyodu.iyi bir canon lensiniz varsa almaya değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,

A7ii 'ye alışmaya çalışıyorum, menüler Canon'a göre aşırı farklı mesela geçen gün pozometreyi bile bulamadık :))

Arkadaşımda Canon 135mm f/2 L var, aslında güzel bir lens ama daha önceki Canon 85mm f/1,2 L II Seriyi daha çok beğenmiştim. Tabi fiyat olarak Sony'de eşdeğer neler var açıkçası bilmiyorum. Tabi birde maddi durum meselesi ve Canon kadar ikinci eli yok lenslerin.

Benim amacım genel olarak araba ve manzara. Bu bakımdan üzerindeki kit 24-70 bile rahat rahat yetiyor aslında. Ancak arkadaşımdaki portre lenslerin keskinliğini görünce hayran kaldım. Belki kıyısından portreciliğe de başlarım dedim dönüştürücü ile.
  • emresalvation kullanıcısına yanıt
    Bende bu videodan sonra karar verdim :) Umarım tahmin ettiğim gibidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Bende bu videodan sonra karar verdim :) Umarım tahmin ettiğim gibidir.

Işığın yeterli olduğu yerde başarılı görünüyor.
  • Elinde hangi Canon lensler var?
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda Canon 135mm f/2 L var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.