Şimdi Ara

CANON EOS350 d modelinde odaklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. canon eos350 d modelinde manuel odaklama nasıl yapılıyor.. pentax k100 de lesten, elle yapılabiliyor ama bunu canonda bulamadım.. deklanşörün oradaki makara ile yapılıyor diye duydum. doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esiren -- 18 Ekim 2007; 0:09:40 >

• Ben olsaydım daha büyük LCD ve titreşim önleme, aynı zamanda Canon un CMOS larına yakın noise performansı ile k100d yi tercih ederdim.
  • yaw adam ne sormuş sen ne diyorsun hocam

arkadaş bende bugün 400d aldım herhalde aynıdır. objektifin üstünde AF-MF seçimini yapabileceğin bir swich var. mf ye çektiğinde motordan kurtulup manuel ayarlanabilir duruma geliyor. umarım yardımcı olmuştur
  • Valla yakın zamanlarda hem Pentax k100 - 350d satın alma kıyaslamasına, hemde bu manuel focus sorusuna cevaplar yazmıştım. Sanırım onlar karıştı birbirine
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin

yaw adam ne sormuş sen ne diyorsun hocam

arkadaş bende bugün 400d aldım herhalde aynıdır. objektifin üstünde AF-MF seçimini yapabileceğin bir swich var. mf ye çektiğinde motordan kurtulup manuel ayarlanabilir duruma geliyor. umarım yardımcı olmuştur

aynen böyle
  • Canon gövdeden motorlu olmadığından AF - MF seçeneği daima lens üstündedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin

yaw adam ne sormuş sen ne diyorsun hocam

yok doğru cevap.. ben soruda k100 mü eos350d mi diye sordumdu. baktım konu kayıcak, soruyu değiştirdim
    400D deki manuel odak, lensin en önündeki halkadan mı oluyo.. ben onun halka olduğunu bilmiyodum da, süs sandımdı ben onu

teşekkür ederim cevaplara.

bi de 400d hayırlı olsun.. kaça aldın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşında günahını aldık
    o öndeki halka süs evet ama ikinci bir işe daha yarıyor
    400d kit+ 4gb memory hayyam makrofoto da 1100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.