Şimdi Ara

Canon EOS550D Youtube için iş yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 10 yıl önce aldığım Canon EOS 550D makine var, youtube'a video çekiminde kullanmak istiyorum ama makine biraz büyük olduğu için pratik değil ve elimdeki lens arızalı. Yeni bir lens alıp çekim yapmak istiyorum. Genellikle iç mekan çekimleri yapacağım. Yeni lens alıp makineyi değerlendirmeli miyim sigma 16mm iş yapar mı? Yoksa hiç bu makineyi bulaştırmadan elden çıkartıp başka bir makine mi almalıyım? Aklımda canon m50 bk m15-45 is vlogger kit ve canon powershot digital g7 x mark II var, farklılıklar nelerdir bilgisi tavsiyesi olan herkese teşekkür ederim şimdiden.

• Odaklama ve video kalitesi anlamında m50 ve g7x II 'nin çok gerisinde 550D . Kompakt olmaması da ayrı bir dezavantaj . Eğer maddi olarak bir sorun olmayacaksa yeni bir cihaz almak video anlamında daha iyi olur . Sigma 16mm de çok uygun değil çünkü fiyat olarak , karşılığını alabileceğinizi düşünmüyorum . Fotoğraf anlamında işinizi görür bunun haricinde .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Vazgeçtim video için bunu kullanmakta.
  • 10 yıl öncesinin video teknolojisiyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var. 550d sanırım canonon ilk video çekim özellikli makinesi, o yüzden video konusunda pek başarılı değil.

youtube içinse dji osmo pocket al her türlü çekim için iş yapar. minnacık bir şey ve gimbal ı var.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Tam üstüne bastın, şuan araştırdığım cihaz DJI Osmo Pocket. Mükemmel bir şeymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.