Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Canon fs 307 vs Samsung hmx-t10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede kamera tavsiyesi lazım diye bir konu açmıştım aklımda t10 vardı konu cok onay bekliyince dayanamayıp sipariş etmiştim kamerayı fakat bu işlerden anlayan bir arkadaşımın uyarısıyla deneyemeden gönderdim kamerayı geri

Şimdi aklımda bir kaç soru var samsung çin malı yani kalitesiz diyorlar doğru mu ?

Ben arkadaşıma yakın çekim istediğimi söylemiştim fakat yakın çekimi yanlış anlattım sanırım bu işleri pek anlamıyorum canon fs 307 yakın çekimlerde gerçekten iyi ama obje cekimlerinde

ben öyle yakın çekim istemiyorum yakın çekimden kastım bir insanı boylamasına alıcak şekildeydi

Canon hd değil samsung full hd

Neyse arkadaşlar bu iki kamerayı değerlendirebilirmisiniz istediğim özellikler hd olması yakın çekim de iyi olması (yakın çekim anlayışım yukarıdaki gibi) o kadar zoom vs. hiç biri önemli değil

Umarım bu konuda uzun süre onay beklemez vaktim az :)

• Senaryo yine aynı olucak galiba
  • Samsung HMX-T10 bende düşünüyorum ama full hd ve fiyatı düşünürsek iyi gibi gözükmekte
  • bulunsn
  • EE Yokmu bu T10 kullanan bir arkadaş.Heryerde kapanya kumpanya satılıyor bimeks'de 330TL'ye düşmüş bende alıcam gibi birileri iyi güzel desede alsak :)
  • Kamerayı dün aldım . bence fiyatına göre çok güzel bi kamera. Çok kullanışlı. LCD ekran kulanışı çok kolay. türkçe menü var. henüz tv de izleyemedim fakat gece normal aydınlatmada bile bayağı başarılı. Foto kalitesi orta derecede . ( yada ortanın biraz altında) . tek dez avantajı bence 10x olması. Bu fiyata böyle bi makina bence harika. Tavsiye edrim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Kamerayı dün aldım . bence fiyatına göre çok güzel bi kamera. Çok kullanışlı. LCD ekran kulanışı çok kolay. türkçe menü var. henüz tv de izleyemedim fakat gece normal aydınlatmada bile bayağı başarılı. Foto kalitesi orta derecede . ( yada ortanın biraz altında) . tek dez avantajı bence 10x olması. Bu fiyata böyle bi makina bence harika. Tavsiye edrim arkadaşlar...

daha önce dv kasetli kullandım şimdi bu üründen almak istiyorum bu kameralar h.kartına nasıl kayıt yapıyor yani her rec tuşuna bastıgımızda ayrı bir dosyamı oluşturuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur ayrı ayrı dosyalar oluşturur.Cep telefonu benzeri cihzlarda olduğu gibi.
    Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormu yada başka konu başlığı varmı?
    Kısacası alalımmı almayalımmı?
  • http://www.chip.com.tr/video/samsung-hmx-t10bpxtr_2591.html Ürünün inceleme videosunuda buldum ilginenlere....
  • Resim için bir adet dosya var . Her resim çektiğimizde , o dosyanın içine atıyor resimi. videoları ise videolarla ilgili bir adet dosya var onun içine atıyor...
  • Hocam peki memmunmusunuz T10'dan tavsiye edermisiniz Canon fs306 ile T10 arasında gidip geliyorum.?
  • Samsung T10 İzmit Kipa'da 349tl/12 (sanırım bütün kipalarda aynıdır) Az önce aldım. Promosyonda 380tl idi.

Ben h.kartını sorucaktım. Kaçlık kullanıyorsunuz. 4gblık class6 olması gerek sanırım. Kamera full HD modda ekranın sağ üstünde kaç dk veriyor tahmini kayıt süresi veriyor ya ondan bahsediyorum. 4 mü yoksa 8 mi alsam acaba
  • Güle güle kullan hocam ;
    Ben almadım almayı düşünüyorum ama youtube benzeri sitelerinde çekimlerini izlediğimde görüntüde ani hareketlerde görüntünün ortasında çizgiler oluşmakta hepsinde varmı bilmiyorum ancak çoğunda bunu gözlemledim.
    Bu yüzden Hafıza kartının hızı önemli olabilir, Class 10'lar var 1080i modunda yazmada sorun çıkmaması için en az class6 yada riske atmamak için Class10 bence...
  • o dediğiniz şey deinterlacing denen şey codec ile ilgili oynatıcının codec ayarlarından o olayı yok edebilirsiniz. Ben h.kartını laptopa takmak daha pratik geldiği için kamera lcdye bağlamadım. Ama o çizgiler direk bağlantıda yoktur.
  • Benim kastediğim video youtube benzeri sitelere yüklenen ve oradan izlediğimiz video'lar ile ilgili.Örnek isterseniz http://www.youtube.com/watch?v=ezK4vxD2ptg bu videoda görüntünün orta kısmında çizgiler oluşmakta ,sanırım bu çizgiler codec ile ilgili değil merak ettiğimde sizin çektiğiniz videolarda bu tür sorunlar yok dimi?
    İmkanınız varsa örnek bir videoyu bir yere yüklerseniz çok aydınlatıcı olur.
    Teşekkür ederim...
  • ben video çözünürlüğünü hd 720/50p kulanıyorum. kaliteyide iyi derece ye ayarladım . ben 8gb liık toshiba class4 kart aldım . Şu an içinde kayıtlar var ama sanırım bu karta bu şekilde 2 saat kadar kayıt yapabilir. Çünki kartın içi dolu, o yüzden tam hesaplama şu an yapamadım. . Yanlız hd değil sd olarak da denemelerim oldu onuda 32inc lcd de izledim. sd kayıt bile harika. Bence bu fiyata alınabilecek en güzel cihaz... Tekrar söylüyorum fiyat performans kıyaslaması yapmakta fayda var.

Not : class 4 kart fullhd çekerken yeterli olmuyor . daha hızlı bir kart almakta fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Benim kastediğim video youtube benzeri sitelere yüklenen ve oradan izlediğimiz video'lar ile ilgili.Örnek isterseniz http://www.youtube.com/watch?v=ezK4vxD2ptg bu videoda görüntünün orta kısmında çizgiler oluşmakta ,sanırım bu çizgiler codec ile ilgili değil merak ettiğimde sizin çektiğiniz videolarda bu tür sorunlar yok dimi?
    İmkanınız varsa örnek bir videoyu bir yere yüklerseniz çok aydınlatıcı olur.
    Teşekkür ederim...

Videoyu izledim valla çizgi falan yok idi. Dediğim gibi codec ayarları ile alakalı. Ben örnek videoyu hotfile yafa fileserveye yüklerim. youtube biraz farklı biliyorsunuz.

• Olur hocam memmun olurum dediğim gibi kamerayı alacağım ancak tek kafama takılan buydu umarım dediğiniz gibdir.Çünkü Canon FS306 ile kıyasladımı renkleri HMX-T10'da çok dahacanlı.
  • https://rapidshar.e.com/files/2607340700/Samsung_T10_Test_Video.MP4 RAPIDS.HARE yükledim. Umarım indirme yapabilirsiniz. Evimin balkonundan geniş açı, zoom ve yakın kayıt yapmaya gayret gösterdim ama sanırım sağa sola biraz hızlı oynatmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxonera -- 14 Eylül 2011; 17:57:35 >
  • **** şeklinde sansürlendiniz sanırım pm atarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.