Şimdi Ara

canon g1400 Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yazıcı ihtiyacım var.
    Dayanıklı ve fazla sayıda çıktı alabilen bir yazıcı arıyorum. Renkli olması gerekli bu yüzden mürekkep tankı olan yazıcılara bakıyorum.
    Canon g1400 nasıldır, iyi miktarda çıktı alabilir miyim? Veya bu fiyata aralığında 500 TL yi geçmeyecek bir yazıcı arıyorum.
    Yardımlarınız bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürekli kullanacaksan al
    yok 1ay , 1 yıl kullanmadığım da olur dersen dolan kartuşlu modellerden al.
    kullanmayacagın zaman baskı kafasını temizlemek için ben kolanya kullanıyorum. bazılarıda camsıl suyu kullanıyor.
    g1400 bu modelde öle bi uygulama yapman zor.
    yazıcı 1 hafta kullanma donabiliyor.
  • Epson yazıcıları öneririm, çünkü kullanıyorum ve nasıl olduğunu biliyorum. Epson L220 ile sorunsuz bir şekilde 29000 çıktı almış durumdayım. Üstelik de son derece ekonomik. Bu yazıcının yeni modeli L382 indirimde ve fiyatı 531,25 TL.
    http://www.hepsiburada.com/epson-l382-tarayici-fotokopi-murekkep-tankli-yazici-p-HBV000001WPTS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 25 Nisan 2017; 21:11:40 >
  • ermanozgen kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler için teşekkürler. İyi bir noktaya deyindiniz.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Evet epson yazıcılarda gördüm. bir arkadaşımda epson yazıcı kullanıyor, oda memnun olduğunu söyledi. galiba bütçemi zorlayıp epson alabilirim. Teşekkürler.
  • Epsonlarda kafa tumden degisiyor tikaninca ve hayli pahali. Canonlarda kartuslar ayri ayri degisiyor 150 tl civarinda ucreti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Samsung a35 alınır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.